Słupek 2 143 Opublikowano 15 grudnia 2023 Opublikowano 15 grudnia 2023 warka energy całkiem spoko ale tego harnasia jak kupiłem kilka miesięcy temu. to do dzisiaj boję się go otworzyć xd dojrzewa jak wino Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 21 grudnia 2023 Opublikowano 21 grudnia 2023 Oba smaki brzmią dla mnie ohydnie, pas Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 22 grudnia 2023 Opublikowano 22 grudnia 2023 https://www.portalspozywczy.pl/technologie/wiadomosci/ten-zakaz-zmieni-zakupy-od-1-stycznia-tego-nie-kupimy-bez-dowodu,243198.html Pupcio masz już dowód? Bez tego monsterka nie kupisz … Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 22 grudnia 2023 Opublikowano 22 grudnia 2023 Już gdzieś mi ostatnio mignęły energole z małą zawartością kofeiny pod nowe przepisy, chyba level upy w Żabce. Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Mignęły mi w tv jakieś wypowiedzi o tym. W pewnych aspektach to jest durne. Jak będą chcieli pić, to ktoś i tak im kupi. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia No, ale już rodzice mogą mieć jakąś kontrolę nad tym, bo pewnie większość dzieciaków będzie w pierwszej kolejności właśnie ich prosić. Cytuj
Faka 3 990 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Wkurwiające to w kurwę, kasy samoobsługowe to do wypierdolenia teraz, w przypadku alkoholu jest zrozumiałe, ale kurwica mnie strzela jak mam czekać na kurwa sprzedawce z kartą z pizdy, co by przepuściło na kasie energetyk. Jebać. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Mozesz zamowic zgrzewke na allegro jak Shen. 1 Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Jutro w lidlu zobaczę czy mi autokasa przepuści energole, czy przyleci ktoś z obsługi. Cytuj
Błachoo1950 5 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Mi jeszcze przed nowym rokiem (w piątek dokładnie) nie przepuścilo Monsterka w biedronce. I stałem jak bałwan z mlekiem, bułkami i Monsterem. U baby w kolejce osób z 10 i musi leciec zeby mi potwierdzić… Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia Jak ktoś lubi kwaśne to polecam zielonego, morde wykreca fest Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia Potwierdzam w biedrze w sobote tez musiala pani przyjsc i sie upewnic ze jestem juz duzy Dobry przepis bo te male pokurwience za duzo pija tego swinstwa. Uwazam ze majac te 15-16 lat niech sobie tam robia co chca ale jak ja widzialem jakiegos 12 latka z monsterkiem i e-fajkiem to ja pier.dole xD Tylko wlasnie kas samoobslugowych żal Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia 23 minuty temu, kanabis napisał: Potwierdzam w biedrze w sobote tez musiala pani przyjsc i sie upewnic ze jestem juz duzy Dobry przepis bo te male pokurwience za duzo pija tego swinstwa. Uwazam ze majac te 15-16 lat niech sobie tam robia co chca ale jak ja widzialem jakiegos 12 latka z monsterkiem i e-fajkiem to ja pier.dole xD Tylko wlasnie kas samoobslugowych żal Wystarczyłoby weryfikacja dowodu z kartą biedronka i automatyzacja zapewniona tego smutnego procesu. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia Mysle ze wpisac nr tel mamy podczas weryfikacji przy kasie to nie jest jakis problem nie do obejscia. Sądzilem ze jestes wiekszym SPRYCIARZEM Ofi 1 Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia 5 godzin temu, Shen napisał: Jak ktoś lubi kwaśne to polecam zielonego, morde wykreca fest Trochę pomarudzę, ale to najgorsza mieszanka dla szkliwa zębów, powodująca erozję szkliwa zdecydowanie szybciej, czyli: kwaśny, słodki, gazowany. Cytuj
Suavek 4 681 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia Dobrze, że regulują zakup energetyków. Niby durne, niby upierdliwe, łolaboga trzeba minutę czy dwie dłużej poczekać przy kasie, a dzieciarnia i tak znajdzie sposób na ich zakup. Tak jak fajek czy alkoholu. No i niech mają pod górkę. Bo naprawdę żal patrzeć, jak co drugie gówniarstwo żłopie tego na potęgę już w podstawówce, a przy tym ma coraz mniej ruchu, zwolnienia z WF, zero koordynacji ruchowej. Tylko nos w komórkę przy energetyku i to całe życie co niektórych. Nie wspominając o innych chorobach, na które te wszystkie substancje się mogą przełożyć. Trudno, ja odczekam, jeśli trzeba, choć ogólnie bardzo mało tego świństwa pijam. Bardziej mi szkoda właśnie obsługi w mniejszych sklepach, która ma przez to więcej żmudnej roboty. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia kupiłem tego be powera o smaku białego wina, bo mi ziomek wkręcił, że smakuje jak sok winogronowy, kurwa bardziej jak jakiś tani ruski szampan, wylałem do zlewu Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia Tiger i Black miały energetyki o smaku szampana i też smakowały jak góvno, ale od dawna nie widziałem w sklepach, więc chyba wycofali, zaskoczony nie jestem. Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia Tiger wieki temu miał taką fajną cytrynową odmianę. Był właśnie taki lekko kwaskowy, ale całą puszkę można było na raz wypić bez wykręcania mordy. Nie chodzi mi o tego w zielonej puszce. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia W lidlu normalnie kupilem na samoobslugowej energola. W biedrze trzeba bylo potwierzenia kasjerki. Dziwne. Cytuj
Agent_Man 163 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia (edytowane) 39 minut temu, kanabis napisał: W lidlu normalnie kupilem na samoobslugowej energola. W biedrze trzeba bylo potwierzenia kasjerki. Dziwne. Teraz tylko czekać na materiał w republice - "Tusk w zmowie z niemiecką siecią sklepów truje polskie dzieci!" ;D Edytowane 6 stycznia przez Agent_Man 2 Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia (edytowane) To zbiorowa akcja, bo u mnie to samo. W biedrze babka się na mnie dziwnie patrzyła. Ale jak się ogolę, to mi ubywa z 10 lat. Edytowane 6 stycznia przez PiotrekP Cytuj
iluck85 2 901 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia Już są co mają 14g, a nie 15 i przechodzą barierę zakazu. Ostatnio u nas w firmie ładowali maszynę vendingową i pytam typa co teraz. Mówił że Red Bull wylatuję, ale Tiger/Black może być. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia straszny nałóg https://mojaolesnica.pl/56087,107840,brutalny-napad-na-pracownikow-zabki-po-odmowie-sprzedazy-energetyka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi