Opublikowano 7 września 20213 l Na Orlenie wyrwałem takiego pacjenta. Połączenie fanty z monsterkiem, smaczne.
Opublikowano 7 września 20213 l 8 hours ago, creatinfreak said: Na Orlenie wyrwałem takiego pacjenta. Połączenie fanty z monsterkiem, smaczne. Uuuu, akurat brakuje mi w Volvo paliwa to już wiem gdzie zatankować.
Opublikowano 7 września 20213 l @PiotrekP 7,99 albo 8,99. Dokładnie nie pamiętam. Ale że takiego nie piłem to musiałem kupić.
Opublikowano 8 września 20213 l A mi sie moj ulubiony stokrotkowy chyba przepil ;/ Pije raz w tygodniu i juz nie mam takiego smaka, nie sacze, pare minut i po puszcze. Chyba pojde na odwyk bo tak jakos slabo energola, nawet jesli tylko dla smaku, pic na sile.
Opublikowano 8 września 20213 l Turbo i Cactus kozaki. Drugi bardziej, choć pierwszy lekko przywodzi gumę, nie powiem. Edytowane 9 września 20213 l przez Okie from Muskogee
Opublikowano 8 września 20213 l Kolejna dobra promka, lubie te Tigery bo maja duzo mniej kcal niz inne energole z cukrem
Opublikowano 11 września 20213 l W Carrefourze Express widziałem dzisiaj energetyki od Acera, z cukrem i bez.
Opublikowano 13 września 20213 l W dniu 7.09.2021 o 08:11, creatinfreak napisał: Na Orlenie wyrwałem takiego pacjenta. Połączenie fanty z monsterkiem, smaczne. Smakuje jak cytrynowy napój izotoniczny, zdecydowanie najsłabszy Monsterek, jaki piłem
Opublikowano 13 września 20213 l W dniu 8.09.2021 o 22:58, Shen napisał: Kolejna dobra promka, lubie te Tigery bo maja duzo mniej kcal niz inne energole z cukrem Kupiłem Arbuzowy i jeszcze jakiś- chyba kaktus z czymś tam. Oba po jednym łyku wylałem do zlewu....
Opublikowano 13 września 20213 l W weekend oje.balem zamiast energoli dwa oshee. Pierwszy z edycji Wiedzmina za ta brunetka o smaku bzu i agrestu. Zaje.bisty. Chcialem wziac raz jeszcze ale w innej zabce nie bylo wiec wszedl jakis pozeczkowy z jakims pakerem. W sumie tez ok. Jakos zawsze te izotoniki kojarzyly mi sie z brakiem smaku (niebieski) a te dwa, a zwlaszcza pierwszy, pozytywnie zaskoczyly.
Opublikowano 13 września 20213 l Ja piłem to. No taki oshee witamina ale gorzkawy i mega rozwodniony. No do dupy.
Opublikowano 13 września 20213 l Kupiłem te tigery w promce no i Smakują jak taki gówniany syntetyczny sok z gazem. Jedyny plus to chyba cena w promce.
Opublikowano 21 września 20213 l 18 minut temu, iluck85 napisał: W żabce 2x monsterki po 3zł jeden w apce nic nie widze, w gazetce tez nie ma promki
Opublikowano 21 września 20213 l Elegancko, ale obstawiam, że nie 6 sztuk na paragon tylko na apke tak jak ostatnio.
Opublikowano 22 września 20213 l JJ ktoś sprzedał Red Bulla, który nie był na sprzedaż, chyba jakiś dobry marketingowiec.