_Red_ 11 990 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Wziąłem za free z żabkuponu, ale krindż marketing mocno wleciał xdd Takie piękne slogany dla wody z kwasem i tauryną. Piłem ze wstydem trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Z tym budzeniem instynktu predatora i uwalnianiem zwierzęcej natury to może być metamofara ze sraniem po energolu. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 ⁹Piłem w poniedziałek monsterka fantowego po ponad miechu przerwy i... Nie pije od tej pory. Zero powera, smak fajny ale cukier morde wykręcił. Za to jakie wczoraj espresso piłem w jednej z kawiarni w galerii handlowej to na nowo zakochałem się w kawie sypanej i rozważam zakup maszyny pod espresso. Potwierdzam @krupek - jakość srania po energolu taka sobie, dużo wybuchów. Godzinę temu, _Red_ napisał: Wziąłem za free z żabkuponu O kurwajapierdole. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Nowy smak energola z biedry ohyda, melon a wzialem 3 puszki w promce Cytuj Odnośnik do komentarza
Psyko 177 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Ogólnie napierdalam głównie Monsterki, Red Bulle i niebieskie Rockstary. Co jest jeszcze wartego uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 4 minuty temu, Psyko napisał: Ogólnie napierdalam głównie Monsterki, Red Bulle i niebieskie Rockstary. Co jest jeszcze wartego uwagi? Babcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Psyko 177 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 (edytowane) Żart ci się obniżył tragicznie przez te 10+ lat jak mnie nie było. Nie wiem, idź matce pomóc w kuchni, pograj na PS3, zrób coś ze swoim życiem, żeby w końcu kupić PS4. Ba, może nawet PS5! Powodzenia życzę, ziomek Edytowane 22 Października 2022 przez Psyko Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 20 minut temu, Psyko napisał: Ogólnie napierdalam głównie Monsterki, Red Bulle i niebieskie Rockstary. Co jest jeszcze wartego uwagi? Tajgery Cytuj Odnośnik do komentarza
Psyko 177 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Nie no, kurwa, pytam poważnie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 6 minut temu, Psyko napisał: Nie no, kurwa, pytam poważnie xd Najlepsze energole, najwiecej roznych smakow, ten goty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 27 minut temu, Psyko napisał: Żart ci się obniżył tragicznie przez te 10+ lat jak mnie nie było. Nie wiem, idź matce pomóc w kuchni, pograj na PS3, zrób coś ze swoim życiem, żeby w końcu kupić PS4. Ba, może nawet PS5! Powodzenia życzę, ziomek Daj 50zl to pojde. Cytuj Odnośnik do komentarza
Psyko 177 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Mamę poproś, wystarczy skoczyć do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Dzieki za tipa, pilnuj dzieciakow zeby sie do ojca nie wrodzily. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 41 minut temu, Mejm napisał: Babcia. Wyzywasz Chujaszka, a tak samo się zachowujesz jak on Cytuj Odnośnik do komentarza
Psyko 177 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Niech chłopak ma jakaś rozrywkę z życia oprócz forumqa, matki za ściana i walenia konia w skarpetę o ps3 nie wspominam, bo to jest już turbo kek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 3 minuty temu, Rozi napisał: Wyzywasz Chujaszka, a tak samo się zachowujesz jak on Wieprzku skąd w tobie tyle nienawiści? Jest sobota wieczór, nie masz dziewczyny i nawet własna ręka się z ciebie śmieje gdy próbujesz zwalić nią konia czy jak?? Więcej wyrozumiałości dla @Mejm - to stary chuj już jest. W dodatku wciąż czeka na tą jedyną księżniczkę by oddać jej swoje ciało i niewinną duszyczkę konsolomaniaka. Więcej miłości forumki! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 4 minuty temu, Rozi napisał: Wyzywasz Chujaszka, a tak samo się zachowujesz jak on Uzyl slowa "napier.dalam" a w jego przypadku kojarzy mi sie tylko z jednym. No nie moja wina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 W dniu 22.10.2022 o 19:35, Shen napisał: Najlepsze energole, najwiecej roznych smakow, ten goty Chyba do wylania do zlewu. Niestety imo przekombinowany smak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Wypiłem ostatnio trochę Monstera złotego, który prawdopodobnie miał być ananasowy. Prawdopodobnie bo smakował jak każdy energol, który nie chce być klasycznym red bullem: słaba oranżadka o losowym smaku + pył/kurz/proszek z musujących tabletek z multiwitaminą, które można znaleźć na półkach przy kasach w marketach. Ja totalnie nie rozumiem fenomenu. Rozumiem go w przypadku dzieci, którym to smakuje albowiem dzieci nie mają gustu dlatego też te puszki wyglądają tak bardzo młodzieżowo cool story bro . Jeśli już muszę to mała puszka red bulla ale tych kolorowych tutti-frutti pierdutti oranżadek nie mogę znieść a najbardziej mi przeszkadza ten kurz na podniebieniu i zębach. Te losowe smaki to też śmieszna sprawa bo równie dobrze mogliby napisać, że to smak żeberek BBQ albo ogórki małosolne i też by przeszło bo ten szajs i tak nigdy nie smakuje tym czym niby powinien a jeśli cokolwiek czuć to gdzieś tam daleko, za górami, za kurzem na podniebieniu gdzieś może ale nie wiem do końca jakieś to wszystko takie nie wiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Czarny zwykły Monster (z zielonym M), albo Red Bull. Reszta syf. Wiadomo, że tamte to też syf, ale przynajmniej są jakieś i można bez obrzydzenia wypić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 1 godzinę temu, Homelander napisał: Czarny zwykły Monster (z zielonym M) Ten? Najwieksze go.wno wsrod soczkow owocowych z lekkim gazem i domeszka tauryny. Nawet na puszce dodaja, ze w sklad tego wchodzi jeszcze uryna. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Uryna Sama Portera Bridgesa, czyli ambrozja. Ten smak kojarzy mi się z ostatnim normalnym rokiem 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Nie piłem tego w PL, u mnie jest znośne. Ale z drugiej strony te żarcie jest tak obrzydliwe (w sensie słodycze, ciastka, chipsy i ogólnie takie pakowane rzeczy, wędliny i tak dalej), że nawet coś znośnego staje się mega. Problem jest też taki, że Red Bulle są drogie. Mała puszka kosztuje 3$, ta duża 5. A Monster duży niby normalnie 2.5$ ale zawsze jest albo po 1.5 albo buy 1 get 1. Te inne kolorowe Monstery, a sporo ich jest, smakują jak byś pił oranżadkę z nie do końca opłukanej szklanki z płynem do naczyń. A już największa patola smakowa to te niby No Sugar Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Po prostu nie, nie masz racji, mylisz się zupełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 13 minutes ago, Rozi said: Po prostu nie, nie masz racji, mylisz się zupełnie. Wiesz co, po tych kilku latach spędzonych na tych popieprzonych smakach zapewne masz rację I nawet nie probuję zaprzeczać Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi