Opublikowano 8 grudnia 20222 l https://allegro.pl/oferta/black-energy-coolwave-cukierek-lodowy-12-x-500ml-12309977049 :*
Opublikowano 8 grudnia 20222 l Lewy to pewnie podobny do tych wszystkich mango albo dzikow exotic, wisniowy mnie bardziej interesuje, ale testy jutro.
Opublikowano 9 grudnia 20222 l Ludzie mający świadomość i pojęcie o organizmie człowieka i trochę przeraża, że fizjo tego nie wie.
Opublikowano 10 grudnia 20222 l Widział je ktoś gdzies? W dealz tylko mango i jagoda, w innych sklepach od dawna nie widuje w ogole, a moj ulubiony energol edit: dobra chuj, wzialem z allegro ze smartem
Opublikowano 26 grudnia 20222 l Ja próbowałem różne wynalazki ale dla mnie najlepszy Redbull lub Rockstar.
Opublikowano 14 stycznia 20232 l To właśnie go piję, smakuje brzoskwinią, nie jest tak słodki jak Monsterki, dla mnie git, mango nadal najlepszy.
Opublikowano 23 stycznia 20232 l Nowego Rockstara dziś zauważyłem- 15g cukru na 100ml. Jak można pić takie coś. Dla grubasów chyba tylko
Opublikowano 24 stycznia 20232 l Dramat, w gimbazie wypijałem litrowe energole z niewiele mniejszą dawką cukru
Opublikowano 24 stycznia 20232 l Telepawki po litrowym Tigerze w plastiku nie zapomnę. No ale to już wspomnienie przeszłości.
Opublikowano 24 stycznia 20232 l Tiger w butelce tańszy niż puszka RB, a cukru 2x mniej. Wchodzi gładko bez wykrzywiania mordy.
Opublikowano 11 lutego 20232 l Dziwne toto- niby kofeiny 30mg, ale niegazowane i smakuje trochę jak limonka tylko słodsze. Pucha 568ml i cukru 2.2g na 100. Za 4zł kupione i na zimno fajne. Ktoś to chyba tu kiedyś wrzucał. Był jeszcze arbuzowy i taki z niebieskim logiem.
Opublikowano 13 lutego 20232 l https://tvn24.pl/biznes/z-kraju/zakaz-sprzedazy-napojowenergetycznych-przepisy-w-sejmie-6754899 Gimby niedługo będą bez energii.
Opublikowano 13 lutego 20232 l No niestety ale w u nas trzeba wszystkiego zabraniać bo ludzie własnego mózgu nie mają a nikt ich też nie edukuje odpowiednio. Dlatego łatwiej zakazać. Dzieciaki chleją energole codziennie, jak my kiedyś oranżady.
Opublikowano 13 lutego 20232 l Ja jak zobaczyłem swoje próby wątrobowe to w jeden dzień odstawiłem definitywnie. 20 lat picia tych pyszności i dobrze, że się rozstałem z nimi bo jeszcze rok/dwa i do trumny bym się kładł. Od 23 stycznia nie wypiłem ani kropelki energy drinka i mam zamiar już nigdy nie ruszać. Zdrowia życzę.
Opublikowano 13 lutego 20232 l Przed 23 pisla doklanie to samo, ze juz ostatni raz, ze miesiac na odwyku i nie wraca. Ja tym czasem od pazdziernika 2021 czysty.