Opublikowano 28 lipca 20213 l Godzinę temu, PiotrekP napisał: Promo w Dealz na Monstery i wjechały Ultra Violet i Blue. Nie piłem owych jeszcze, a Potwora w tym roku wogóle. Dopiero wyszedłeś z więzienia czy co?
Opublikowano 2 sierpnia 20213 l Niebieski i fioletowy Ultra bardzo dobre, powtórka już zaliczona. Podobno ma być energol od tej patoekipy od lodów. Naszczają do puszek i będzie pasować. gównażeria i tak wykupi.
Opublikowano 2 sierpnia 20213 l E tam. Jak bywam w Zabce to małolaty biorą po 2 monstery bo promocja i doją jednego pod sklepem na pare łyków.
Opublikowano 5 sierpnia 20213 l Melonowy Reign to jest top. Wjechal jako ulubiony energol na 1 miejsce.
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l Dorwałem dzika i jest naprawdę spoko. minimalnie gorszy niż red bull sugarfree, ale duzo lepszy od tiger i blacka zero. Fajny klasyczny energolowy smak zero. Niestety nie mam porównania do monsterka klasycznego zero bo oficjalnie niedostepny w pl, ale dzik zaskoczyl pozytywnie i chyba kupie zgrzewke od chlopakow bezposrednio, bo wtedy 4 ziko za puszke 500ml wylazi co morduje cenowo rb.
Opublikowano 7 sierpnia 20213 l W dniu 5.08.2021 o 15:46, Soban napisał: Melonowy Reign to jest top. Wjechal jako ulubiony energol na 1 miejsce. Promka teraz jest jak kupisz dwa. Wzialem cztery i dostałem za to zdrapke.
Opublikowano 7 sierpnia 20213 l W dniu 6.08.2021 o 17:26, Soban napisał: Dorwałem dzika i jest naprawdę spoko. minimalnie gorszy niż red bull sugarfree, ale duzo lepszy od tiger i blacka zero. Fajny klasyczny energolowy smak zero. Niestety nie mam porównania do monsterka klasycznego zero bo oficjalnie niedostepny w pl, ale dzik zaskoczyl pozytywnie i chyba kupie zgrzewke od chlopakow bezposrednio, bo wtedy 4 ziko za puszke 500ml wylazi co morduje cenowo rb. Jak za taką dawkę kofy cena naprawdę robi robotę.
Opublikowano 8 sierpnia 20213 l 4 godziny temu, flavio napisał: Jak za taką dawkę kofy cena naprawdę robi robotę. i trochę łatwiej wchodzi na raz, bo jest mniej gazowany i da się po tym iść coś robić, a po monsterze na szybko to mi zawsze bebzol wywala od gazów
Opublikowano 10 sierpnia 20213 l Kurła, kupiłem Blacka Mango. Słodki, że aż przykry. Jeszcze pucha 500ml. Myślałem, że lubię wszystkie napitki z dodatkiem mango, ale oto jest pierwszy wyjątek
Opublikowano 13 sierpnia 20213 l W dniu 30.07.2021 o 23:06, Shen napisał: Chyba nowy smak, nie widzialem go wczesniej. Bez cukru Bardzo dobry, ale ma więcej kofeiny, co w połączeniu z dużą pojemnością daje już konkretną dawkę. Wypiłem dziś rano zamiast kawy i trochę potelepało serce.
Opublikowano 13 sierpnia 20213 l na mnie takie dawki nie robia zadnego wrazenia, a sam smak to tak sobie, myslalem, ze bedzie kwaśny
Opublikowano 13 sierpnia 20213 l W sumie, to sour z dupy, bo smakuje po prostu jabłkowo. Mi coś się pozmieniało z energolami, kawę lubię i piję mocną, ale energetyki to tak czasami dla smaku. Dziś pierwszy od kilku tygodni, bo nie miałem jakoś smaku na kawę rano i na razie mi starczy.
Opublikowano 13 sierpnia 20213 l Łyka wziął i go poskładało jak widać na zdjęciu. Jeszcze dorośnie do monsterka.
Opublikowano 15 sierpnia 20213 l Hmm gdzie to można dostać? Specjalnie dla tego smaku przeszukam miasto, bo jeszcze nie piłem.
Opublikowano 15 sierpnia 20213 l Panie, Żabka. Strzelam w ciemno, że masz jakąś w promieniu 5 min od domu xd
Opublikowano 15 sierpnia 20213 l Żabka żabce nie jest równa. Ja w promieniu 500 metrów mam ich 7- SIEDEM. 4 mam na jednym skrzyżowaniu (jak to się utrzymuje nie wiem) i nie w każdym kupie np Dr Peppera.
Opublikowano 15 sierpnia 20213 l Ja panowie się przerzuciłem na gaminate i kawę. Nie mogę pić tego cukru / askrobinianu więcej, bo przestał mi smakować jakoś rok temu. Wczoraj wziąłem nawet na próbę to Frugo w puszce z kofeiną i niby Yerbą - wywaliłem do kosza, bo tyle cukru. Jedynie redbull mi jako tako wchodzi, a reszta to jakbym wsypał 6 łyżek cukru do małej filiżanki. Ale czasem mam chęć na Monsterka nie powiem, ale no...wywalił bym chyba do śmietnika, to nie kupuje