Skocz do zawartości

Energy Drinki

Zetsu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W kalafiorze produkty od PepsiCo. z 2 litrów na 1,85 zeszli, nie sprawdzałem Coli. Ale to samo jest z czekoladą z 120g na 100g a teraz nawet do 90g schodzą, dalej pasta do zębów że 125g na 100g albo 75g. Plus, że małpki mają urosnąć do goryli minimum 350ml ale chyba kosztem %, choć i tak nie korzystałem. Zawsze tylko 1L czystej wchodziło.

Opublikowano

Małpki do 350 ml mają być odpowiedzią na ten podatek cukrowy akurat XD. Mnie to ryba, teraz będę częściej te 350 kupował na fyrtlu i tyle. Bo już w kutasa lecą z setkami do 90 ml, a cena 5.99 zł.

Opublikowano

Małpki się powiększyły, żeby obejść małe pojemności, na które wzrasta podatek. Dziennie w Polsce sprzedaje się prawie 3 mln małpek, więc rząd wywęszył nowy dochód.

Opublikowano

Tak i jak zwykle zjebali. Większa akcyza, cena w górę zarobimy wincej:dafuq:

A później jak zawsze zdziwko, że ich analityczne wyliczenia biorą w łeb. Bo sprzedaż spada, dochody nie są jak przewidzieli i zastanawiają się co poszło nie tak. Szkoda słów.

• Plusik 1
Opublikowano

Przeca na te energole miały być wprowadzanie ograniczenia, że tylko od 18-stu lat? Chyba coś im ten pomysł nie wypalił, co ile razy jestem w sklepie, to tam banda gówniarzy bierze hektolitrami te energetyki, co w przyszłości będą zdechniętym pokoleniem.

Opublikowano

Kilku forumowych fitowcow mialo dluzszy epizod z energolami za mlodu ale sie ogarneli i teraz sa bardziej atletyczni od murzyna z sawanny.

Opublikowano

Tacy atletyczni, że jak widzę typa z KFD z wyjebanym bebzonem na pizdę, to mi się śmiać chcę XD

Wpierdalamy kilogramami dżem XD

(tak, czy siak, szanuje Lecha Roch Pawlaka)

Opublikowano

Energol z Action, no spoko jak na 1,25. Moglbym go postawic na jednej polce z carefourowym. Dla mnie stokrotkowy nadal najlepszy.

A co do samego sklepu to we wtorek ok 17 kolejka do wejscia byla na 70 osob xDDDDD

Opublikowano

Z nowości, w Żabkach Red Bull Zero, taki jak w UK. W Leclercu za to widziałem energola Dr Pepper, ciekawy może być.

Coś ostatnio nie mam smaka za bardzo na energole. Jakiś czas temu wypiłem Monstera i strasznie do dupy się czułem po nim.

Opublikowano
On 12/24/2020 at 3:20 PM, D.B. Cooper said:

Bo energetyczek najlepiej wchodzi dobrze schłodzony w upalne dni

najlepiej wchodzi gdy grasz w nocy i chcesz przejść jak najwiecej poziomów/etapow/misji etc.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Coś mnie podkusiło raz w trasie i wziąłem. Niby ok, czuć malinę i trochę miętę, spróbować można, ale te 6 zł można lepiej spożytkować, jeśli chodzi o napoje.

• 2 tygodnie później...