Opublikowano 17 kwietnia 20231 r WK zjebało z terminem i będzie od czwartku. Żaden smak dzika mi dupy nie urwał, wypiłem raz i nie wracałem, może poza tym klasycznym, ale tez rzadko. Tutaj smak winogronowy, ktory bardzo lubię, więc mam spore nadzieje Pojawił się też nowy energol marki biedronkowej, ale jeszcze nie widzialem w swojej
Opublikowano 17 kwietnia 20231 r Nad tą etykietą Be Powera to by mogli popracować, bo taki trochę Lion Kenny wyszedł.
Opublikowano 17 kwietnia 20231 r 14 hours ago, mcp said: Sylvan Wielki wrzucił zdjęcia, na których go nie ma Ale potwierdzam, że faktycznie to tak wygląda. W takim Targecie czy Stop'n'Shop półki się wręcz uginają od tego
Opublikowano 17 kwietnia 20231 r ten jeden be power smakuje jak taki porzeczkowy energol sprzedawany kiedyś w lidlu, pychotka w sumie
Opublikowano 18 kwietnia 20231 r 11 minut temu, Faka napisał: Nie boisz się, że Ci pierdolnie serce? po jednym dziennie? Nie ma szans, ale o tym już była dyskusja w innym temacie.
Opublikowano 18 kwietnia 20231 r W dniu 14.04.2023 o 15:26, Sylvan Wielki napisał: Geniusz marketingu. Ta lemoniada mogłoby się równie dobrze nazywać balkan style lub sicily style albo gdziekolwiek gdzie rosną cytryny style. Na puszce pierdololo o tym, jak bardzo napój inspirowany jest Australią, w której rosną rzekomo jakieś niesamowite gatunki cytrusów, ale masz tu pićko o smaku zwykłej cytryny xD Na plus tyle, że smaczne, a że da się zjebać napój cytrynowy, to pokazał już sam monsterek obrzydliwą żółtą ultrą.
Opublikowano 2 maja 20231 r U Michała tak jak u mnie na wichurze - żabki to sobie można w stawie nałapać.
Opublikowano 3 maja 20231 r W delicentrum te promo na monstery za piątaka są co 2 tygodnie. Od jutra znowu będą w takiej cenie.
Opublikowano 4 maja 20231 r popilem tego monsterka zwyklego. Smak to takie gora 5/10 bo jedynie rozmiar puszeczki jest prawidłowy.
Opublikowano 5 maja 20231 r Leżało tego pełno w biedronkach na premiere, już nie ma tego szału co kiedys, że znikały z rana wszystkie
Opublikowano 5 maja 20231 r Bedac niedawno na miescie jakas typiara otworzyla kolo mnie energola i tak mi zapachnialo "dobrymi starymi czasami", ze dzisiaj otworzylem i wypilem pare lykow. I tak mi sie w sumie przykro zobilo bo przelamalem swoj 1,5 roczny celibat. Na szczescie to byl tylko sen. Ale i tak rano bolal mnie zoladek xDD
Opublikowano 5 maja 20231 r Są teraz Tigery dla ludzi, którzy nie chcą ładować kofeiny, a tęsknią (i śnią xd) o energolach.
Opublikowano 5 maja 20231 r To chyba sobie kupię jak będę miał po drodze. Czyli to jest zwykły witaminowy napój bez pobudzaczy?