Opublikowano 6 lipca 20231 r U mnie jest tylko zielony z cukrem, całkiem znośny. Edit. Jednak jest, kupiłem i faktycznie obrzydliwy Edytowane 6 lipca 20231 r przez Shankor
Opublikowano 6 lipca 20231 r Z tej lidlowej marki to porzeczkowy czy tam jagodowy był dobry. Ale to było sto lat temu zanim się zmieniła w Konga.
Opublikowano 6 lipca 20231 r Jako człowiek, który energole zgłębił od samego początku i zdążył się z nich wyleczyć polecam Wam Samo zdrowie z dobrym pierdolnięciem mocy.
Opublikowano 10 lipca 20231 r Monsterek słony karmel, Polska jednak nadal jeszcze wiele lat za cywilizowanymi krajami
Opublikowano 10 lipca 20231 r 2 minuty temu, krupek napisał: Widziałem je już dawno w Half Price. nie znam takiego sklepu
Opublikowano 11 lipca 20231 r Masz w Klifie i w Forum, fajne ciuchy w dobrych cenach można wyhaczyć i jest też dział z produktami spożywczymi z całego świata.
Opublikowano 11 lipca 20231 r 7 minut temu, krupek napisał: Masz w Klifie i w Forum, fajne ciuchy w dobrych cenach można wyhaczyć i jest też dział z produktami spożywczymi z całego świata. odkad powstala riviera to w klifie byłem może ze 3 razy, kiedys moze sprawdze
Opublikowano 28 lipca 20231 r od wczoraj w lidlu nowy energetyk Anny Lewandowskiej. szukałem dzisiaj w dwóch lidlach u siebie ale nie było. nie wiem ile w tym prawdy ale podobno do każdej puszki Ania puszcza cichacza na lepszy efekt
Opublikowano 28 lipca 20231 r Anny Lefandofskiej to kojarzę że w formie lewatywy szły, więc dzięki wolę cieszyć się smakiem.
Opublikowano 29 lipca 20231 r Już prędzej Robercik sprzedałby swoje soki niż Ania. Ktoś to nawet kupuje
Opublikowano 29 lipca 20231 r 19 godzin temu, Słupek napisał: od wczoraj w lidlu nowy energetyk Anny Lewandowskiej. szukałem dzisiaj w dwóch lidlach u siebie ale nie było. nie wiem ile w tym prawdy ale podobno do każdej puszki Ania puszcza cichacza na lepszy efekt pewnie puszka 200ml w cenie litra Red Bulla. Swoją drogą, w chooj się to wpisuje w jej pierdololo o zdrowym żywieniu.
Opublikowano 2 sierpnia 20231 r W dniu 27.07.2023 o 15:24, Shen napisał: ale pyszny, brzoskwiniowy dzik sie moze schowac
Opublikowano 2 sierpnia 20231 r 15 minut temu, Mejm napisał: Wygladaja na zwykle przezroczyste tylko plyn nadaje im koloru. Tak, to ta seria z brokatem
Opublikowano 1 września 20231 r Nie wiem czy już było, ale jest w Action. Nie kupiłem bo już nie pije, ale kusiło. 3,49 za puszkę.
Opublikowano 2 września 20231 r W dniu 1.09.2023 o 23:51, Plugawy napisał: Nie wiem czy już było, ale jest w Action. Nie kupiłem bo już nie pije, ale kusiło. 3,49 za puszkę. Piłem Scorpiona. Gówno nad gównami. Już nawet BePower z biedry jest lepszy. Jak energole mają jakiś smak gówniany czy zajebisty, to ten nie ma smaku.