Skocz do zawartości

Energy Drinki

Zetsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, PiotrekP napisał:

Promo w Dealz na Monstery i wjechały Ultra Violet i Blue. Nie piłem owych jeszcze, a Potwora w tym roku wogóle.

Dopiero wyszedłeś z więzienia czy co?

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dorwałem dzika i jest naprawdę spoko. minimalnie gorszy niż red bull sugarfree, ale duzo lepszy od tiger i blacka zero. Fajny klasyczny energolowy smak zero. Niestety nie mam porównania do monsterka klasycznego zero bo oficjalnie niedostepny w pl, ale dzik zaskoczyl pozytywnie i chyba kupie zgrzewke od chlopakow bezposrednio, bo wtedy 4 ziko za puszke 500ml wylazi co morduje cenowo rb.

• Plusik 1
Opublikowano
W dniu 5.08.2021 o 15:46, Soban napisał:

Melonowy Reign to jest top. Wjechal jako ulubiony energol na 1 miejsce.

Promka teraz jest jak kupisz dwa. Wzialem cztery i dostałem za to zdrapke.

20210807_123206.thumb.jpg.f338f94f3590248100e46fceb886f6c8.jpg

:pawel:

Opublikowano
W dniu 6.08.2021 o 17:26, Soban napisał:

Dorwałem dzika i jest naprawdę spoko. minimalnie gorszy niż red bull sugarfree, ale duzo lepszy od tiger i blacka zero. Fajny klasyczny energolowy smak zero. Niestety nie mam porównania do monsterka klasycznego zero bo oficjalnie niedostepny w pl, ale dzik zaskoczyl pozytywnie i chyba kupie zgrzewke od chlopakow bezposrednio, bo wtedy 4 ziko za puszke 500ml wylazi co morduje cenowo rb.

Jak za taką dawkę kofy cena naprawdę robi robotę. 

Opublikowano
4 godziny temu, flavio napisał:

Jak za taką dawkę kofy cena naprawdę robi robotę. 

i trochę łatwiej wchodzi na raz, bo jest mniej gazowany i da się po tym iść coś robić, a po monsterze na szybko to mi zawsze bebzol wywala od gazów

Opublikowano
W dniu 30.07.2021 o 23:06, Shen napisał:

Chyba nowy smak, nie widzialem go wczesniej. Bez cukru

20210730_230342.thumb.jpg.46e258b9d715cfa2947bab258dcf05d3.jpg

Bardzo dobry, ale ma więcej kofeiny, co w połączeniu z dużą pojemnością daje już konkretną dawkę. Wypiłem dziś rano zamiast kawy i trochę potelepało serce.

Opublikowano

W sumie, to sour z dupy, bo smakuje po prostu jabłkowo. Mi coś się pozmieniało z energolami, kawę lubię i piję mocną, ale energetyki to tak czasami dla smaku. Dziś pierwszy od kilku tygodni, bo nie miałem jakoś smaku na kawę rano i na razie mi starczy.

Opublikowano

Żabka żabce nie jest równa. Ja w promieniu 500 metrów mam ich 7- SIEDEM. 4 mam na jednym skrzyżowaniu (jak to się utrzymuje nie wiem) i nie w każdym kupie np Dr Peppera. 

Opublikowano

Ja panowie się przerzuciłem na gaminate i kawę. Nie mogę pić tego cukru / askrobinianu więcej, bo przestał mi smakować jakoś rok temu. 

Wczoraj wziąłem nawet na próbę to Frugo w puszce z kofeiną i niby Yerbą - wywaliłem do kosza, bo tyle cukru.

Jedynie redbull mi jako tako wchodzi, a reszta to jakbym wsypał 6 łyżek cukru do małej filiżanki.

Ale czasem mam chęć na Monsterka nie powiem, ale no...wywalił bym chyba do śmietnika, to nie kupuje :smutas: