Opublikowano 19 października 20231 r 31 minut temu, krupek napisał: No brzoskwiniowy lepszy, przypomina Piccolo. Zdecydowanie lepszy od egzotycznego, ale nie jest to cos, co kupie drugi raz. Przetestowałem tego nowego zero monstera z biedry, zwykły klasyk w smaku. Lubie od czas do czasu, ale dzik mi lepiej wchodzi.
Opublikowano 19 października 20231 r nie jestem wybredny jeżeli chodzi o energole ale ten London dry gówno nie z tej ziemi
Opublikowano 19 października 20231 r Zielony właśnie przed chwilą wypiłem i jak zwykły tylko bez cukru. Czyli spoczko. Nitro wczoraj pilem i też dobry, tylko szkoda, że nie zero.
Opublikowano 21 października 20231 r Spróbowałem Monsterka Cosmic Peach i takie 7/10. Mimo tego, że jest tam w chuj cukru, to tak tego nie czuć. Brzoskwiniowy Monarch ma odrobinę mniej, ale jest wyraźnie słodszy.
Opublikowano 4 listopada 20231 r Bodajże 2.49 w Action. Kurla ale tanio. A w smaku jak to energol, jak gazowana galeretka Ps była też wersja z sub zero
Opublikowano 4 listopada 20231 r W pazdzierniku minely mi 2 lata bez zadnego energola. W sumie nie tesknie. Truje sie teraz ostrym.
Opublikowano 4 listopada 20231 r Ostrym, to nie trucie tylko nakręcanie metabolizmu. Ale cała reszta w tych saszetkach plus maximum soli to zło.
Opublikowano 4 listopada 20231 r Ostre rzeczy dobrze działają na kutasa, tylko na zdrowie to wychodzi, więc spoko poprawa.
Opublikowano 5 listopada 20231 r Ostre to nie w temacie. Ale swoją drogą to kapsaicyna dobrze działa na metabolizm. Pomaga w chudnięciu i przyśpiesza metabolizm. Oczywiście jak @Shen napisał, jeśli nie masz wrzodów to git. Papryka, yerba, herbata zielona, czerwona działa odchudzająco i pobudzająco. Np. czarna herbata ma niewiele mniej kofeiny niż kawa nie wypłukuje magnezu. Co nie zmienia faktu, że sam piję jedną kawę dziennie ale za to z 5 litrów wody.
Opublikowano 5 listopada 20231 r Tiger Peach Zero Sugar- w sumie dobre, choć tej brzoskwini zbytnio nie czuć.
Opublikowano 7 listopada 20231 r Na biurowy spadek mocy żeby móc energiczniej uchylać się od obowiązków.
Opublikowano 8 listopada 20231 r @Tokar ostatnio od Blacka mi morde wykręciło, tyle cukru najebane. W Red Bullach w sumie nawet więcej, ale tam aż tak tego nie czuć. Tigery w deli po 2zł dziś się kończą, więc można jeszcze uzupełnić zapasy.
Opublikowano 18 listopada 20231 r Gruszka i melon. Melona nienawidzę, gruszkę muszę spróbować. Od środy we frogu.
Opublikowano 21 listopada 20231 r Właśnie jak jestem na detoksie wjeżdża nowy be power? Nie mają litości
Opublikowano 22 listopada 20231 r W dniu 18.11.2023 o 20:53, Shen napisał: Gruszka i melon. Melona nienawidzę, gruszkę muszę spróbować. Od środy we frogu. Słabo czuć te gruszke, no nie jest to w smaku dobre jak ten klasyk
Opublikowano 22 listopada 20231 r Dzik peach dzis z ciekawosci kupilem. 9/10 smakuje mniej sztucznie niz monstery
Opublikowano 27 listopada 20231 r Monster Arbuzowy Tiger Arbuzowy Promki na Potwory w deli to stały element, więc można brać.