Opublikowano 17 marca 20196 l 5 minut temu, D.B. Cooper napisał: dla mnie ch.ujnia. jak każdy smakowy. Ototo. Plus bezcukrowe. Tez popilem 3 monsterki i chyba tylko bialy zrobli wrazenie. Reszta meh. Dzisiaj weekend to jak zwykle Rapid ze stokrotki.
Opublikowano 17 marca 20196 l Level up sport o smaku mango bez cukru. W smaku jak na słodzikowy wynalazek całkiem nieźle. Smak mango jest, niestety ładunek słodziku skutecznie obniża doznania organoleptyczne. Mnie zemdliło a ładunku kofeiny nie poczułem.
Opublikowano 17 marca 20196 l Jak lubię napoje ze słodzikami, tak tu chyba grubo przesadzono. Zły nie jest, ale Monstery Zero lepiej wypadają.
Opublikowano 18 marca 20196 l No i spróbowałem tego monsterka ultra red i muszę powiedzieć panowie, że trzeba być zdrowo pier.dolniętym żeby to pić. Pozdrawiam
Opublikowano 18 marca 20196 l A no nie smakuje Pięknie wylatywał z puszki za szybą auta mknąc 120 na godzinę puszeczkę oczywiście wyrzuciłem do kosza, nie jestem śmieciarzem.
Opublikowano 18 marca 20196 l 30 minut temu, ragus napisał: Wylewać to ścierwo na asfalt? Ehh a potem popękane drogi Nie wylał białego przecież
Opublikowano 18 marca 20196 l 45 minut temu, Mejm napisał: Tam gdzie wylal wyrosnie trzcina cukrowa. Ale jak spłynie na pobocze to drzewa zdechną
Opublikowano 18 marca 20196 l Nie no, stawianie bialego nad czerwonym to troche iksde. Gorsze od bialaska jest tylko kwasek cytrynowy rozpuszczony w wodzie gazowanej aka ultra citron. Troche szkoda ze ragi nie ma gustu, do niedawna szanowalem.
Opublikowano 18 marca 20196 l 2 godziny temu, Grabek napisał: Nie no, stawianie bialego nad czerwonym to troche iksde. Gorsze od bialaska jest tylko kwasek cytrynowy rozpuszczony w wodzie gazowanej aka ultra citron. Troche szkoda ze ragi nie ma gustu, do niedawna szanowalem.
Opublikowano 19 marca 20196 l ale wy sie nie znacie na monsterkach, cooper tylko te gów,nianie o smaku baterii pije lmao
Opublikowano 19 marca 20196 l Czy istnieją wegańskie energetyki z ekologicznego inozytolu i koszernej tauryny?
Opublikowano 19 marca 20196 l Od jutra w polomarkecie monstery 3.5sztuka przy zakupie dwóch, ale nie liczcie na mango.
Opublikowano 19 marca 20196 l Jedyny Monster, którego piję i od się chyba uzależniłem bo czasami mnie nosi i jak raz w tygodniu nie wpiję to dostaje pasji mordowania to wersja Hamilton. Mogę pić aż mi wnętrzności spali i umrę na raka. prawdopodobnie tak się właśnie stanie. Wszystko inne dla mnie, nawet Redbull to szczyny. Edytowane 19 marca 20196 l przez u55r
Opublikowano 19 marca 20196 l W dniu 17.03.2019 o 10:57, bartiz napisał: Czerwony ultra mesjasz jakbyscie chcieli pachniec jak jeden z lepszych monsterkow to polecam plyn do plukania lenor floral romance, identyczna won o ten