Skocz do zawartości

Energy Drinki

Zetsu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ale cisza w temacie, a w żabce nowy smak

spacer.png

Zara odpalam.

Jak dla mnie Oranżada Heleny, ale trochę mniej słodsza. Ale jestem przeziębiony, to smaki mam inne.

Edytowane przez iluck85
Opublikowano
12 godzin temu, iluck85 napisał:

Ale cisza w temacie, a w żabce nowy smak

spacer.png

Zara odpalam.

Jak dla mnie Oranżada Heleny, ale trochę mniej słodsza. Ale jestem przeziębiony, to smaki mam inne.

jak z cukrem to odpada, dosc gruby jestem juz:wujaszek:

Opublikowano
12 godzin temu, creatinfreak napisał:

U mnie mogę zapomnieć :( tych zielonych i niebieskich ultra też jak nie było tak nie ma.

Ja tych zielonych już też nie widzę od jakiegoś czasu, a szkoda.

Opublikowano

No takie słabe 3/10

Ja to od Hamiltona już się nie uwolnię, całkowite uzależnienie w sensie że żaden nowy smak mi nie wchodzi. Ale samego Monstera już nie pijam tyle co kiedyś. Teraz jedna puszka Hamiltona 44 na 3 tygodnie żeby smaku nie zapomnieć. 

20201003-153209.jpg

Opublikowano

No kiepściutki ten nowy monster. Czego tu nie ma w składzie. Pomarańcza, jabłko, malina, guawa, wiśnia, marakuja i coś tam jeszcze, a w smaku tylko pomarańcza przełamana jakimś marcepanem (to chyba ta "wiśnia"). Gorsze monsterki to tylko klasyczny, cytrynowa ultra i ten fioletowy punched mixx, który też jebał marcepanem.

• 2 tygodnie później...