Opublikowano 22 grudnia 20195 l Bobofruty czasem pije, zapomnialem o nich. Fakt, roznica znaczna (nie tylko w cenie).
Opublikowano 22 grudnia 20195 l Aż sam z ciekawości zajrzę na guwniaczy dział sprawdzić jakie soki tam mają. Wypiłbym taki dobry przecierowy. W Rossmanie mogą mieć jakieś od szwabów.
Opublikowano 30 grudnia 20195 l Sztosiwo ten Monsterek rehab green tea. Z miejsca wbija do mojego top 3. Smakowo kojarzy mi się z czymś znanym z dawnych czasów... Coś jakby zielone Frugo? W ogóle chyba niegazowane energole to teraz moja nisza
Opublikowano 3 stycznia 20205 l Tymczasem wjechały chyba wszystkie wcześniej niepróbowane, nasze polskie, patriotyczne Komodosy
Opublikowano 12 stycznia 20205 l Piłem ostatnio red bulla jagodowego i muszę przyznać, że chu.jowy jak każdy smakowy
Opublikowano 13 stycznia 20205 l Drodzy bracia energole, pochylcie się albowiem nadszedł was mesjasz:
Opublikowano 13 stycznia 20205 l 1 minutę temu, krupek napisał: To był ten winogronowy? Jak tak to piłem, faktycznie smaczny. yup, winogronowy, z bezcukrowych zdecydowanie mój faworyt, z cukrowych musiałbym się zastanowić między nim, a różowym, bo podszedł mi też bardzo ten nowy owocowy.
Opublikowano 13 stycznia 20205 l Można kupić w sieciówce Dealz i kosztują tyle co zwykłe monstery, także polecam taką opcję (4-5 zł zależy jak się trafi)
Opublikowano 13 stycznia 20205 l A to nie wiedziałem, dobra informacja. Muszę się w końcu przejechać do Dealza, bo cały czas nie obczaiłem, co mają w Gdańsku. Patrzę na stronce, że sporo niedostępnych napojów, słodyczy i przekąsek mają, ciekawie. Edytowane 13 stycznia 20205 l przez krupek
Opublikowano 14 stycznia 20205 l Nie znalem tego sklepu. Widze ze jest we wro to sie odwiedzi. Ale w vaniliowa cole za 2zl uwierze jak kupie.
Opublikowano 14 stycznia 20205 l Po testach moje Top 3 Komodosów: 1. Mango marakuja 2. Poziomka 3. Banan ex aequo z grejpfrutem Do spróbowania zostały mi jeszcze pina colada, frozen mohito, bezcukrowy i Komodo Cola Edytowane 14 stycznia 20205 l przez Frantik
Opublikowano 14 stycznia 20205 l 3 godziny temu, Mejm napisał: Ale w vaniliowa cole za 2zl uwierze jak kupie. Jest za tyle, potwierdzam. Ale Monsterki wykupili jak byłem
Opublikowano 16 stycznia 20205 l W dniu 14.01.2020 o 13:04, Rozi napisał: Jest za tyle, potwierdzam. Ale Monsterki wykupili jak byłem No jest ale vaniliowa BEZ CUKRU Kupilem tylko jedna puszke, zeby przypomniec sobie jak parchaty to napoj i sie nie zawiodlem. A z monsterow byl jedynie czarny bo jest tak ch.ujowy, ze nikt go nie chce pic. Dealz? Takie 2/10.
Opublikowano 22 stycznia 20205 l Teraz to już chyba tylko te małe mają zostać. A tak macie z energolami? Edytowane 22 stycznia 20205 l przez krupek
Opublikowano 23 stycznia 20205 l Różowiutkie najlepsze imo choć ostatnio Mango tez wjechał ze smakiem.