Opublikowano 2 czerwca 20195 l Drewno agarowe z Azji południowo-wschodniej przyjacielu, chcesz posiedzieć?
Opublikowano 3 czerwca 20195 l Niepotrzebnie się triggerujesz pupcio, DB lubi ten syf o smaku baterii xD
Opublikowano 5 czerwca 20195 l W dniu 2.06.2019 o 13:45, Pupcio napisał: Jeszcze spotka Cie kara za znieważenie MANGO LOCO Je.bać mango loco. Spróbuj lepiej rippera juiced.
Opublikowano 21 czerwca 20195 l a nie wiem, kosztowało jakieś 1.80, a np. takiego monstera bije na głowę
Opublikowano 21 czerwca 20195 l ten blast to kojarzy mi się z Przestraszyłem się, że dostane wylewu i wziąłem sprawdzoną markę żabkową
Opublikowano 1 sierpnia 20195 l W Żabce są energole Coca Cola, te ZAGRANICZNE. Jutro testowanko będzie.
Opublikowano 2 sierpnia 20195 l On nie śpi Mejm, chińczyki mają takie oczy skośne że wyglądają jakby spali
Opublikowano 2 sierpnia 20195 l 2 godziny temu, Rozi napisał: Smakuje jak... cola z energy drinkiem, nawet spoko. Ale słodkie. Bardzo fajny smak, z cukrowych energoli chyba najsmaczniejszy jaki piłem, ale właśnie bardziej jestem ciekaw wersji bez cukru. Mam nadzieję, że u nas też się pojawi.
Opublikowano 2 sierpnia 20195 l 23 godziny temu, krupek napisał: W Żabce są energole Coca Cola, te ZAGRANICZNE. Jutro testowanko będzie. No właśnie ta słodycz sprawia, że czuję jakbym pił energola z cukierkiem o smaku coli. No ale smaczne, nawet ciekawe. Urocze jest, że nakleili polską etykietę na tą oryginalną po angielsku. Cóż, też tak można - w sumie taniej pewnie wychodzi niż od nowa puszkę robić, plus to że to musi być faktyczny import
Opublikowano 2 sierpnia 20195 l Nakleili polska etykiete bo taki jest prawny wymog. Wszystkie produkty musza miec objasnienie (sklad, producent/dystrybutor etc.) w jezyku polskim i dotyczy to rowniez importow.
Opublikowano 2 sierpnia 20195 l Jakby ktoś gdzieś widział wersję zero to proszony jest o info, bo ja jeszcze nie widziałem.