Opublikowano 4 lipca 20213 l 13 minut temu, Jotrazydwa napisał: Ten imbirowy jest prosto z lodówki zaskakująco pijalny i nie czuć w nim mocno słodzika. Polecam sprawdzić malkontentom i mejmantentom. Od twojego wmuszanego optymizmu idzie sie zrzygac tak samo jak od tych monsterkow.
Opublikowano 4 lipca 20213 l Przykro mi, że masz wieczną depresję i boisz sie podróżować po świecie ale to się leczy. Serio.
Opublikowano 5 lipca 20213 l Mi mega smakuje Monster Fiesta bez cukru, ale od jakiegoś czasu energole mi średnio służą, dziwna zmuła łapie.
Opublikowano 5 lipca 20213 l Ja też ograniczam, bo sraka mnie straszna goni i boli brzuch po tych 500ml i ewentualnie czasem 250ml jakiś rb wjedzie. Chciałem tego dzika kupić w lidlu od youtuberow fintesowych, ale nie bylo albo gimby wykupiły z rana
Opublikowano 5 lipca 20213 l Rzucą się jak na lody Ekipy, tak będzie. Dla mnie pojemność Monsterka spoko, ale mniej kofeiny mógłby mieć.
Opublikowano 14 lipca 20213 l Nowy monster w żabkach, jutro bede szukac, pewnie z cukrem, ale jednego na testy wezme O chuj, znalazlem makro
Opublikowano 14 lipca 20213 l 10 lyzeczek cukru xDDD To nawet mnie, antyfana zero/light, nie poje.balo zeby to pic.
Opublikowano 14 lipca 20213 l Monstery zawsze były najebane w chuj wie ile cukrów i dlatego, mało piłem, prawie wcale. Najgorszy energetyk i tyle.
Opublikowano 14 lipca 20213 l A ja ostatnio wyczaiłem w żabce takie cuda. Oba średnio, chociaż jeżeli już miałbym wybierać to smoczy owoc lepszy.
Opublikowano 14 lipca 20213 l 50+ cukru na puche to standard w monsterku. Mango loco chyba wygrywa, bo ma 60 xd Tak patrze i red bull to samo. Na 500ml wychodzi 55g cukru, więc obstawiam, że 10-12g na 100ml to standard energoli. Dlatego też jest taka kolosalna różnica w kopie pomiędzy 0 a cukrowymi przy tej samej ilości kofy. Edytowane 14 lipca 20213 l przez Soban
Opublikowano 14 lipca 20213 l Przecież to standardowa ilość cukru, 10-11g na 100 ml. Są napoje, które nawet mają więcej, takie Fanty truskawkowa, albo brzoskwiniowa mają po 13-14g na 100ml. Jakiś energol też już miał tyle, chyba Rockstar. W takim Monsterku, ilość cukru zajmuje objętościowo gdzieś pół puszki xd.
Opublikowano 14 lipca 20213 l Tigery mają połowe tego, plus 20% składu to sok, więc pewnie stąd część cukru pochodzi. 100kcal na puche jeszcze jestem skłonny zaakceptować i czasem je pije.
Opublikowano 14 lipca 20213 l No tak, bo Tigery dostosowały się do ustawy cukrowej. Przedtem też miały tyle cukru. A pił ktoś już tego Dzika od WK? Ja w żadnym Lidlu nie widziałem.
Opublikowano 14 lipca 20213 l Gimbaza wymiotła, zapomniałem o tym, poszedłem krótko przed zamknieciem w czwartek i juz nic nie było.
Opublikowano 15 lipca 20213 l A bialy czy rozowy monster zero to ile mialy cukru? Bo ze zero to nie uwierze xD
Opublikowano 15 lipca 20213 l 21 minut temu, Mejm napisał: A bialy czy rozowy monster zero to ile mialy cukru? Bo ze zero to nie uwierze xD Akurat pije
Opublikowano 15 lipca 20213 l 21 hours ago, Shen said: Nowy monster w żabkach, jutro bede szukac, pewnie z cukrem, ale jednego na testy wezme O chuj, znalazlem makro To ja wysiadam z Monsterów, porzucam też cukier na rzecz zbicia wagi. Przy 180 cm waże 73 kg. Rezygnując z samego cukru w napojach powinno mi zejść 3 kilo. Zdam raport za miesiąc
Opublikowano 15 lipca 20213 l Chłopie to ile ty tego cukru pijesz, ze samo odstawienie cukru ci 3kg wagi zbije? Odchudzanie tak nie działa, no chyba, że aż tak dużo kcal wypijasz i odstawienie słodkich wrzuci cię w spory deficyt.
Opublikowano 15 lipca 20213 l Jedna puszka monstera 220kcal, ja na redu obcinam 500kcal, no to monster, jakis baton wyeliminowany z diety i masz deficyt