number_nine 1 344 Opublikowano 3 września Opublikowano 3 września Zamiast tych słodkich gówien wolę trochę mniej słodkie gówno w postaci mate. To jest mega, ewentualnie z dodatkiem konopii. Do tego ma sporo kofeiny więc daje jakiegoś kopa, po tych monsterkach i dzikach nic nie czuje. Mio Mio też spoko, ale tylko w wersji zero. No i z taką elegancką buteleczką wygląda się jak człowiek z klasą a nie gimbus z puszką tanich siurów z żabki 1 Cytuj
Josh 4 829 Opublikowano 3 września Opublikowano 3 września Dla zwiększenia fancy-efektu polecam przelać do kieliszka 1 Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 3 września Opublikowano 3 września Jak nie mam ochoty na mózgotrzepa 0,5l to chaimate z żabki całkiem dobre jest i bez dodatku cukru Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 3 września Opublikowano 3 września Polecam te. Nie wiem czy pobudza, ale wole niz puszki coli. 1 Cytuj
Josh 4 829 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Gruszka, lepsza niż swego czasu Be Power gruszkowo-cynamonowy, bo nie zostawia aż tak chamskiego posmaku słodzika. Not great, not terrible, dam 6/10 i może jeszcze kiedyś kupię Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września Ananasowy dzik w biedrze, jestem ciekaw czy pobije złotego monsterka Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września Przebić złotego monsterka? To jest to możliwe? Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września Godzinę temu, PiotrekP napisał(a): Przebić złotego monsterka? To jest to możliwe? Przebił, czuć prawdziwym ananasem, obecnie dzik mój top1. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 11 września Opublikowano 11 września i w żabce nowy redbull "mroźna waniliowa jagoda" Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 11 września Opublikowano 11 września 22 godziny temu, PiotrekP napisał(a): Przebić złotego monsterka? To jest to możliwe? Wycofany już niestety Monster Ripper był lepszy, o ile komuś nie przeszkadzał cukier. 1 Cytuj
Mari4n 470 Opublikowano 11 września Opublikowano 11 września Nie wiedziałem że Ripper był wycofany. Ale fakt, dla mnie to był najlepszy Monster. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 11 września Opublikowano 11 września I Mixxd wycofali w zamian rzucili Bad Apple, chyba najgorszy z tych owocowych. 1 Cytuj
Josh 4 829 Opublikowano 11 września Opublikowano 11 września (edytowane) Najlepszy Monster, wiśnia przy której te wszystkie wiśniowe Dziki, Tigery i inne smakują jak woda z kibla. Szkoda, że zawsze jak coś jest zajebiście dobre, to muszą to wycofać Właśnie piję. BARDZO DOBRE. W porównaniu do tego Tigerowego ścierwa tu naprawdę czuć zielone jabłko, jest lekko kwaskowy napój i aż tak nie zalatuje sztucznym słodzikiem. Drugi po gruszkowym Black, który daje radę. Edytowane 11 września przez Josh Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 11 września Opublikowano 11 września Bad apple ma smak Lifta (ktoś pamięta?) Ananasowy dla mnie najlepszy ze smakowych. Cała reszta może nie istnieć, a próbowałem chyba wszystkich, nie licząc niektórych RB, bo cena to jednak meh. Najlepiej mi jednak wchodzi Tiger i zdania nie zmienię. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 11 września Opublikowano 11 września No Red Bull to dyma na rynku energii jak nikt. Smak w 99% taki sam jak Rockstar, tylko napoju 2 razy mniej. Jedyne co mogę przyznać, to że dobrze kamuflują cukier. Jest go tyle samo co u konkurencji, ale nie jest tak bardzo wyczuwalny. Np Monster w swoim oryginalnym napoju stara się go zbijać solą i to czuć. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 11 września Opublikowano 11 września 5 minut temu, Zwyrodnialec napisał(a): Jest go tyle samo co u konkurencji, ale nie jest tak bardzo wyczuwalny. Np Monster w swoim oryginalnym napoju stara się go zbijać solą i to czuć. No prawie wyrównali. Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 11 września Opublikowano 11 września Rockstar i burn te klasyczne dla mnie ciut inaczej smakują. Taki dziwny posmak mają. R taki jakby karmelowy a burn kwaskowy. Choć nie taki jak lata temu. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 11 września Opublikowano 11 września 22 minuty temu, krupek napisał(a): No prawie wyrównali. Ale że ma być tyle samo? Przecież tego by się pić nie dało. Już ta ilość jest wyczuwalna i przebija się przez słodycz. Cytuj
Josh 4 829 Opublikowano 11 września Opublikowano 11 września krupek, nasikaj sobie z 10 mililitrów szczyn do coca coli i zobaczysz jak się smak zmieni. Nie, żebym sam próbował czy coś. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 11 września Opublikowano 11 września Ja bym nawet komuś zapłacił za wypicie 500ml energola z 55g soli, czyli 11-krotną dzienną dawką. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września 15 hours ago, PiotrekP said: Bad apple ma smak Lifta (ktoś pamięta?) Jak się napiłem od razu miałem flashbacki z czasów studiów i popijanie ciepłej wódki ciepłym liftem jabłkowym Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Monstery od jutro w delicentrum po 4zł przy zakupie dwóch. W biedrze pewnie ciągle po tyle, ale piszę dla informacji. Cytuj
Josh 4 829 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Tak jak zielone jabłko i gruszka smakują rewelacyjnie, tak ten Black jest obrzydliwy. Żaden producent nie umie dobrze zrobić energetyka z wiśnią w dodatku jakoś dziwnie gryzie w gardło podczas picia, jakby dodali chilli czy coś. Jeszcze jak wylewałem do kibla to ten zapach mnie gryzł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi