Skocz do zawartości

Energy Drinki

Zetsu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, Sedrak napisał:

A piliście Dzik od WK? Ja wczoraj stestowalem i smakuje jak podróba Red Bulla. 

Piłem i polecam, bo właśnie smakuje jak podróba red bulla, ale taka z napracowaniem podróba. Fajny klasyczny smak, nie wali słodzikiem, dużo kofy i trochę mniej gazu niż monster.
Tak mi posmakował, że zamówiłem 24 zgrzewke, bo wtedy po 4 ziko wychodzi.

Alergicznie podchodzę do produktów youtuberów, ale to się chłopakom udało(chociaż i tak zawsze bede ich jebal za wciskanie gimbusom wpc80 po prawie 100zl za 700g) i mogą coś zawojować na rynku, bo obecnie nie kojarzę bezcukrowej alternatywy dla klasycznego smaku energola w puszcze 500ml tylko są te jakieś wymyśle smakowe monsterki i reigny.

Edytowane przez Soban
  • Plusik 1
Opublikowano
2 minutes ago, Soban said:

Piłem i polecam, bo właśnie smakuje jak podróba red bulla, ale taka z napracowaniem podróba. Fajny klasyczny smak, nie wali słodzikiem, dużo kofy i trochę mniej gazu niż monster.
Tak mi posmakował, że zamówiłem 24 zgrzewke, bo wtedy po 4 ziko wychodzi.

Ooo a gdzie taka promocja? Bo może mój post miał zły wydźwięk, bo też mi smakuje. I dają niezłego kopa, aż mi serducho bolało haha 

Opublikowano
5 minut temu, Sedrak napisał:

Ooo a gdzie taka promocja? Bo może mój post miał zły wydźwięk, bo też mi smakuje. I dają niezłego kopa, aż mi serducho bolało haha 

na wksklepie bezposrednio od nich bralem - 96 ziko za 24 wychodzi wtedy

• Dzięki 1
Opublikowano

Piję tylko nowości, raz na dwa tygodnie albo rzadziej, elo z fartem :cool:

Opublikowano

Zjazd po energolach, jak wy to robicie? Od rana wypity gbs, 2 blacki i zaraz wjeżdża trzeci tym razem mojito. Do tego 30 stopni, żar leje się z nieba i 300 metrów barier do szlifowania przed cynkowaniem. Żadnych palpitacji czy złego samopoczucia. :cool:

11 minut temu, Rozi napisał:

Piję tylko nowości, raz na dwa tygodnie albo rzadziej, elo z fartem :cool:

I kto w to uwierzy? xd

• Smutny 1
  • Minusik 2
Opublikowano

Kofeinę ładuję co chwila i się dziwi, że nie ma zjazdu, ot wujaszek. Jakby odstawił całkiem kofeinę to przez kilka dni by sam był tą poręczą do szlifowania.

Opublikowano

Ja ładuje dziennie 200 lub 400mg kofy to zjazdów też nie mam i takie 200 w jednej puszce jakoś wrażenia nie robi, ale już jak wziąłem z ciekawości jakiegoś shota przedtreningowego 300mg to już takie bajlando nie było i tętno mi wywaliło poza strefe komfortu na treningu. Te shoty to chyba raczej przewidziane na schabów wielkich co mogą więcej kofy przyjąć dziennie.

Opublikowano

Nabijasz punkciki przy zakupach i za te punkciki masz potem produkty, napoje, przekąski, hot dogi. IMO spoko, bo są jakieś realne korzyści:

Screenshot_2021-08-20-18-24-10-371_pl.zabka.apb2c.jpg

Opublikowano

A wy tak na serio z ta apka? Kolejny szajs na telefonie... 

Żabka jest w ch**j drogim sklepem. Idę jako alternatywa i jak już jest po 22. 

Ceny mają przegięte, więc te ich wielosztuki i "namawianie" do zakupu 2/3 produktów jest bezsensu. Niby taniej, ale i tak zapłacę więcej niż w każdym innym normalnym sklepie. 

Rzadko kiedy te wielosztuki mają sens. Prędzej promocja dnia- np cola 1l za 2,99. Reszta to meh. 

A towar mielą paletami. Ktoś tam na górze miał łeb.