Plugawy 3 685 Opublikowano 21 lipca 2021 Opublikowano 21 lipca 2021 Ja zawsze piłem energola mojito z biedry do sesyjki w multi KZ3. Czasem lubiłem sobie strzelić też głównie dla smaku jak miałem dzien wolny. Teraz juz nie piję bo po covidach i szczepieniach wydaje mi się, że źle reaguję na energole, kawa spoko wchodzi, ale po energolu czuje się dziwnie pobudzony, niespokojny, może tak ma być a tylko odwykłem, hehe. Jak są napoje słodkie bez cukru, to ciekawe czy są energole bez kofeiny. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 21 lipca 2021 Opublikowano 21 lipca 2021 No to jak się mowi, za tych co nie mogą, wasze zdrowie o kurwa ale gówno, smakuje jak ten lidlowy Kong Strong co kupowałem po 1,19zł 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 lipca 2021 Opublikowano 21 lipca 2021 29 minut temu, iluck85 napisał: Ale ile? Ja codziennie potrafię 3 monsterki wciągnąć- ile to, 150gram cukru? Jeden dziennie. To jest pół litra energetyka. Serio pijesz półtora litra Monstera dziennie? :o Możecie zapisać się do kardiologa i go spytać, jak taka ilość wpływa na działanie serca. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 21 lipca 2021 Opublikowano 21 lipca 2021 Według różnych badan ktore czytalem, nie powinno sie przekraczac 400-600mg kofeiny dziennie, 3 puszki to jakies 450mg. Nawet w okolicach 1000mg nic Ci nie powinno być, jesli nie masz problemow ze zdrowiem. Tego pierdolenia lekarzy to nie słucham, odkąd mi ortopeda powiedzial, zebym rzucił siłownie bo to nie zdrowie i poradził "idz pan popływaj czy coś". 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 lipca 2021 Opublikowano 21 lipca 2021 Ale mocne pobudzanie serca będąc w spoczynku, też nie jest najzdrowsze. Cytuj
iluck85 2 911 Opublikowano 21 lipca 2021 Opublikowano 21 lipca 2021 Rekord, to chyba 15 puszek 250ml. Z kumplem w trasie co sklep/wiochę i próbowaliśmy jak leciało przez cały dzień. Z kozaków był kiedyś R20, ale go wycofali, bo był za mocny. Ja nie mam pracy siedzącej tylko w ruchu, więc może wypocę w trakcie te sikacze. Ale latem w upały zdradliwe, bo dawało coś na chwile, potem spadek energii. To było takie błędne koło i stąd potrafiły wpaść 3/4 puszki. Nie zmienia faktu, że mocno uzależniające. 1 Cytuj
iluck85 2 911 Opublikowano 21 lipca 2021 Opublikowano 21 lipca 2021 Ciśnienie i cukier w normie Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 21 lipca 2021 Opublikowano 21 lipca 2021 Kofeiny się nie boje, ale takich ilości cukru już tak. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 21 lipca 2021 Opublikowano 21 lipca 2021 Ale to prawda z tym sercem przy siedzacym trybie pracy. Tez to odczuwalem. I takie jakby przyduszenie w klatce na splocie. Pewnie o zoladek zahaczylo xD Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 lipca 2021 Opublikowano 21 lipca 2021 Kilka dni przed felernym dniem, miałem całodzienne kołatania serca. Potem ciśnienie wywaliło do 163/105, no i musiałem jechać na SOR. Nie mogłem się uspokoić, bo kiedy czułem kołatanie, to sam się nakręcałem i serce biło jeszcze mocniej. Ale serducho przebadali i zdrowe jak dzwon. Nie polecam stresu i energetyków, hehs. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 21 lipca 2021 Opublikowano 21 lipca 2021 Mój kuzyn tak miał, ale on był gruby i walił 4 browce przed snem. Lekarz na sor mu powiedział, że jak się bedzie tak dalej prowadził, to ma zawał przed 40 urodzinami jak w banku. Jebaniutki z dnia na dzien przestał walić te browce i zaczął biegac, schudł sporo i się tak trzyma od kilku lat. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 22 lipca 2021 Opublikowano 22 lipca 2021 8 godzin temu, Rozi napisał: Kilka dni przed felernym dniem, miałem całodzienne kołatania serca. Potem ciśnienie wywaliło do 163/105, no i musiałem jechać na SOR Polecam schudnąć. Tłuszcz zajebał ci aortę i po energolku większe ciśnienie krwi i nie mogła dobrze płynąć bo za gęsta od makdolanów i syf żarcia. