Skocz do zawartości

Energy Drinki

Featured Replies

Opublikowano

Przecież Dzik i Monster Ultra Black są zajebiste, Dzik jak kompot smakuje.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 291,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Monster Assault czyli jeden z najrzadziej dostępnych jest teraz w Biedrze za piątaka. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Red-Bull-Iced-Vanilla-Berry-Winter-Edition-2024-beide-Dosen-229x300.jpg.5c6155076bedc397adee2eedf0707ea4.jpg

Smakuje mi ta edycja zimowa. Do wyboru opcja z cukrem lub bez.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko zależy jaką to ma konsystencję i czy jest gazowane. Te kawowe monsterki swego czasu były pyszne i szkoda że zniknęły.

Opublikowano

@Tokar te monstery też były gazowane? U mnie póki co nie widziałem tych Tigerów. Jak to coś rodem czekolady z automatu/saszety na wodzie i bez gazu, to lepsze by było na lato.

Opublikowano

Czego jak czego, ale energola ze spermą to jeszcze nie próbowałem. 

Opublikowano

15 godzin temu, PiotrekP napisał(a):

te monstery też były gazowane?

No właśnie nie były i miały trochę gęstszą konsystencję, przez co wchodziły tak dobrze i wyróżniały się na tle innych energoli. W zasadzie to już były kawy mrożone tylko z większą mocą. 

Tutaj z kolei mamy słabiaczki 14 mg/100 ml i obawiam się że to gazowane rzadziochy. Niby włoska kawa gazowana smakowała zaskakująco dobrze, ale mam obawy czy to będzie pijalne. Jest jeszcze drugi wariant choco coco. Sam gazowany kokos jest w porządku, ale w zestawie z czekoladą to już dysonans. 

Opublikowano

Ten Tiger choco to jakiś chory wytwór. Owocowy, gazowany z posmakiem czekolady. Chciałem wziąć na próbę ale już sam opis na puszce mnie odrzucił.

Opublikowano

Oba piłem. Idzie wypić, jeśli lubi się jak coś jest przesłodzone. Ten czekoladowy bardziej mi smakował karmelem. Kokosowy taki sobie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio we frog shopie kupiłem nowe Tigery o smaku herbaty, jeden biała herbata, drugi jaśminowa. Oba smakują jak woda gazowana o posmaku herbaty.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bardzo dobry jest ten nowy Monster Rio Punch z żabki  i jak na te słodkie ma 20g mniej cukru niż np zwykły albo Mango Loco.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Z cyklu problemy ludzi pierwszego świata:

Skusiłem się na promkę w żabce na Blacka gruszkowego, a dopiero w domu zauważyłem, że druga puszka to jabłko-mięta. Kolor puch niemal ten sam, stały w lodówce w jednym "rzędzie", to myślałem że to to samo.

W smaku jak gruszkowy tymbark, tylko mniej ten smak czuć i gazowane. W składzie za to nawet jej nie ma pod żadną postacią. kekw