Opublikowano 16 lutego 20223 l Rzadko pije energetyki ale dziś kupiłem tego arbuzowego. Mało arbuzowy, smakuje bardziej jak kiedyś jabłkowy Lift i jak na energetyka zero jest bardzo spoko.
Opublikowano 18 lutego 20223 l W dniu 16.02.2022 o 19:38, UberAdi napisał: smakuje bardziej jak kiedyś jabłkowy Lift ni chuja
Opublikowano 22 lutego 20223 l W dniu 23.11.2021 o 21:30, iluck85 napisał: wyprzedaja to gowno w zabkach po 2,99, u mnie kilka zakurzonych zgrzewek, chyba nikt tego nie lubi
Opublikowano 23 lutego 20223 l Watermelon całkiem spoko z lodówki ale pierdolnięcia po tym nie ma. ;/
Opublikowano 28 lutego 20223 l W dniu 23.02.2022 o 17:49, Jotrazydwa napisał: Watermelon całkiem spoko z lodówki ale pierdolnięcia po tym nie ma. ;/ Im miało być bliżej do izotonika chyba niż do energetyka. Podobny nowość i podobno dobry.
Opublikowano 28 lutego 20223 l Dzisiaj kawy rano nie strzeliłem w robocie i mnie juz kusiło, żeby energola strzelić, ale nie złamałem się. Chyba już ponad pół roku bez tego. Teraz w sumie zdałem sobie sprawe, że piłem wyłącznie dla smaku i towarzystwa w multi KZ3, ale jak serwery zamknęli to i skonczyło sie picie energetyków co sesje.
Opublikowano 28 lutego 20223 l No ja od zawsze to piłem tylko dla smaku bo na mnie to gówno kompletnie nie działa a wręcz odwrotnie, zawsze mi się oczka kleją po takiej puszeczce
Opublikowano 28 lutego 20223 l 1 godzinę temu, iluck85 napisał: Pije z nawyku. Czasem przeczyszczająco Testujemy Z cukrem?
Opublikowano 1 marca 20223 l No to będzie trzeba się przejść do żabki. Chociaż znając życie to u mnie będzie, ale jak zwykle z opóźnieniem i dostanę dopiero za jakiś czas.
Opublikowano 2 marca 20223 l Promocja- 4,99 klasycznie przy zakupie 2. Jutro sprawdzę to, bo jest tez i kosztuje 6,99 jak dobrze widziałem.
Opublikowano 2 marca 20223 l Khaotic jakbym garść cukierków włożył do gęby i mielił, nawet całego nie wypiłem. Za to watermelon jest pierwszym napojem o smaku arbuza, który mi smakuje i nie czuć ogórkami.
Opublikowano 2 marca 20223 l 2 godziny temu, creatinfreak napisał: Khaotic jakbym garść cukierków włożył do gęby i mielił, nawet całego nie wypiłem. Za to watermelon jest pierwszym napojem o smaku arbuza, który mi smakuje i nie czuć ogórkami. Jest pojebanie słodki, ale za to właśnie lubię Mango Loco i czarnego, za tę słodycz.
Opublikowano 3 marca 20223 l Kraj pochodzenia Tajlandia. Cukru ponad 15g na 100ml wiec ponad 30 na ten strzał. Smak spoko jak ktoś lubi Red Bulla. Jest pełniejszy, taki gesty/mocniejszy. Ale w tle czuć lekko posmak RB. Większych zmian nie ma. Za 7zl można przetestować, normalnie za drogo.
Opublikowano 3 marca 20223 l Piłem w Chinach, tam to podstawowy energol. Był bez gazu, ale ogólnie smaczny.
Opublikowano 16 marca 20223 l Redbull morela-truskawka w żabce. Można kupic dwa to będą po 4,50. Smakuje jak cukierki smietankowo-truskawkowe.