krupek 15 474 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Naturalna kofeina z kawy mi służy, dobrze się czuję, poprawia mi samopoczucie, nie pobudza mnie nadmiernie i nie mam zjazdów, do tego lubię smak mocnej kawy, szczególnie dobrego espresso. Po syntetycznej kofeinie w połączeniu z tauryną i dużą ilością witamin B w energolach dziwnie się czułem, nie pobudzało, a byłem rozdrażniony i miałem mdłości. Kilka razy się to powtórzyło po np Monsterach i odstawiłem, zapomniałem o nich w ogóle. Dziś mnie ten Tiger skusił w sklepie, ale to dla sprawdzenia smaku, bo byłem ciekawy. W sumie, energole nigdy na mnie pozytywnie nie działały, ale zawsze jakoś miałem smaka, szczególnie do konsoli, a teraz mi przeszło kompletnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Energole to taka woda i kawa w jednym dla busiarzy (tych co lecą renault traficem przez Europę po 22 godziny bez snu). Kierowcom się nie dziwię bo łatwiej jest w trasie otworzyć puszkę niż zaparzyć sobie kawę/yerba mate, dzieciakom też się nie dziwię bo zwykle dzieciaki nie mają gustu ale całej reszcie, która codziennie pobudza się tymi oranżadkami o smaku przerwy w gimnazjum to już nie mogę się nadziwić Mmm... Pyszny niebieski napój o smaku gunabana-kumwkat-persymona-salak z domieszką PIORUNA I DYMU SPOD KÓŁ F1 Bus musi latać Jajcuje sobie tylko 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 (edytowane) Ja codziennie rano podwójne espresso i koło 18 znowu podwójne espresso. Niby człowiek do kofeiny przyzwyczajony ale wczoraj red bull 473 ml odjął chęć spania o wiele lepiej niz poranna kawa. Jakoś ten red bull o wiele lepiej na mnie działa niż cała reszta tych energoli. Może jakość tych składników jest lepsza. Edytowane 22 Marca 2023 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 29 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Nowe tigery bez cukru we frogu. 4,99 sztuka albo 3,5 przy zakupie dwoch. Cytryna i jabłko Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 29 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Widziałem w apce, że jeszcze jakiś Level Up truskawkowy i Tiger maryhuaninowy wjechał, sporo nowych lodów też. Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 359 Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Te tigery to nie są całkiem bez cukru, tylko 'bez dodatku cukru' (mają chyab 2g na 100). Ogólnie wkurwiające jest to, że może być na opakowaniu taki wielki napis NO SUGAR i gdzieś tam małym druczkiem 'added' bo to jest wprowadzanie klienta w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 No one czasami wynikają z dodanego soku owocowego, albo są węglami z polioli. Ważne, że piszą na etykiecie, a szczegóły można sprawdzić w tabeli wartości odżywczych. Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 359 Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Wiadomo, że zawsze można sprawdzić skład itp. Ale jak patrzysz z daleko na puszke to widzisz jedynie, że bez cukru. Dla mnie to lekko lecą w chuja, jeśli opis wygląda tak jak tutaj (added w kolorze który zlewa się z kolorem puszki). Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Wiadomo, że przemysł spożywczy stoi marketingiem i warto być czujnym, chociaż tutaj bym tego tak nie odebrał. Ot styl graficzny, który zresztą w energolach często jest bardzo miły dla oka i pewnie mocno zachęca do zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Jabłko spoko, podobny do tych mini kwasnych shotów co są w żabce, cytryna okropna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Wziąłem na próbę Red Bulla Red Edition o smaku arbuza, przynajmniej w teorii bo smak jest chuj wie jaki, ale na pewno nie ma tam nawet wyczuwalnego arbuza. Nie jest to poziom smakowych Monsterów. Szkoda kasy, już chyba lepszą opcją jest gamepass, a jeszcze trochę grosza zostanie w kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/harnas-bezalkoholowy-energetyk-cena-gdzie-kupic Kto sie odważy skosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Już Warka 0 energol od kilku miesięcy też jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Warka to słaba marka dla małolatów za to HARNOLD znaczy Harnaś jest znana wśród młodzieży więc pewnie zainteresowanie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 tego z prawej nie kojarze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Ten z prawej to klasyczny czarny w wersji bez cukru, są w Lewiatanie i na Orlenach. W Żabce widziałem Tigera Placebo bez kofeiny. Szkoda, że z cukrem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 W polomarkecie pojawił się ten harnas 0% energetyk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Nowosci z froga, zielone piłem, bez szału, reszta jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Shen, wpadnij do tematu Schorzen po 30ce Mozliwe spoilery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Mejm napisał: Shen, wpadnij do tematu Schorzen po 30ce Mozliwe spoilery. Czytałem, ja nie jestem ulanym graczem z cukrzycą, tylko młodym, wysportowanym mezczyzną. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Zielona jak i żółty do dupy. Pierwszy i ostatni raz. Jutro za to wjedzie Miami beach Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Miami beach nawet spoko, przypomina mi swietej pamieci różową fante Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Będąc w USA, niemal w każdym dużym sklepie widziałem taki regał: Do wyboru, do koloru. Lubię od czasu do czasu wypić napój energetyczny i starałem się wybierać pozycje, których u nas, bądź innych krajach nie próbowałem. Padło na te skurczybyki: Wiadomo, doznania smakowe są subiektywne. Jednemu taka propozycja podejdzie, inny stwierdzi, że takie sobie. Mnie one smakowały. Ten z tego co widziałem, jest już w rodzimym kraju od jakiegoś czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Widziałem dziś w Żabce, że jest Tiger... bez kofeiny. W sumie, niegłupie, bo czasami ma się ochotę na smak energola, ale nie potrzebuje się, albo powinno się unikać kofeiny z takich napojów, a smak jednak bardzo specyficzny. No i do drinków z alkoholem spoko opcja. Ciekawe, czy zostanie na dłużej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Sylvan Wielki wrzucił zdjęcia, na których go nie ma 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi