Skocz do zawartości

Energy Drinki

Featured Replies

Opublikowano

Bobofruty czasem pije, zapomnialem o nich. Fakt, roznica znaczna (nie tylko w cenie).

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 289,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Aż sam z ciekawości zajrzę na guwniaczy dział sprawdzić jakie soki tam mają. Wypiłbym taki dobry przecierowy. W Rossmanie mogą mieć jakieś od szwabów.

Opublikowano

Sztosiwo ten Monsterek rehab green tea. Z miejsca wbija do mojego top 3. Smakowo kojarzy mi się z czymś znanym z dawnych czasów... Coś jakby zielone Frugo? :dunno:

W ogóle chyba niegazowane energole to teraz moja nisza :obama:

Opublikowano

Tymczasem wjechały chyba wszystkie wcześniej niepróbowane, nasze polskie, patriotyczne Komodosy :ohboy:339962c5d9ef943775b958daf3c7b6e5.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Piłem ostatnio red bulla jagodowego i muszę przyznać, że chu.jowy jak każdy smakowy 

Opublikowano

E tam, RB kokos + acai to cymesik

Opublikowano

To był ten winogronowy? Jak tak to piłem, faktycznie smaczny.

Opublikowano
1 minutę temu, krupek napisał:

To był ten winogronowy? Jak tak to piłem, faktycznie smaczny.

yup, winogronowy, z bezcukrowych zdecydowanie mój faworyt, z cukrowych musiałbym się zastanowić między nim, a różowym, bo podszedł mi też bardzo ten nowy owocowy.

Opublikowano

Można kupić w sieciówce Dealz i kosztują tyle co zwykłe monstery, także polecam taką opcję (4-5 zł zależy jak się trafi)

Opublikowano

A to nie wiedziałem, dobra informacja. Muszę się w końcu przejechać do Dealza, bo cały czas nie obczaiłem, co mają w Gdańsku.

Patrzę na stronce, że sporo niedostępnych napojów, słodyczy i przekąsek mają, ciekawie.

Edytowane przez krupek

Opublikowano

Nie znalem tego sklepu. Widze ze jest we wro to sie odwiedzi. Ale w vaniliowa cole za 2zl uwierze jak kupie.

Opublikowano

Po testach moje Top 3 Komodosów:

1. Mango marakuja :obama:

2. Poziomka :banderas:

3. Banan ex aequo z grejpfrutem :banana:

Do spróbowania zostały mi jeszcze pina colada, frozen mohito, bezcukrowy i Komodo Cola

Edytowane przez Frantik

Opublikowano
3 godziny temu, Mejm napisał:

Ale w vaniliowa cole za 2zl uwierze jak kupie.

Jest za tyle, potwierdzam. Ale Monsterki wykupili jak byłem :(

Opublikowano

Ten winogronowy monsti petarda, polecam gnoja

Opublikowano
W dniu 14.01.2020 o 13:04, Rozi napisał:

Jest za tyle, potwierdzam. Ale Monsterki wykupili jak byłem :(

No jest ale vaniliowa BEZ CUKRU :reggie: Kupilem tylko jedna puszke, zeby przypomniec sobie jak parchaty to napoj i sie nie zawiodlem. A z monsterow byl jedynie czarny bo jest tak ch.ujowy, ze nikt go nie chce pic. Dealz? Takie 2/10.

Opublikowano

Dobre ceny tam mają na fajne produkty, więc towar szybko znika.

Opublikowano

No to jeszcze by trzeba znalesc tesco.

Opublikowano

Teraz to już chyba tylko te małe mają zostać.

A tak macie z energolami?

abrQM8B_460swp.webp

Edytowane przez krupek