Pupcio 18 645 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca W dniu 5.03.2024 o 14:01, Josh napisał: Szukałem jakiejś ciekawej alternatywy, bo energole o smaku mango czy arbuza już mi strasznie zbrzydły. Po otwarciu od razu czuć banana, w smaku jest już nieco mniej wyczuwalny, ale coś tam się przebija i w sumie jest to dosyć smaczne. Cena około 2.50zł, nie widziałem nigdzie poza Carrefourem. Często je widziałem w mniejszych sklepikach. Truskawkowy chyba był spoko i porzeczka. Banan c0rwa jak syrop smakuje xD Cytuj
PiotrekP 1 880 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Monster zrobił klasycznego bez cukru. W smaku czuć lekko różnicę, do tego jest on droższy od zwykłego. Cytuj
Rozi 651 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca W Żabce będzie Dzik Orange. Może się doczekam grejpfrutowego kiedyś Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca Cytrynowego nadal nigdzie nie widzialem, a Dino u mnie nie ma. Cytuj
Rozi 651 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca Piłem, kwaśny, całkiem spoko. W pomorskiem nie ma Dino? W zachodnio-pomorskiem pełno było xd Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca Są Dino, ale na pomorzu celują w wioski i małe miejscowości. W większych miastach nie widziałem. Cytuj
Rozi 651 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Nowy dzik pomarańczowy smakuje jak Fanta, identycznie. I ma przechujowy, gorzki posmak słodzika Cytuj
Josh 4 828 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Pomarańczowe energole to ten sam poziom syfozy co te o smaku mango. 1 Cytuj
Rozi 651 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca A takiego chuja, Mango Loco i Dzik Mango są pyszne. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 24 marca Opublikowano 24 marca Spróbowałem Warka Eneregy o smaku ananas i marakuja. Marakuja może jest wyczuwalna, ale ananas to tylko napis na puszce, a połączenie z piwem bezalkoholowym tworzy mieszankę bardzo słabą. Nie da się tego pić dla przyjemności. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 24 marca Opublikowano 24 marca Strzeliłem sobie wczoraj na siłce tego Dzika orange, smakuje jak Fanta zero. Nawet spoko. Cytuj
Rozi 651 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia Od środy w Dżabce Monster truskawkowy bez cukru. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Energetyki Doze od Buddy w żabce w cenie Red Bulla Bugatti i Koenigsegg sie musi spłacić. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Wycofali Monstera Mixxd i Rippera z oficjalnej dystrybucji. Już Mirki na allegro chcą 180zł za 12 puszek. Cytuj
Postal 638 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Godzinę temu, Bartg napisał: Doze od Buddy Kupiłem dziś oba na próbę pierwszy i ostatni raz. Biały smakuje jak każdy inny energol z tych najtańszych a czarny ciut lepiej. A ile się nagadał że pracowali nad smakiem. Beka wnusiu 1 Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia 19 minutes ago, Postal said: Kupiłem dziś oba na próbę pierwszy i ostatni raz. Biały smakuje jak każdy inny energol z tych najtańszych a czarny ciut lepiej. A ile się nagadał że pracowali nad smakiem. Beka wnusiu Setki godzin w laboratorium Ale i tak będą schodzić jak woda. Jeszcze ma byc energol nie energol rzulty dla nieletnich. Koszt produkcji pewnie z 50gr, zysk będzie piękny. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Smakuje podobnie jak truskawkowy chupa chups Cytuj
PiotrekP 1 880 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia Gówno buddy za 4.50 i to w promo, kiedy w sklepie obok (DC) pyszny, zimniutki Tiger 4zł za 2 puszki. Cytuj
creatinfreak 3 854 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia Piłem czarnego buddy i był dobry, jak każdy inny zwykły energol. Monster trochę za słodki i jakoś mocno tej truskawki nie czuć. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia Wczoraj byłem na cotygodniowym dużym spotkaniu motoryzacyjnym i co drugi gnojek z BMW czy Hądy z puszką Doze Cytuj
iluck85 2 958 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia I te pierdolenie- 4 msc nad składem myśleli, Logo w pocie czoła robili Ten sikacz to najtańszy energetyk w hurcie koszt jednej puszki to tam 1,50 pewnie. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia 8 minut temu, iluck85 napisał: I te pierdolenie- 4 msc nad składem myśleli, Logo w pocie czoła robili Ten sikacz to najtańszy energetyk w hurcie koszt jednej puszki to tam 1,50 pewnie. Jak Kongi lidlowe potrafia byc w promce po 99gr, to moze i mniej. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia 12 minutes ago, iluck85 said: I te pierdolenie- 4 msc nad składem myśleli, Logo w pocie czoła robili Ten sikacz to najtańszy energetyk w hurcie koszt jednej puszki to tam 1,50 pewnie. Wczoraj jakiegoś randomowego ziomka zapytałem jak ten DOŁZ "Mordo zajebisty Red Bull się chowa" Zaraz pół polski będzie chodzić w bluzach i czapkach DOZE 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi