Skocz do zawartości

Energy Drinki

Zetsu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jest ekstrakt z yerby. Ale smak to typowy chemiczny "tropikalny".

Opublikowano
38 minut temu, Tokar napisał:

Po puszce wnioskuję, że przestali się wygłupiać z tym niby ekstraktem z popielniczki yerby?

Nie wiem co tam dodaja, ale wiśniowe frugo było kozackie dla mnie, wiec wziąłem i to na testy

Opublikowano

Piłem red bulla o tym smaku i też sporo sobie obiecywałem, a jest kompletna porażka. Wystarczy wyobrazić sobie chemiczny, "perfumowany" smak najtańszych słodyczy mających symulować te smaki i takie to właśnie doznanie.

Opublikowano

W Żabce są już Dziki Cherry. Jak smakują? Jak kompot z wiśni.

Opublikowano
W dniu 12.06.2023 o 14:14, Rozi napisał:

W Żabce są już Dziki Cherry. Jak smakują? Jak kompot z wiśni.

Kurwa, przegapiłem tego posta, dopiero kupiłem i myślałem, że dorwałem nowość:rayos:

Cherry frugo mi zajebiscie podszedł, zobaczymy jak dzik.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedyś opijałem się litrami energetyczkooff, teraz w sumie jedynym jaki mi smakuje jest ten mango. Pomagał mi ładnie podczas 12 godzinnych sesji w FFXVI 

spacer.png

Opublikowano
1 minutę temu, Metoda napisał:

Ten Bepowerek od Shena nawet niezły. Spoko, że Biedra też wrzuca jakieś swoje wynalazki, za uczciwy pieniądz.

Zazwyczaj bardzo solidne smaki maja, tylko zmieniaja co pare tygodni, wiec niestety nie mozna sie przyzwyczajac. No i sa czesto promki.

Opublikowano

Próbowali?:cool:

napoj-energetyczny-tiger-150ml-large.jpe

92mg/100ml :obama:

Palpitacji nie było, ale jakieś 5 minut po wypiciu zaczęło mi przytykać uszy jak w samolocie :whatuh:

Tak poza tym granacik bardzo smaczny.

Opublikowano
7 minut temu, krupek napisał:

Czuć mocno wiśnię? Lubię wiśniowe napoje, a mało takich poza energolami.

Nie kupiłem jeszcze, u mnie nie ma. Polecam energola frugo wiśniowego, pyszny. Lepszy od dzika i polowe tanszy.

image.jpeg.f380a467ce6c400d0d4f08441b4149a0.jpeg

Opublikowano

Nie ma co narzekać na pewno, bo ostatnie kilka lat to ogromny boost jeśli chodzi o wybór napojów różnej maści, głównie dzięki Żabu. Gorzej, że to wszystko tak kurewsko drożeje, bo wczoraj w zwykłym spożywczaku kupowałem Sprita Zero 0,5 za 6 zł.

Opublikowano
11 minut temu, krupek napisał:

Nie ma co narzekać na pewno, bo ostatnie kilka lat to ogromny boost jeśli chodzi o wybór napojów różnej maści, głównie dzięki Żabu. Gorzej, że to wszystko tak kurewsko drożeje, bo wczoraj w zwykłym spożywczaku kupowałem Sprita Zero 0,5 za 6 zł.

ja kupuje tylko to co w promce aktualnie, jak bylo promo we frogu, ze przy zakupie 3 monsterow jeden wychodzi 3,5zł, to kupilem wszystkie złote w okolicy xd