Skocz do zawartości

Energy Drinki

Zetsu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No, ale już rodzice mogą mieć jakąś kontrolę nad tym, bo pewnie większość dzieciaków będzie w pierwszej kolejności właśnie ich prosić.

Opublikowano

Wkurwiające to w kurwę, kasy samoobsługowe to do wypierdolenia teraz, w przypadku alkoholu jest zrozumiałe, ale kurwica mnie strzela jak mam czekać na kurwa sprzedawce z kartą z pizdy, co by przepuściło na kasie energetyk. Jebać. 

Opublikowano

Potwierdzam w biedrze w sobote tez musiala pani przyjsc i sie upewnic ze jestem juz duzy

Dobry przepis bo te male pokurwience za duzo pija tego swinstwa. Uwazam ze majac te 15-16 lat niech sobie tam robia co chca ale jak ja widzialem jakiegos 12 latka z monsterkiem i e-fajkiem to ja pier.dole xD 

Tylko wlasnie kas samoobslugowych żal :/

Opublikowano
23 minuty temu, kanabis napisał:

Potwierdzam w biedrze w sobote tez musiala pani przyjsc i sie upewnic ze jestem juz duzy

Dobry przepis bo te male pokurwience za duzo pija tego swinstwa. Uwazam ze majac te 15-16 lat niech sobie tam robia co chca ale jak ja widzialem jakiegos 12 latka z monsterkiem i e-fajkiem to ja pier.dole xD 

Tylko wlasnie kas samoobslugowych żal

Wystarczyłoby weryfikacja dowodu z kartą biedronka i automatyzacja zapewniona tego smutnego procesu.

Opublikowano

Mysle ze wpisac nr tel mamy podczas weryfikacji przy kasie to nie jest jakis problem nie do obejscia. Sądzilem ze jestes wiekszym SPRYCIARZEM Ofi

• Haha 1
Opublikowano
5 godzin temu, Shen napisał:

Jak ktoś lubi kwaśne to polecam zielonego, morde wykreca fest

Przechwytywanie.thumb.JPG.9c1553b98fab057c0483f4ec75454c41.JPG

Trochę pomarudzę, ale to najgorsza mieszanka dla szkliwa zębów, powodująca erozję szkliwa zdecydowanie szybciej, czyli: kwaśny, słodki, gazowany.

Opublikowano

Dobrze, że regulują zakup energetyków. Niby durne, niby upierdliwe, łolaboga trzeba minutę czy dwie dłużej poczekać przy kasie, a dzieciarnia i tak znajdzie sposób na ich zakup. Tak jak fajek czy alkoholu.

No i niech mają pod górkę. Bo naprawdę żal patrzeć, jak co drugie gówniarstwo żłopie tego na potęgę już w podstawówce, a przy tym ma coraz mniej ruchu, zwolnienia z WF, zero koordynacji ruchowej. Tylko nos w komórkę przy energetyku i to całe życie co niektórych. Nie wspominając o innych chorobach, na które te wszystkie substancje się mogą przełożyć. Trudno, ja odczekam, jeśli trzeba, choć ogólnie bardzo mało tego świństwa pijam. Bardziej mi szkoda właśnie obsługi w mniejszych sklepach, która ma przez to więcej żmudnej roboty.

Opublikowano

kupiłem tego be powera o smaku białego wina, bo mi ziomek wkręcił, że smakuje jak sok winogronowy, kurwa bardziej jak jakiś tani ruski szampan, wylałem do zlewu

Opublikowano

Tiger wieki temu miał taką fajną cytrynową odmianę. Był właśnie taki lekko kwaskowy, ale całą puszkę można było na raz wypić bez wykręcania mordy. Nie chodzi mi o tego w zielonej puszce.

Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, kanabis napisał:

W lidlu normalnie kupilem na samoobslugowej energola. W biedrze trzeba bylo potwierzenia kasjerki. Dziwne. 

Teraz tylko czekać na materiał w republice - "Tusk w zmowie z niemiecką siecią sklepów truje polskie dzieci!" ;D

Edytowane przez Agent_Man
  • Haha 2
Opublikowano

Już są co mają 14g, a nie 15 i przechodzą barierę zakazu. 

Ostatnio u nas w firmie ładowali maszynę vendingową i pytam typa co teraz. Mówił że Red Bull wylatuję, ale Tiger/Black może być.