Skocz do zawartości

Energy Drinki

Featured Replies

Opublikowano
15 minut temu, creatinfreak napisał:

U mnie w mieście znajduje się tylko w jednym sklepie (na szczęście po drodze do pracy)

1 minutę temu, creatinfreak napisał:

Allegro.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 289,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Mejm te komodosy to sa przewaznie w prywatnych sklepach lub polskich osiedlowych  tam patrz jak cos. Nie widzialem ich raczej w wiekszych sieciowach.

Kanabisowy i black currant bardzo dobry. Bananowego bym sprobowal ale nie widzialem nigdzie. 

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Ile mają cukru?

W Auchanie tez kiedyś widziałem Komodosy, także tam tez można zobaczyć.

Opublikowano

Ta, juz mi kiedys chyba auchana Tokar polecal ale we wro jest na wypizd.owie. Osiedlowki obczailem i ch.uj zbity. A tak bym bananowego oje.bal no ;/

Opublikowano

Poziomka i czarna porzeczka master race. Bananowy xD jakbym c00rwa syrop pił, myślałem że jestem na poważnym forumku energolowych wariatów ;)

Opublikowano

To prawda u mnie też kanabis poszedł do zlewu :/

Opublikowano

Mi nie smakował, ale i tak wypiłem. Co ma się taurynka marnować :shieeet:

Opublikowano

Jak wy pijani wlasnie ten kanabisowy goty, zapach ziółka a smak jakbys gałazki konopii jak mućka gryzł. 

Zbieznosc nicka przypadkowa

Uwielbiam co zwiazane z bananem, jogurciki, soki itp ale pilem jakies gazowane piciu bananowe to chu.jowe na maksa, czuje ze z energolem podobnie. Niektore owoce po prostu sie nie nadaja pod gaz. To juz wolalbym cos waniliowego tak jak cola

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

18696fe93d42011911e9573ae8fdf575.jpg

Pucha 500ml, smak niby mango - niesłodki, ale mocno wodnisty i na dłuższą metę trochę mdły. Niczego nie urywa

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Monster czarny. Smakuje jak gazowane mydlo w plynie.

Opublikowano

Najgorszy energetyk na planecie ziemia. Już bepower o smaku szampana jest lepszy :doom:

Opublikowano

Bezkitu to bedzie pierwszy energol jaki wyleje. Nawet moj wewnetrzny janusz nie jest w stanie zniesc tego go.wna mimo wydanych 5zl.

Opublikowano
Godzinę temu, Mejm napisał:

Bezkitu to bedzie pierwszy energol jaki wyleje. Nawet moj wewnetrzny janusz nie jest w stanie zniesc tego go.wna mimo wydanych 5zl.

Uwierz, że jak nie smakuje to lepiej wylać. Mi nie smakował, wypiłem do końca i pól dnia mnie mdliło, a potem łeb rozbolał.

Opublikowano

Robie sobie gorzka herbate. A wypilem tylko 1/3 puszki. I jakos goraco mi.

Opublikowano

No bylo postawic na klasyke ze snickersem a zamiast tego ludwik z cukrem. J.ebac te monstery. Oprocz rozowego, raz na pol roku mozna.

Opublikowano
5 godzin temu, Mejm napisał:

Monster czarny. Smakuje jak gazowane mydlo w plynie.

I to czyni go wyjątkowym i pysznym.

Szkoda, że oprócz ścierwiastego białego, nie ma już żadnych bez cukru. Tego czerwonego nie liczę, bo jest jeszcze gorszy od białego.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

A to jakie niby jeszcze były, których nie ma teraz? Bo oprócz białego i czerwonego u nas w stałej dystrybucji z serii ultra jest jeszcze tylko żółty i to jest dopiero full pato.

Opublikowano

No właśnie nie ma żadnych, zagranico jest wybór, u nas nie. Ten żółty był chyba najlepszy z bezcukrowców.