Skocz do zawartości

Energy Drinki

Zetsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamiast tych słodkich gówien wolę trochę mniej słodkie gówno w postaci mate. To jest mega, ewentualnie z dodatkiem konopii. Do tego ma sporo kofeiny więc daje jakiegoś kopa, po tych monsterkach i dzikach nic nie czuje. Mio Mio też spoko, ale tylko w wersji zero. No i z taką elegancką buteleczką wygląda się jak człowiek z klasą a nie gimbus z puszką tanich siurów z żabki

image.png.fa79eef9d60f75aef1e1409ce533a097.png

• beka z typa 1
  • Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

spacer.png

Gruszka, lepsza niż swego czasu Be Power gruszkowo-cynamonowy, bo nie zostawia aż tak chamskiego posmaku słodzika. Not great, not terrible, dam 6/10 i może jeszcze kiedyś kupię

Opublikowano
Godzinę temu, PiotrekP napisał(a):

Przebić złotego monsterka? To jest to możliwe?

Przebił, czuć prawdziwym ananasem, obecnie dzik mój top1.

Opublikowano
22 godziny temu, PiotrekP napisał(a):

Przebić złotego monsterka? To jest to możliwe?

Wycofany już niestety Monster Ripper był lepszy, o ile komuś nie przeszkadzał cukier. 

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

spacer.png

Najlepszy Monster, wiśnia przy której te wszystkie wiśniowe Dziki, Tigery i inne smakują jak woda z kibla. Szkoda, że zawsze jak coś jest zajebiście dobre, to muszą to wycofać :/ 

spacer.png

Właśnie piję. BARDZO DOBRE. W porównaniu do tego Tigerowego ścierwa tu naprawdę czuć zielone jabłko, jest lekko kwaskowy napój i aż tak nie zalatuje sztucznym słodzikiem. Drugi po gruszkowym Black, który daje radę. 

Edytowane przez Josh
Opublikowano

Bad apple ma smak Lifta (ktoś pamięta?) Ananasowy  dla mnie  najlepszy ze smakowych. Cała reszta może nie istnieć, a próbowałem chyba wszystkich, nie licząc niektórych RB, bo cena to jednak meh. Najlepiej mi jednak wchodzi Tiger i zdania nie zmienię.

Opublikowano

No Red Bull to dyma na rynku energii jak nikt. Smak w 99% taki sam jak Rockstar, tylko napoju 2 razy mniej. Jedyne co mogę przyznać, to że dobrze kamuflują cukier. Jest go tyle samo co u konkurencji, ale nie jest tak bardzo wyczuwalny. Np Monster w swoim oryginalnym napoju stara się go zbijać solą i to czuć.

Opublikowano
5 minut temu, Zwyrodnialec napisał(a):

Jest go tyle samo co u konkurencji, ale nie jest tak bardzo wyczuwalny. Np Monster w swoim oryginalnym napoju stara się go zbijać solą i to czuć.

image.png.6490cc74e1a4221ac97715d6a529ae71.png

No prawie wyrównali.

Opublikowano
22 minuty temu, krupek napisał(a):

image.png.6490cc74e1a4221ac97715d6a529ae71.png

No prawie wyrównali.

Ale że ma być tyle samo? Przecież tego by się pić nie dało. Już ta ilość jest wyczuwalna i przebija się przez słodycz. 

Opublikowano
15 hours ago, PiotrekP said:

Bad apple ma smak Lifta (ktoś pamięta?) 

Jak się napiłem od razu miałem flashbacki z czasów studiów i popijanie ciepłej wódki ciepłym liftem jabłkowym :obama: 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

spacer.png

Tak jak zielone jabłko i gruszka smakują rewelacyjnie, tak ten Black jest obrzydliwy. Żaden producent nie umie dobrze zrobić energetyka z wiśnią :( w dodatku jakoś dziwnie gryzie w gardło podczas picia, jakby dodali chilli czy coś. Jeszcze jak wylewałem do kibla to ten zapach mnie gryzł.