Skocz do zawartości

Energy Drinki

Zetsu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
52 minuty temu, Pupcio napisał:

Mam ziomka który pije z rana zimnego monstera zamiast pysznej ciepłej kawusi:sadkek: chory człowiek

Tak zaczynalem dzien, 8 rano cyk monsterek zaraz po przebudzeniu:banderas: no ale to przeszłość

Opublikowano

Czyli dla Pana Pupcia bym powiedział, że jeszcze nie homoseksualizm ale takie lekkie, zdrowe biseksualne tendencje z tym mleczkiem. Młody jest to może jeszcze wyjdzie na PROSTĄ.

• Lubię! 1
Opublikowano
14 minut temu, Pupcio napisał:

Hehe nie to co stare chłopy pijący wykrzywiającą morde czarną breje i myślą że są TWARDZIELAMI :kekw:

Jajka ci kiedyś obrosną w końcu małolat to i gust ci się wyrobi. :lapka:

Opublikowano

Mleka tylko kropelka dosłownie, będzie więcej to kawa zjebana. Ktoś nawet pisał w jakimś temacie o tym xD że jak mu gdzieś przyniosą kawę już z wlanym mlekiem, zamiast osobno, to będzie do wyłania. 

Opublikowano
42 minuty temu, krupek napisał:

A czemu przestałeś pić?

Bo mi szkoda kasy i jednak uzaleznienie, a uzaleznienie to slabość. Pierwszy tydzień był ciężki, senność, brak chęci na siłownie nawet. Teraz juz jest elegancko.

• Dzięki 1
Opublikowano

Ja sobie raz na tydzień dupne redbulka dla smaku i to by było na tyle z mojego picia energoli. Ciesze się że miałem tylko chwilową faze z piciem tego gówna

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Ja sobie raz na tydzień dupne redbulka dla smaku i to by było na tyle z mojego picia energoli. Ciesze się że miałem tylko chwilową faze z piciem tego gówna

Kiedyś tak miałem, że sobie w piątek albo sobote dupnąłem do wieczornego granka i pewnie do tego wróce, ale jakis czas chce być czysty.

Opublikowano

Mnie jak terminy gonią to jadę ostro z energetykami. Jestem w stanie znacząco skrócić czas na spanie i polepszyć skupienie na kilka dni. Po dłuższym czasie niestety mogę zaobserwować podwyższone tętno.

Na co dzień raczej herbata i sporadycznie kawa.

Opublikowano (edytowane)

@Adam GlapJńskJ zobaczyłeś cenę i od razu ci się odechciało :cebula:

W pobliskim deli ten monsterek bez cukru i gazu co wrzucałem,  tydzień temu był za 5zł, teraz 8.50 :kekw: 

Kurvy mają zawalone półki RB, Monsterami, R*, których nikt nie kupuje a Tigerów brak. A w ich sklepie 2km dalej zawalona nimi lodówka, półka- smaki do wyboru do koloru. Co przyjdę, zawsze pełny zapas mają.

Edytowane przez PiotrekP
Opublikowano
W dniu 23.02.2023 o 12:18, Soban napisał:

W biedrze wpadł dzik peach to spróbowałem i smakuje to jak nagazowany tymbark pomarańcz-brzoskwinia.

trafny opis, nie jest zły, ale nie kupie wiecej

Opublikowano

Wziąłem sobie na spróbowanie Monstera Pacific Punch i jest zaskakująco dobry i bogaty smakowo, ale najbardziej chyba czuć wiśnię. Szkoda tylko, że jest ciężko dostępny w marketach i chyba tylko pozostaje żabka z wygórowanymi cenami, ale tam zazwyczaj jest.

Opublikowano

U mnie dziś pierwszy energol od ponad roku, ale wziąłem tego Tigera Light Flow o mniejszej zawartości kofeiny. Skusił mnie smak wiśni i słusznie, bo smakuje bardzie dobrze.

Opublikowano

Piję codzienie 3-4 espresso, albo 2 mocne kawy, więc nie odczułem za bardzo, chociaż uczucie trochę dziwne. Ten Tiger ma 16mg naturalnej kofeiny na 100 ml i chyba nie ma tauryny, więc tam nie ma co trzepać za bardzo chyba.

Opublikowano

Czemu robiłeś przerwę od energoli, jak i tak walisz tyle kofeiny codziennie?