Opublikowano 20 marca 20196 l Witam Sprobowalem kolejnych monsterkow, Panw sklepie nawet mi dal naklejke potem wam pokaze. Sprobowalem Ultra red - do zaorania Rozowy z napisem punche - taki se Ten zolty rudolf valentino rossi - jak fanta nie opyla sie za 5zl Takze narazie zdecydowany faworyt to lewis hamilton. Najlepszy. Jeszcze mam w pracy ultra zolty no i mistyczny mango ale w ostrolece bedzie w sierpniu
Opublikowano 20 marca 20196 l A propos Lechów Free to na ten sezon wjadą nowe smaki, Grejfrut, Granat, czy coś takiego i może coś jeszcze
Opublikowano 20 marca 20196 l Pewnie, że pasuje, bo to będą bardzo dobre napoje, grejfrutowy już sprawdzony.
Opublikowano 24 marca 20196 l Ok dzis przpadkiem na orlenie trafilem na mango. No coz trzeba przyznac smaczny ale zeby sie tak spuszczac? Chyba chodzi bardziej o wyczesana puszeczke. Dla mnie to samo co black mango. Czyli z monsterkow tylko mango i lewis. Reszte zaorac. No ewentualnie bialas jeszcze. Tak rzekl pan
Opublikowano 2 kwietnia 20196 l Takie coś wjechało testowo Energetyk na bazie yerby. 21kcal i 5g cukru na 100ml, czyli gdzieś połowa tego, co standardowo w energetykach. Kofeiny też nieco mniej, bo 21,5mlg W smaku wytrawnie, niemal żadnej słodyczy. Jest może tylko taka nutka, która lekko z miodem mi się kojarzy, no i w tle czuć coś podobnego do czystej yerby. Był jeszcze wariant z dodatkiem granatu. Wpadnie na testy następnym razem
Opublikowano 4 kwietnia 20196 l Te mango pupy nie urywa. Od którego zacząć dziś? Punch czy Ultra Red? Tak nawiasem, to tylko biały i ultra citron, bo bez cukru najlepsze
Opublikowano 7 kwietnia 20195 l Dzis wjechalo po bieganiu I naprawde spoko, pachnie lekko zielskiem, beka sie lekko zielskiem i smakuje jakbys ugryzl topa. Fajnie bo kiedys pilem jakies energetyk zagraniczny to w niczym nie przypominal marihunany. @grzybiarz kup se
Opublikowano 7 kwietnia 20195 l Przestawiłem się na normalną kawę. Ostatnio jednego w tygodniu piłem i czułem tą truciznę przez cały dzień tego dnia
Opublikowano 7 kwietnia 20195 l Kawa? Nie z moimi bialymi zebami. Moze gdybym byl zonaty i mial wyje,bane
Opublikowano 13 kwietnia 20195 l Dla mnie ten czerwony, niby bezcukrowy Monster, jest momentami i tak mdląco słodki, ale da się wypić. Za to całkiem nieźle wchodzi mi kokosowy Red Bull, no ale to mało obiektywne, bo wszelki stuff z dodatkiem kokosa ma u mnie plusa na starcie
Opublikowano 11 maja 20195 l bardzo dobry energetyk, nie odstaje od takich marek jak tiger, black czy red bull. Choć nie smakuje typowo jak one. Korzystna cena 1.99zł dostępny tylko w sklepie diverse. Sklep po ch.uju, ale warto zajść po puszeczkę prosto z lodówki. To stare zdjęcie, teraz jest inna etykieta. diverse>czerwony monster
Opublikowano 12 maja 20195 l Kupiłem w końcu z ciekawości Tigera jabłko-kiwi i ten miks mi przypomina w smaku arbuzowego Rockstara. Wchodzi gładko, bo według mnie mniej słodki od standardowych energoli.
Opublikowano 22 maja 20195 l Piłem tego Monstera L.Hamilton-kompletne nieporozumienie jak dla mnie.Smak może intrygujący ale ta słodycz mnie powaliła.To nie to.Sprawdzę jeszcze tego Loco.Ale widzę, że nie podchodzą mi te Monstery. Combu o smaku piwa-niby nowość jakaś.Jeszcze takiej tragedii to nie piłem.
Opublikowano 22 maja 20195 l 37 minut temu, keyzee napisał: Piłem tego Monstera L.Hamilton-kompletne nieporozumienie jak dla mnie.
Opublikowano 24 maja 20195 l Dzisiaj chyba walnę sobie czarnego najlepszego monsterka, nie piłem tej trucizny chyba z miesiąc. Ostatnio przez przypadek wziąłem blacka o smaku kawy - kto to dopuścił do sprzedaży?
Opublikowano 31 maja 20195 l Booster od Faxe Kondi jest rewelacyjny. W smaku przypomina troche Sprita i jest jakosciowo porownywalny do Monstera albo lepszy, w dzialaniu troche slabszy od zielonego Monstera, sklad drinka jest bardzo dobrze dobrany
Opublikowano 2 czerwca 20195 l Mango loco? Spoiler Macie swoje mango loco Edytowane 2 czerwca 20195 l przez D.B. Cooper