Skocz do zawartości

Energy Drinki

Zetsu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
4 minuty temu, Tokar napisał:

Burn już dawno spuścił z tonu i normalnie po jakieś 3,5 zeta stoi, a często jest na promocji w okolicach 3 zł

No chodzilo mi wlasnie o tego burna z poczatkow.

A ostatnio nabralem ochoty na turbogrosika. Chyba sobie kupie na wrzesniowy mecz repry o ile jeszcze jest dostepny w zabkach.

I z najnowszych newsow: Rapid rip [*]. Moj ulubiony energol za jedyne 1,5 zniknal ze stokrotek i zastapili go jakims stokrotkowym. Tzn. teraz sa dwa stokrotkowe, ten co byl za 2zl i ten nowy za 1,5. W smaku ok ale rapidzik to to nie jest ;/ I jeszcze polke nizej umiescili. Ehh.

Opublikowano

Mam nadzieję że ten energetyk coli nie będzie tak ROZCZAROWUJĄCY jak mango loco

Opublikowano

No taki bez szału ten colowy nie xD

Jednak co biały potwór to biały

Opublikowano

Ta cola energetyk smakuje jak lizaki o smaku coli. Pamietacie takie w ksztalcie gwizdka z wyciaganym plastikiem z patyka? No dokladnie taki sam smak. Jest slodko ale po posilku wchodzi pieknie. Po deserze raczej bedziecie parzyc gorzka herbate.

Opublikowano (edytowane)

Dokładnie, miałem takie pierwsze skojarzenie - lizak  o smaku coli.

Lizaki-ONE-COLA-147szt-BALTYK-1-2kg-Smak

Lizaki-Karmel-Cojak-Cola-lizak-8g-100-sz

Bardzo jestem ciekaw wersji zero, czy ten sam efekt będzie.

Edytowane przez krupek
Opublikowano (edytowane)

kiedyś był Red Bull, Tiger i jakieś tańsze szczyny w liczbie maks trzech. Wszystko w klasycznym smaku i nikt nie narzekał. Teraz tyle tych wersji, że można osiwieć, jakby miał ze wszystkich dostępnych wybierać. 

Tak btw, energole przez tyle lat jakoś specjalnie nie podrożały. 14 lat temu puszka Tigera była za dwa złote, teraz stoi niewiele więcej. Za N-Gine w pobliskim sklepie płacę 1,80zl, smakowo takie jak Black. 

Ostatnio piłem też właśnie Black Extreme5, czy jak on się zwie. Na puszce "classic taste", a różnicę czuć po pierwszym łyku. 

Edytowane przez PiotrekP
Opublikowano

Dla mnie smak jest spoko, taki nie przesłodzony jak monsterki, niemniej wczoraj po ostatnim łyku drugiej puszki tego dnia, poczułem sok żołądkowy na przełyku, stąd chyba nie na mój żołądek. Rum z limonką za to normalnie mogę pić i nic mi nie jest ;)

Opublikowano

Ale po ch,uy kupować coś o smaku whisky z colą jak można sobie je,bnąć whisky z colą?