Opublikowano 4 września 20231 r W pazdzierniku 2 lata bez energola ale chyba kupie sobie te dwie puszki dekoracyjnie.
Opublikowano 4 września 20231 r Ja chyba nigdy w życiu energetyka nie wypiłem. Jaki Monster jest najobiektywniej najsmaczniejszy?
Opublikowano 4 września 20231 r Jak nie pił to lepiej weź redbull lub black 250 ml zwykle i klasyczne. Monster Cię zajebie mocno cukrem i to taki zwykły, klasyczny zielony, nie polecam i na dodatek to są duże puchy 500 ml, zaraz pewnie byś to wylał na srocz.
Opublikowano 4 września 20231 r 17 minut temu, Figaro napisał: Ja chyba nigdy w życiu energetyka nie wypiłem. Jaki Monster jest najobiektywniej najsmaczniejszy? Żaden słodkie gówna yebane te monsterki najgorsze energole
Opublikowano 4 września 20231 r 57 minut temu, Figaro napisał: Ja chyba nigdy w życiu energetyka nie wypiłem. Jaki Monster jest najobiektywniej najsmaczniejszy? złoty
Opublikowano 4 września 20231 r Godzinę temu, Shankor napisał: Nitro jest smaczny Dla mnie takie sobie. Jakby ktoś rozpuścił zwykłe elektrolity w wodzie gazowanej. A co do najlepszego smakowo Monstera, to te z serii juiced. Pacific Punch, Khaotic, Mango Loco, Pipeline Punch, Monarch. Cukru tam sporo, ale jak napijesz się raz na miesiąc to nic się nie stanie.
Opublikowano 4 września 20231 r Pierwszy redbull, który mi smakował. No pycha, lekka gruszka, ale cynamonu zbytnio nie czułem.
Opublikowano 6 września 20231 r Wziąłem sobie te energole z MK i na razie testowałem Sub Zero. Źle nie jest, jakby ktoś przelał zwykłego Rockstara/Red Bulla do ładnej puszki.
Opublikowano 10 września 20231 r Dobra promka w Deal, bo one chodza po 5-6zł, ten jablkowy moj ulubiony, pomaranczowego nigdy nie bylo w sklepach w Polsce to musze przetestowac
Opublikowano 12 września 20231 r 1 godzinę temu, Shen napisał: Biedronka Pewnie z cukrem? Chociaż i tak spróbuję. Jutro trzeba się przejść na zakupy
Opublikowano 12 września 20231 r 45 minut temu, creatinfreak napisał: Pewnie z cukrem? Chociaż i tak spróbuję. Jutro trzeba się przejść na zakupy u mnie nie ma, jak dorwiesz to daj znac
Opublikowano 12 września 20231 r Tak odnośnie energetyków. Rzucił mi się w oko "artykul", na Onecie to było chyba, właśnie od nich z nagłówkiem "ten sportowiec pił to regularnie i zmarl" xD i jak doczytałem to rzeczywiście koleś by sportowcem i pił energetyki tylko potem się wyjaśnia, że chlal je co dwie godziny dziennie i dostał raka wątroby xD nie od razu bo najpierw mu szwankowała i odstawił je według zaleceń, ale jak poczuł się lepiej to dalej je walił co 2h i umar naraka. Co mogło pójść źle.
Opublikowano 13 września 20231 r Ciekawe, ile dziennie ich wypijał, skoro co 2h walił. Znajomego brat ma 22 lata, od kilku lat na diecie energolowo-kebabowej, dziennie monsterek, albo dwa i miał problemy z żołądkiem i bóle w okolicach wątroby. Zrobił próby wątrobowe i lekarz mu powiedział, że ma wątrobę jakby był alkoholikiem kilka lat i żeby przystopował z alkoholem w tym wieku. Chłop ledwo po 20, a japa zajechana jak stary robol xd
Opublikowano 13 września 20231 r W dniu 4.09.2023 o 21:23, creatinfreak napisał: Pierwszy redbull, który mi smakował. No pycha, lekka gruszka, ale cynamonu zbytnio nie czułem. zimą często są takie fajne z cynamonem
Opublikowano 13 września 20231 r 7 godzin temu, krupek napisał: Ciekawe, ile dziennie ich wypijał, skoro co 2h walił. Znajomego brat ma 22 lata, od kilku lat na diecie energolowo-kebabowej, dziennie monsterek, albo dwa i miał problemy z żołądkiem i bóle w okolicach wątroby. Zrobił próby wątrobowe i lekarz mu powiedział, że ma wątrobę jakby był alkoholikiem kilka lat i żeby przystopował z alkoholem w tym wieku. Chłop ledwo po 20, a japa zajechana jak stary robol xd Tez potrafiłem 2/3 monsterki zielone jebnac jednego dnia Pilem, bo mi smakowało
Opublikowano 13 września 20231 r On 9/4/2023 at 9:54 AM, Figaro said: Tak odradzacie tego monsterka, że teraz muszę go spróbować 1. Zero (ten czarny z niebieskim logo) 2. Ultra Mango Fiesta 3. Lewis Hamilton Zero Sugar
Opublikowano 13 września 20231 r kurde tych energoli ostatnio to wiecej rodzajow niz innego pićka xd Do listy Ryuka bym jeszcze dorzucił tego nowego peach, bo jest zajebisty, a mango fieste to jednak na mango loco zamienil, bo fiesta ma ten charakterystyczny chujowy slodzikowy posmak wiekszosci monsterow zero. Monster niestety z zerówek poza wyjątkami ma charakterystyczny, podły posmak slodzika, a najwieksze gowno to zero w bialej puszce.