Skocz do zawartości

Energy Drinki

Zetsu

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ragus
Opublikowano

Ej panowie ale ten monsterek mango to szału nie robi xd

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

To moze ja wyjaśnię.

Te enegretyki w 95% smakują jak scierwo, te chwilowe ochy na białego monsterka to tylko moralniaka pozniej wywołuja, słodzik zostaje miedzy zebami w postaci tabletek.

Dlaczego mango loco jest chyba najsmacznieszy z tych monsterów? bo własnie smakuje jak gazowana multiwitamina :)

Z energetyków jak już mam wypić to raczej burny, tego  czerwonego juz chyba nie ma, ale był chyba najciekawszy, były nawet półlitrowe butelki, teraz chyba tylko puszki.

Kiwi też był  spoko,  mango chyba lepszy od mostera.

To tyle w temacie.

Przypomnij mi mejm, kiedy to ustaliliśmy?

Edytowane przez milan
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, milan napisał:

To moze ja wyjaśnię.

Te enegretyki w 95% smakują jak scierwo, te chwilowe ochy na białego monsterka to tylko moralniaka pozniej wywołuja, słodzik zostaje miedzy zebami w postaci tabletek.

Dlaczego mango loco jest chyba najsmacznieszy z tych monsterów? bo własnie smakuje jak gazowana multiwitamina :)

Z energetyków jak już mam wypić to raczej burny, tego  czerwonego juz chyba nie ma, ale był chyba najciekawszy, były nawet półlitrowe butelki, teraz chyba tylko puszki.

Kiwi też był  spoko,  mango chyba lepszy od mostera.

To tyle w temacie.

Przypomnij mi mejm, kiedy to ustaliliśmy?

6 minut temu, Mejm napisał:

Ustalilismy to juz przed weekendem.

ku pamieci

Edytowane przez milan
Opublikowano

Red bull śliwka i cynamon to kompocik matki z dzieciństwa. Kojarzy mi się z latem - matka gotowała wtedy kompoty z rabarbaru, jabłek czy śliwek. Lekko gazowany. Nie tak mdły jak kokos. Schłodzony wszedł bardzo dobrze.

Opublikowano

No wlasnie. Pijecie te energole zawsze schlodzone, czasem schlodzone czy nigdy nie schladzane? Czy picie nieschlodzonego energola to jak jedzenie mizerii z cukrem?

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, _Red_ napisał:

Pił ktos ten nowy mango loco?

Jak tak smakuje najlepszy monsterek, to nie chcę wiedzieć jak smakuje najgorszy. Przehajpowany bardziej niż standing on the edge od Pana Kojimy.

Edytowane przez SlimShady
Opublikowano
18 godzin temu, milan napisał:

To moze ja wyjaśnię.

Te enegretyki w 95% smakują jak scierwo, te chwilowe ochy na białego monsterka to tylko moralniaka pozniej wywołuja, słodzik

za to Level Up mango jest pyszny, lekko gazowany i nie czuć od niego energolem.

Opublikowano

chciałem tego monstera sprawdzić jak mi kolega Krystian doradził no ale pół litra? te energetyki zawsze były w takich malutkich puszkach a tu pół-litrowa pucha z cukrem, no nie

:nosacz2:

Opublikowano (edytowane)

Kupiłem tego level up, nawet dwie puchy, i mam pytanie, komu odesłać tę drugą?

Typowe siki sieciowe z dodatkiem na pewno nie mango, bardziej to yebało jakimś liczi-s(pipi)iną.

Edytowane przez milan
Opublikowano (edytowane)

Ja właśnie piję, nadrabiam weekend, bo nie wleciał nawet Monsterek. Ciekawy smak, takie trochę mango, trochę marakuja a jeszcze trochę ananasa też czuć. Na pewno nie jest dla fanów słodkich napojów i Monstera Loco, bo nie jest słodki.

Edytowane przez krupek