Opublikowano 12 lipca 20222 l W dniu 7.07.2022 o 18:03, Plugawy napisał: Z tym brokatem to widziałem szampany, jeden złoty a drugi błękitny i ten drugi wyglądał obłędnie. Zajebisty to efekt robi. Piłem, wygląda świetnie, smakuje bardzo dobrze, polecam.
Opublikowano 15 lipca 20222 l Arbuzowy tiger "Arb uzi" jest nadenergetykiem. Ostatnio w żabkach jeszcze łapię takie małe energolce (chyba ze 100 ml), 3 smaki (jabłko, mango i truskawka) w wersji super kwaśnej. Truskawkowy dobry. Edytowane 15 lipca 20222 l przez Szwed
Opublikowano 15 lipca 20222 l Dziś zobaczyłem coś takiego. W sumie dobra akcja jak coś leci na zwierzątka. Nie próbowałem bo pewnie zwykły tani smak bez cukru.
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Odzwyczaiłem się od codziennego walenia energoli, ale nowości nie odpuszczam. Nowe tigery we frogu
Opublikowano 4 sierpnia 20222 l Nie trawie tych tigerów. Jak pół litrowy power to najlepiej od Monstera.
Opublikowano 4 sierpnia 20222 l W robocie na stołówce zakładowej (xD) trafiłem Monsterka The Doctor, żółty, cytrynowy. Ależ mi zajebiście wszedł Tylko, że w żadnym markecie tego nektaru nie mogę spotkać.
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l Przecież o niego idzie się potknąć w każdym żabolu czy innych mniejszych sklepach, które nie są supermarketami.
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l Pewnie tak, ja piszę o większych marketach. W żabie to raz na 100 lat bywam.
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l 19 godzin temu, dee napisał: W robocie na stołówce zakładowej (xD) trafiłem Monsterka The Doctor, żółty, cytrynowy. Ależ mi zajebiście wszedł Tylko, że w żadnym markecie tego nektaru nie mogę spotkać. To jest Fanta wśród energoli. Dostępna od zawsze w żabsonach i marketach.
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l Koledzy, szukam czegoś o smaku Fanty z kofeiną. Polecicie coś? Edytowane 5 sierpnia 20222 l przez dee
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l Szkoda, ze nie ma u mnie sklepu tedi, takie fajne energole maja 3 litry za 15zł, a nie zabawa w jakies male puszki 0,5l
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l Nie da rady tego wypić żeby nie zdażyło się wygazować. Poza tym dostaje permanentnej sraki na samą myśl, że to buzuje w moich biednych jelitkach. ;(
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Nowy napój od Kizo: Nie ma jeszcze składu nigdzie, ma być bez cukru i mieć więcej kofeiny, ale to chyba będzie na mleku, więc konkret rzyg.
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Wypiłem wczoraj tego złotego ananasowego monsterka, bardzo dobry był kurde. Mój pierwszy monsterek wypity w całości od 2 lat? Chyba coś koło tego. Redbull lepszy, lubie czuć ten chemiczny smak energola, chociaż czuje że to niezdrowe i mnie zabija
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Monsterek mógłby ogarnąć dupę i wejść w sektor małych puszek. Skoro w przypadku tych kawek na mleku mogli, to w czym problem? No nie chcę wlewać w siebie tej trutki aż tyle, tym bardziej że niestety to nie działa na zasadzie, że czym więcej wypijesz, tym mocniejsza korba
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Tylko u nas nie ma. W innych krajach widziałem puszki 250 ml i 330 ml. Dostałem kiedyś Monsterka z Japonii to nawet słomkę miał przyczepioną z boku xd
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l w uk chociaż mają takie fajne puszki z zakrwaczem więc nie trzeba wychlać tego gówna na raz bo wygazowane smakuje jak gówno
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Czasami trafi mi się w sklepie większa puszka o pojemności 553 ml z takim przekręcanym dynksem, można dzięki temu w puszce mieć nadal zgazowany i zakręcony napój Puszka jest wyższa od standardowej, łatwo ją poznać. Ma naklejkę zabezpieczającą Wystarczy ją zerwać, przekręcić plastik i pić do ataku serca.
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Nigdy nie piłem zadnego monstera ktory nie jest zero, przeraza mnie ilosc cukru
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l 2 godziny temu, krupek napisał: Tylko u nas nie ma. Oczywiście, że są. Można je spotkać najczęściej w automatach w centrach handlowych i multipleksach. Stosunkowo niedawno kupowałem puszeczke Monsterka 355 ml. W puszkach 250 ml są dostępne najczęściej "wynalazki" jak np. Monster esspresso and milk.
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l A faktycznie, teraz kojarzę, że w automatach bywają. Te kawowe były też w Żabce, ale takie mleczne napoje z kofeiną to daj spokój, kto to widział.