Skocz do zawartości

Energy Drinki

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 289,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Miałem robić detox od jutra, bo wypiłem wszystkie zapasy a ty z taka promka wyskakujesz :pawel:

Opublikowano

W Żabkach jakiś nowy Monster, puszka prawie 0,6l, dodane minimalnie cukru i magnezu oraz BCAA, ma jakąś postać bardziej napoju funkcyjnego i nawadniającego, ale tych dodatków to symbolicznie dodali, kofeina 30mg/100 ml, więc klasycznie, smak arbuz. Stoi w kartonowych standach, nie w lodówkach, czy ofertach.

Opublikowano

Już mnie zachęciłeś do momentu jak przeczytałem arbuz. Pewnie kupię i zmęczę bo jak tu nowego nie spróbować ale wszystko co ma smak arbuza jest niedobre. Arbuz jak i banan tylko w oryginalnej postaci owocu.

Opublikowano
26 minut temu, creatinfreak napisał:

do momentu jak przeczytałem arbuz

Przeciez i tak smaku nie czujesz :nosacz3:

Opublikowano

Nie pije go.wno monsterkow ale 6.60 to jest przypau. I jeszcze za bezcukrowca.

Opublikowano

On ma prawie 0,6l, więc już kawał napoju. Ciekawe jak ten subzero w smaku.

Opublikowano

Dorwałem arbuza. Klasycznie, wszyscy się wykładają na tym smaku. Chemiczny posmak w tle jak zawsze. 
Mniej gazu chyba niż klasyczna puszka, bcaa także nawodnienie PRO :yao: Puszka 568ml.

Zero omijam, zielony jutro będzie jak się należy. Wziąłem co było na polce. Jutro sprawdzę zielonego.

0A5A3B54-506F-4D99-A676-B23891E7E69A.jpeg

Opublikowano
2 minuty temu, krupek napisał:

On ma prawie 0,6l, więc już kawał napoju.

Ja bym powiedzial ze ma jedynie 68ml wiecej. Regularne monsterki mozna po 4.5 dostac, takze 2,2 za te resztki to troche drogo (wychodzi polowa regularnej puszki).

Opublikowano

Co to jest bcaa?

Opublikowano

Przereklamowane i w takiej dawce niezbyt użyteczne, bo za dużo ich tam nie ma raczej. 

Ale zawsze nowe smaki Monsterka.

Opublikowano

Zielony smakuje jak izotonik Isostar. 
Ujdzie, fanem nie będę. 

Opublikowano

Dziś doczytałem, że one bez gazu są. Mogli dać wincyj minerałów, a mniej kofeiny, byłby ciekawszy.

Opublikowano
W dniu 23.11.2021 o 21:57, iluck85 napisał:

Dorwałem arbuza. Klasycznie, wszyscy się wykładają na tym smaku. Chemiczny posmak w tle jak zawsze. 

Chyba red bulla arbuzowego ekolega nie kosztował. :lapka:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Piłem te nowe monstery duże i no słabe to. Zasadniczo to niegazowany izotonik w puszce, a nie wiem kto normalny robi izotonika w puszcze, bo zazwyczaj pije sie to na treningu, a puszki nie zamkniesz :/

Opublikowano

u mnie wjechał niebieski co smakuje jak oshee zero tylko kosztuje prawie 3x tyle. monster robi chyba wszystko by tylko nie wprowadzic klasycznego smaku zero do polski xd