Skocz do zawartości

Energy Drinki

Zetsu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Myślałem, że to oficjalny energol

vogue-polska-okladka-1180x1514.jpg

Z cyklu "poznaj smaki komodo": Czarna porzeczka - smaczniusie. Pina Colada - mogłoby być lepiej. Za dużo kokosa, za mało ananasa, przez co całość trochę mdła. No enerdowski błękitny rockstarek to to nie jest.

Opublikowano

Napilem sie tego cocacola energy. No smak nawet ciekawy. Ale za 4,20 to bym mial tyle bepowerow ze bym dostal drgawek. Teraz juz rozumiem dlaczego pani przy kasie patrzyla na mnie jak na świra. A juz myslalem ze bylo widac po prostu ze jestem graczem

Opublikowano

Semtex z Żaby był pity. Smak granata granatu czy jakoś tak. 0,5l w puszce. Słabo gazowany - smakuje bardzo ok. Polecam sprawdzić. Cena też taka, że konserwator powierzchni płaskich z Łodzi z urzędu nie zbiednieje. :lapka:

Opublikowano (edytowane)

Wiecie, że w Lidlu są energolowe ciastka? xd Pod marką Kong są herbatniki z guaraną i to taką solidną dawką, bo 100 g ciastek ma 250 mg kogeiny, a paczka ma 125 g. Energol ma 32 mg w 100 ml. Ciekawe, czy to dobrze kopie, w takiej formie, bo dawka mocy spora.

Edytowane przez krupek
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Pierwszy raz u mnie. Zapach i smak mocno a'la zielone jabłka, kiwi jakoś nie czuję. Poza ładną puszką dupy nie urywa, bluescreena po wypiciu jak na razie nie złapałem :lapka:

0b551f58cf50126444aebf755dcf8b05.jpg

Edytowane przez Frantik
Opublikowano

Do Żabki wjechały:

24799548_1587818844597315_37524886387196

W puszkach 250 ml, 60 g kofeiny na 100 ml, jutro rano będzie pite :obama: 

Opublikowano (edytowane)

Jak ja szanuję Żabkę za te wprowadzanie nowości. Sporo kofeiny, 2 razy wincyj, ciekawe jak smakowo wypadają. Oby dwie to wersje z cukrem?

Wciąż czekam na wprowadzenie u nas Ultra zero, tego klasycznego, pyszny jest. W innych krajach jest normalnie dostępny jak podstawowy, a u nas nigdy się nie pojawił

Edytowane przez krupek
Opublikowano

Kurde ja bym chciał, żeby te nowości zostały. Ten różowy, który był w lato, a teraz już go nigdzie nie można spotkać :/ No i masz rację, więcej wariantów bez cukru przydałoby się.

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał:

Bardzo smaczny ten waniliowy ale za 6zl to mogą mi obciągnąć bo mam za to 3 puchy komodosów :cool:

O c0rva. No ale to z niemieckiej dystrybucji to co się dziwić.