Opublikowano 14 sierpnia 20195 l Dokładnie, albo po co kupować laysy cebulowe jak można opi.erdolić cebule na surowo?
Opublikowano 14 sierpnia 20195 l Ehh nigdzie nie ma energola Coca Cola bez cukru, pewnie do nas nie trafi.
Opublikowano 15 sierpnia 20195 l No nic, skoro czerwonego nie ma, to 2x bialasek plus 2x mango beda musialy wjechac Edytowane 15 sierpnia 20195 l przez Grabek
Opublikowano 15 sierpnia 20195 l Chyba im jeszcze zostały z poprzedniej promocji z tym jakimś rajdowcem czy coś.
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l No własnie u mnie była nadal ta poprzednia promka, kup dwa za 1,99zł, moze nie ogarneli jeszcze po wolnym dniu.
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l U mnie także w biedrze przy 2sztukach 1.99zl, to sobie zrobiłem zapas na tydzień
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l Urlop mam co se będę żałował. Później detox od tego za(pipi)iste go cholerstwa
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l 2 godziny temu, krupek napisał: kurupek: Codziennie puchę walisz? xd @REZOK : 4 dziennie to norma @krupek : co?! @REZOK : co?
Opublikowano 18 sierpnia 20195 l W zabce dzis dostalem ten energol od coca coli po 4zl, przecena z 5,50.
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l No ale tak szczerze mówiąc to średni ten energetyk cola, wole już sobie dla smaku wypić zwykłą cole.
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l CC Energy - jak rospuszczony tani lizak o smaku coli, 6/10 Tiger Whisky z cola - o kórwa, juz samo polaczenie lychy z cola bierze na rzyg a tu jeszcze zalali chyba kwaskiek cytrynowym xd smak wygazowanego drinka o poranlu po ciezkiej bibie, 2/10 Tiger rum z cola - no calkiem calkiem, mile zaskoczenie, 7/10