Bartg 5 529 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca On 7/7/2024 at 10:04 PM, Słupek said: całkiem spoko ten nowy, czerwony doze chyba zurawina-mieta. poza tym, że czułem cukier w mordzie po wypiciu to całkiem orzeźwiający Dalej łysy sprzedaje ten sam smak co wszyscy ale za 5zł za mała puszkę? Widziałem ostatnio Doze nawet do Lidla dotarło, cała paleta stała nawet nieruszona Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Bo to nie energetyk tylko gówniana herbata co wylądowała lidlu, która nadaje się do kibla, kupiłem dla spróbowania i rzygłem. Zielona herbata z miodem, podróba Arizony, która też jest w sobie samym gównem. 1 Cytuj
PiotrekP 1 880 Opublikowano 10 lipca Opublikowano 10 lipca Po prostu nie doceniasz smaku, nad którym najlepsi fachowcy na świecie pracowali przez lata w najlepszych laboratoriach. 1 Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 10 lipca Opublikowano 10 lipca 15 hours ago, Faka said: Bo to nie energetyk tylko gówniana herbata co wylądowała lidlu, która nadaje się do kibla, kupiłem dla spróbowania i rzygłem. Zielona herbata z miodem, podróba Arizony, która też jest w sobie samym gównem. Wiadomo, bo małolaty mają kupować, a to pewnie 50% fanów łysego. Cytuj
Josh 4 828 Opublikowano 10 lipca Opublikowano 10 lipca Kupować jakieś niesmaczne gówno, tylko dlatego, że jest sygnowane mordą albo nazwiskiem celebryty... aż mi się przypomniały lody Friza, czy jak mu tam było. Cytuj
PiotrekP 1 880 Opublikowano 10 lipca Opublikowano 10 lipca I niestety się to sprzedaje. Kiedyś się "szpanowało" Red Bullem, teraz ktoś myśli, że robi to samo z puszką szczyn łysego. Cytuj
Josh 4 828 Opublikowano 17 lipca Opublikowano 17 lipca Kwaśne japko i Tajger wisienka będą testowane Cytuj
Josh 4 828 Opublikowano 19 lipca Opublikowano 19 lipca Prawdziwy wiśniowy Monster (ten sprzed prawie 10 lat) > wszystkie inne wiśnie 1 Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca W dniu 10.07.2024 o 12:07, Josh napisał(a): Kupować jakieś niesmaczne gówno, tylko dlatego, że jest sygnowane mordą albo nazwiskiem celebryty... aż mi się przypomniały lody Friza, czy jak mu tam było. Te lody były goty przecież Cytuj
Josh 4 828 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca Nie wiem, nie jadłem. Jeżeli kupowałeś dlatego, że były faktycznie smaczne, to spoko, śmieję się tylko z tych, którzy kupowali bo widzieli fiuta Friza na papierku i koniecznie musieli go wsadzić sobie do mordy. Also, próbowałem wiśniowe Frugo i tak jak się obawiałem: syf przeokrutny. Bardziej soczek niż energol, w dodatku bardzo mało gazowany. Dzisiaj będę testował jeszcze wiśniowego Tigera. Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca To był taki kaktus tylko z inną polewą i większy nic o co warto się zabijać xD no ale był spoczko w przeciwieństwie do sikacza od tej łysej c0rwy Cytuj
PiotrekP 1 880 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca Ta polewa w tych lodach to był/jest największy syf. Tym samym gównem oblewają też inne lody. No ale gówniaki lubią słodkie, więc jest git. A potem rosną takie grubasy BTW- ile cukru na 100 mają te szczyny łysego? Cytuj
PiotrekP 1 880 Opublikowano 22 lipca Opublikowano 22 lipca Kupione w żabce. Za 2.40 szału nie robi, ale ma taki fajny posmak. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 22 lipca Opublikowano 22 lipca W dniu 17.07.2024 o 22:06, Shen napisał(a): Żabka testowalem tego niebieskiego w weekendu,calkiem dobry Cytuj
Josh 4 828 Opublikowano 22 lipca Opublikowano 22 lipca Wiśniowy niestety słabiutki, kolejny soczek. Cytuj
Mari4n 470 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Ostatnio testowałem Frugo kwaśne jabłko i był całkiem całkiem. Z tych nowych Tigerów piłem cytrynowego i exotic, oba takie sobie, ale ten drugi lepszy. Jak na razie dla mnie najlepsze Tigery to kaktusowy i bananowy, tylko tego drugiego od jakiegoś czasu nie mogę trafić. Cytuj
Josh 4 828 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Był bananowy Tiger? Nie widziałem ani razu Cytuj
Mari4n 470 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca W biedrze kupowałem. Nie przypominam sobie żebym je widział gdziekolwiek indziej. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Równe 14 kilo aluminium oddałem do skupu. 70 zł za tą przyjemność. To już trzeci taki wór który zgromadziłem przez ostatnich kilka lat. Dziś jak na to patrzę to z przerażeniem stwierdzam że 90% to po Monsterkach. Ale skoro Hamiltonki czerwone zostały wycofane i nic innego mi nie smakuje. To zrezygnowałem z energetyków. Opuszczam temat, żegnajcie 2 1 Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Volvo v50 39 minutes ago, darkos said: Równe 14 kilo aluminium oddałem do skupu. 70 zł za tą przyjemność. To już trzeci taki wór który zgromadziłem przez ostatnich kilka lat. Dziś jak na to patrzę to z przerażeniem stwierdzam że 90% to po Monsterkach. Ale skoro Hamiltonki czerwone zostały wycofane i nic innego mi nie smakuje. To zrezygnowałem z energetyków. Opuszczam temat, żegnajcie Cytuj
PiotrekP 1 880 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia Black Strong Lemon z Żabki- słabe to, tego "strong lemon" to nic nie czuć. Chyba żaden energol tego dobrze nie zrobi. Cytuj
PiotrekP 1 880 Opublikowano 3 września Opublikowano 3 września W żabce Tiger o smaku kiwi, choć kiwi to tam tylko aromat pewnie. Cytuj
Josh 4 828 Opublikowano 3 września Opublikowano 3 września Piłem, syf jak większość Tigerów. Smak kiwi to tam będziesz miał jak sobie dolejesz soku z kiwi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi