Skocz do zawartości

Energy Drinki

Featured Replies

Opublikowano

To w sumie, jak tam samo smakują, to te różne Tigery różnią się tylko etykietą?

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 289,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Piłem ten energetyk Coca Coli i jest słaby smakowo :/ gorzkawy ni to cola ni to energol, htfu. Kupiłem bo mamy tego pełno na magazynie i kosztuje 99groszy bo weszła cena na wyprzedanie XD

Opublikowano
25 minut temu, Plugawy napisał:

Piłem ten energetyk Coca Coli i jest słaby smakowo :/ gorzkawy ni to cola ni to energol, htfu. Kupiłem bo mamy tego pełno na magazynie i kosztuje 99groszy bo weszła cena na wyprzedanie XD

To juz wiesz czemu jest w przecenie :pawel:

Opublikowano

Pewnie był zepsuty, albo jakiś zleżały, bo on nie jest gorzki. Chyba, że wersja bez cukru, ale ona tez raczej normalnie smakuje.

Opublikowano

Piłem ten jabłkowy ostatnio, dobry jak ktoś lubi kwaśne rzeczy

107809550_775479693195112_46785459962036

Opublikowano

Tam jest jakaś większa zawartość kofeiny, czy o co chodzi z tą mikropuszką?

Opublikowano

To może się bardziej nadać do jakichś elo drinków, bo tak to chyba średnio, skoro taka mała puszka, a kofeiny tyle samo.

Opublikowano
W dniu 12.07.2020 o 12:11, krupek napisał:

Pewnie był zepsuty, albo jakiś zleżały, bo on nie jest gorzki. Chyba, że wersja bez cukru, ale ona tez raczej normalnie smakuje.

Kupiłem drugiego i tak samo smakuje, nic specjalnego. Data ważnosci do końca sierpnia.

Opublikowano

Zazwyczaj jak potrzebuję kopa, to idę w przedtreningówki i w zależności od potrzeby 1 lub 2 tabletki Grenade Black Ops, chyba najmocniejsze g*wno na rynku, ale ok to nie ten temat, nowy granacik dopiero w drodze to wleciał właśnie Monsterek Pacific Punch.

uc?id=1ieMi8qzLRqNZTYbi6RqutlVOIyp4r970

Taka fajna puszka, to mówię a niech będzie i z cukrem tym razem. Co tam w składzie : 12% sok z koncentratu - > apple, orsnge, raspberry, cherry, guava, pineapple, passion fruit + reszta emulgatorow czy co tam z tablicy menelewa dodają. Na począu wcale nie jak pierwszy lepszy randomowy sok z owoców tropikalnych, nawet spoko smak dopóki pajnapel zdominuje kubki i czar pryska.

Jakby akurat był schłodzony, to może i 8=, a tak to 7/10.

Spoiler

Jakby dodać ze dwie setki rumu to na pewno 9/10

Spoiler

Opcja + run + sea of thieves 10/10

Opublikowano

W Żabce nowy Burn bez cukru o smaku brzoskwini. Kupiony, czeka na weekendowe testy.

Opublikowano

Całkiem dobry,   nawet nie wali typowym energolem. Miałem lekkie obawy po tej obesranej coli brzoskwiniowej.

Opublikowano

A ja piłem ostatnio Red Bulla Arbuzowego. Całkiem ciekawy w smaku, smakował mi, ale wolałbym wersję bez cukru.

Opublikowano

Frugo wystartowało ze swoimi energolami. Na razie 3 smaki, w tym jeden p r a w i e bez cukru. W żabce 2,60 za puszkę 330 ml. Póki co spróbowałem czarnego. Z czarnym frugo nie ma to nic wspólnego, ale może nie miało mieć. Gorzej, że niby 20% soku, a w zapachu i smaku jakoś tak dziwnie chemicznie.

Spróbowałem też tych "kwaśnych" shotów tigerowych i chociaż w smaku to jest bardzo okej, to wrzucanie tego w małą puszkę i puszczanie po cenie wyższej niż energole w standardowym 250 ml, to jest niezłe prowo. Pomijam już, że tak miało mordę wykręcać, a dominuje oczywiście słodki smak z umiarkowaną cierpkością wchodzącą na koniec. 

Opublikowano
22 godziny temu, krupek napisał:

W Żabce nowy Burn bez cukru o smaku brzoskwini. Kupiony, czeka na weekendowe testy.

dobry jest oryginalny. Znacznie lepszy od Blacka, ktory im wiecej ma smakow tym gorszy ;/

UWAGA: Po tym mozna sie nawet porzygac 

https://manager24.pl/gellwe-i-black-energy-drink-laureatami-superbrands-2018/

Edytowane przez michal

Opublikowano

Polska zaczyna gonić reszte swiata :banderas: w sierpniu w żabce:obama:

114293281_573085090040450_50704987356215

Opublikowano

A już myślałem, że będę woził na handel :nosacz2: