Skocz do zawartości

Energy Drinki

Zetsu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Widział je ktoś gdzies? W dealz tylko mango i jagoda, w innych sklepach od dawna nie widuje w ogole, a moj ulubiony energol

edit: dobra chuj, wzialem z allegro ze smartem

Przechwytywanie.JPG.89458b26f39741ec360dd5e62f77daf2.JPG

Opublikowano

Nowy Monsterek smakuje i pachnie jak Tymbark brzoskwinia-pomarańcza.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To właśnie go piję, smakuje brzoskwinią, nie jest tak słodki jak Monsterki, dla mnie git, mango nadal najlepszy.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziwne toto- niby kofeiny 30mg, ale niegazowane i smakuje trochę jak limonka tylko słodsze. Pucha 568ml i cukru 2.2g na 100. Za 4zł kupione i na zimno fajne. Ktoś to chyba tu kiedyś wrzucał. Był jeszcze arbuzowy i taki z niebieskim logiem.

20230211_111404.jpg

Opublikowano

No niestety ale w u nas trzeba wszystkiego zabraniać bo ludzie własnego mózgu nie mają a nikt ich też nie edukuje odpowiednio. Dlatego łatwiej zakazać. Dzieciaki chleją energole codziennie, jak my kiedyś oranżady. 

Opublikowano

Ja jak zobaczyłem swoje próby wątrobowe to w jeden dzień odstawiłem definitywnie. 20 lat picia tych pyszności i dobrze, że się rozstałem z nimi bo jeszcze rok/dwa i do trumny bym się kładł. Od 23 stycznia nie wypiłem ani kropelki energy drinka i mam zamiar już nigdy nie ruszać. Zdrowia życzę. :lapka:

Opublikowano

Przed 23 pisla doklanie to samo, ze juz ostatni raz, ze miesiac na odwyku i nie wraca.

Ja tym czasem od pazdziernika 2021 czysty.