Skocz do zawartości

Energy Drinki

Featured Replies

Opublikowano

nie mam pojęcia, raz tylko sprawdzałem w ich sklepie ile za to chca, 6zł za puszke to wole monsterka czy ten nowy reign

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 289,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Po półrocznej przerwie od energoli wjechał, zaskakująco smaczny, arbuzowy Red Bull, a takiego Monsterka wziąłem testowo, nigdy wcześniej nie widziałem. Ma być wiśniowo

15bfb4cf551cf2a08d07f7387696e29b.jpg

Opublikowano

@Shen

Allegro lapka.gif

Już wypity i w sumie z kapci mnie nie wywalił. Taka wiśniowa landrynka bez cukru. Z dzieciństwa kojarzą mi się takie malutkie cukierki, niemal identyczny smak

O, nadal można je kupić

images.jpg

Opublikowano

Monstery w Dealz po 4zł, jade zrobić mały zapas

Opublikowano

A jakie?

Opublikowano
2 godziny temu, Rozi napisał:

A jakie?

Bez cukru biały i fioletowy, z cukrem zółty i czarny. W gazetce były czerwone bez cukru ale w sklepie nie mieli.

Opublikowano

Kurde raz były tylko niebieskie, czyli smak zielonego (smak Kojimy), ale bez cukru. Szkoda, że ich nie ma w Polsce.

Opublikowano
3 godziny temu, Rozi napisał:

Kurde raz były tylko niebieskie, czyli smak zielonego (smak Kojimy), ale bez cukru. Szkoda, że ich nie ma w Polsce.

to te?
MONSTER ENERGY ZERO SUGAR BEZ CUKRU 500ml

brakuje mi wlasnie w palecie monstera czegos co smakuje jak klasyczny, ale bez cukru. Bialy to absolutnie co innego. Niby jest red bull sugarfree, ale czasem jak jest goraco to ma sie ochote na cos wiekszego niz 250ml

Opublikowano

Dokładnie te, raz dorwałem w Dealz, jeden jedyny :/

Opublikowano

900 ml? Za duże dla mnie - jak wypije pół to reszta się wygazuje już. Chyba, że ktoś wali po litr / dwa energoli na dobę to wtedy spoko opcja. 

Opublikowano
W dniu 13.06.2021 o 21:00, Rozi napisał:

I one chyba tylko w Topazie są?

Przechwytywanie.JPG.36c1b0371bbd62241c0dc4bfd807ac21.JPG

Opublikowano

O widzisz. Szkoda, że już nie piję energoli.

Opublikowano

Dobra ale kiedy ta premiera. Czy juz byla?

Opublikowano
4 minuty temu, Mejm napisał:

Dobra ale kiedy ta premiera. Czy juz byla?

niby od czwartku

Opublikowano
48 minut temu, Rozi napisał:

O widzisz. Szkoda, że już nie piję energoli.

#nikogo

Na tego dzika w lidlu ostrze sobie kły. :twisted:

Opublikowano

Obrzydza mnie marka i reklama "ogien z kurwami", ale kupie 1 bo ciekawi mnie czy bedzie smakowal podobnie do zwyklego energola ale bez cukru. Szukam czegoś w większej pojemności i mniej zbójeckiej cenie niz rb sugarfree i nie mogę znaleźć, a ten monster niebieski bez cukru po 15zl na allegro to nie odpada. Ostatnio blacka pilem bez cukru i byl absolutnie obrzydliwy, bo jedyne co z tego spożycia wyniosłem to kapeć w mordzie od słodzika.

Opublikowano

Monsterki w biedrze 3,99, u mnie były tylko bez cukru - niebieski, zielony i ten czarny, to chyba imbirowy smak

Opublikowano

Ten imbirowy jest prosto z lodówki zaskakująco pijalny i nie czuć w nim mocno słodzika. Polecam sprawdzić malkontentom i mejmantentom. :lapka:

Opublikowano

Jest dziwny, ale dla odmainy czasem go sobie strzele.