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 22 lipca 2021 Opublikowano 22 lipca 2021 Ja uzależniłem się od monsterów Hamilton LH44. Najbardziej mi smakują i gdy wchodzę do Carrefoura albo Hortenu to rozglądam się właśnie za nimi. Wczoraj pojechałem po przysmaki dla psa bo była promocja zajrzałem do działu z energetykami i nie było żadnego Hamiltona. Wyszedłem mocno podkurwiony. Ale przynajmniej nie kupiłem żadnego innego smaku, wiec nie uważam się za osobę uzależnioną. Gdy jednak zrobię zapasy LH44 to potrafię pić jedną puszkę dziennie. Teraz zrobiłem sobie przerwę aby sprawdzić jak długo wytrzymam. Wczorajszy wyjazd do sklepu uważam jednak za porażkę bo czuje że długo nie wytrzymam a mija dopiero 7 dni odkąd postanowiłem zrobić przerwę. Gdyby wczoraj były puszki to bym kupił i całe to moje postanowienie psu w dupę. Chciałem też spróbować tego nowego smaku co podobno w żabce jest ale nie mam żadnej żabki blisko to nie poluję na te nowości. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 22 lipca 2021 Opublikowano 22 lipca 2021 Ja też spróbowałem DZIKa i przyłączam się do opinii, że jest niesmaczny, chamski posmak sło-dzika (he he) pół dnia w gębie, a do tego droższy od Monstera. Team Crazy Wolf! 1 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 22 lipca 2021 Opublikowano 22 lipca 2021 Ja wypiłem pół i reszte wylałem. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 22 lipca 2021 Opublikowano 22 lipca 2021 Sam nie próbowałem ale wierze Wam na słowo. Nawet nie podchodzę do tego wynalazku. Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 22 lipca 2021 Opublikowano 22 lipca 2021 (edytowane) Nie wiem czego wy się spodziewaliście po wk dziku, było do przewidzenia że to najtańszy szczoch energol, cenę robi pewnie zajebista marża, no i brand wk. Przecież oni mają tych puszek podobno kilkaset tysięcy magazynowane gdzieś w magazynach zewnętrznych, prawdopodnie poza granicami kraju. Edytowane 22 lipca 2021 przez REZOK Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 22 lipca 2021 Opublikowano 22 lipca 2021 A ja dziś wypiłem sobie tego nowego monstera. Smakowało mi, ale ta ilość cukru na puszkę. A się później dziwić, że waga oszukuje Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 22 lipca 2021 Opublikowano 22 lipca 2021 18 minut temu, REZOK napisał: Przecież oni mają tych puszek podobno kilkaset tysięcy magazynowane gdzieś w magazynach zewnętrznych, prawdopodnie poza granicami kraju. Ta kurwa, w Chinach im to rozlewaja Sami mowili, ze to robi fabryka w Polsce, ktora zaopatruje rozne firmy, wiec pewnie dyskontowe siki. Smakował jak lidlowy za 1,20zl Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 22 lipca 2021 Opublikowano 22 lipca 2021 Czyli ten dzik jest bez cukru? Je.bac. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 22 lipca 2021 Opublikowano 22 lipca 2021 Ci producenci na was grają jak Hiszpan Alvaro na Polce na Erasmusie Biznes na energetykach jest ogromny. Co roku w drodze do Chorwacji mijam fabrykę Hell, największego i najpopularniejszego energetyka na Węgrzech. Z małej fabryki co roku niemal rozrastali się o kolejne hale produkcyjne, magazyny i centra dystrybucji. W tym roku widzę, że kolejna inwestycja i nowy biurowiec połączony z kolejną rozlewnią. Produkują już do 15 krajów w Europie i Azji i ciągle wzrosty. Szaleństwo. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 23 lipca 2021 Opublikowano 23 lipca 2021 Pewnie firma jakiegoś kolegi od dyktatora orbana? Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 28 lipca 2021 Opublikowano 28 lipca 2021 Promo w Dealz na Monstery i wjechały Ultra Violet i Blue. Nie piłem owych jeszcze, a Potwora w tym roku wogóle. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 28 lipca 2021 Opublikowano 28 lipca 2021 Jakie promo? Ostatnio były dwa za 9zł, wiec chuj nie promka. Dobra widze w gazetce, dwa za 8zł, to chyba koniec mojego detoksu od energoli. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi