Rozi 642 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Przecież Dzik i Monster Ultra Black są zajebiste, Dzik jak kompot smakuje. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Monster Assault czyli jeden z najrzadziej dostępnych jest teraz w Biedrze za piątaka. Cytuj
D.B. Cooper 3 067 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Smakuje mi ta edycja zimowa. Do wyboru opcja z cukrem lub bez. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Wszystko zależy jaką to ma konsystencję i czy jest gazowane. Te kawowe monsterki swego czasu były pyszne i szkoda że zniknęły. Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia @Tokar te monstery też były gazowane? U mnie póki co nie widziałem tych Tigerów. Jak to coś rodem czekolady z automatu/saszety na wodzie i bez gazu, to lepsze by było na lato. Cytuj
Josh 4 789 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Czego jak czego, ale energola ze spermą to jeszcze nie próbowałem. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia 15 godzin temu, PiotrekP napisał(a): te monstery też były gazowane? No właśnie nie były i miały trochę gęstszą konsystencję, przez co wchodziły tak dobrze i wyróżniały się na tle innych energoli. W zasadzie to już były kawy mrożone tylko z większą mocą. Tutaj z kolei mamy słabiaczki 14 mg/100 ml i obawiam się że to gazowane rzadziochy. Niby włoska kawa gazowana smakowała zaskakująco dobrze, ale mam obawy czy to będzie pijalne. Jest jeszcze drugi wariant choco coco. Sam gazowany kokos jest w porządku, ale w zestawie z czekoladą to już dysonans. Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia Ten Tiger choco to jakiś chory wytwór. Owocowy, gazowany z posmakiem czekolady. Chciałem wziąć na próbę ale już sam opis na puszce mnie odrzucił. Cytuj
creatinfreak 3 847 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia Jak uwielbiam energole i próbuje wszystkie jakie mi się trafią nowości tak tego czekoladowego nie dałem rady wypić, wylałem. Aż się boje co to będzie z tym kokosem. Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Kokos chyba to samo co wyżej, tylko tam choć, tutaj to. Cytuj
Mari4n 465 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Oba piłem. Idzie wypić, jeśli lubi się jak coś jest przesłodzone. Ten czekoladowy bardziej mi smakował karmelem. Kokosowy taki sobie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi