Skocz do zawartości

Energy Drinki

Zetsu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wkurwiające to w kurwę, kasy samoobsługowe to do wypierdolenia teraz, w przypadku alkoholu jest zrozumiałe, ale kurwica mnie strzela jak mam czekać na kurwa sprzedawce z kartą z pizdy, co by przepuściło na kasie energetyk. Jebać. 

Opublikowano

Potwierdzam w biedrze w sobote tez musiala pani przyjsc i sie upewnic ze jestem juz duzy

Dobry przepis bo te male pokurwience za duzo pija tego swinstwa. Uwazam ze majac te 15-16 lat niech sobie tam robia co chca ale jak ja widzialem jakiegos 12 latka z monsterkiem i e-fajkiem to ja pier.dole xD 

Tylko wlasnie kas samoobslugowych żal :/

Opublikowano
23 minuty temu, kanabis napisał:

Potwierdzam w biedrze w sobote tez musiala pani przyjsc i sie upewnic ze jestem juz duzy

Dobry przepis bo te male pokurwience za duzo pija tego swinstwa. Uwazam ze majac te 15-16 lat niech sobie tam robia co chca ale jak ja widzialem jakiegos 12 latka z monsterkiem i e-fajkiem to ja pier.dole xD 

Tylko wlasnie kas samoobslugowych żal

Wystarczyłoby weryfikacja dowodu z kartą biedronka i automatyzacja zapewniona tego smutnego procesu.

Opublikowano

Mysle ze wpisac nr tel mamy podczas weryfikacji przy kasie to nie jest jakis problem nie do obejscia. Sądzilem ze jestes wiekszym SPRYCIARZEM Ofi

• Haha 1
Opublikowano
5 godzin temu, Shen napisał:

Jak ktoś lubi kwaśne to polecam zielonego, morde wykreca fest

Przechwytywanie.thumb.JPG.9c1553b98fab057c0483f4ec75454c41.JPG

Trochę pomarudzę, ale to najgorsza mieszanka dla szkliwa zębów, powodująca erozję szkliwa zdecydowanie szybciej, czyli: kwaśny, słodki, gazowany.

Opublikowano

Dobrze, że regulują zakup energetyków. Niby durne, niby upierdliwe, łolaboga trzeba minutę czy dwie dłużej poczekać przy kasie, a dzieciarnia i tak znajdzie sposób na ich zakup. Tak jak fajek czy alkoholu.

No i niech mają pod górkę. Bo naprawdę żal patrzeć, jak co drugie gówniarstwo żłopie tego na potęgę już w podstawówce, a przy tym ma coraz mniej ruchu, zwolnienia z WF, zero koordynacji ruchowej. Tylko nos w komórkę przy energetyku i to całe życie co niektórych. Nie wspominając o innych chorobach, na które te wszystkie substancje się mogą przełożyć. Trudno, ja odczekam, jeśli trzeba, choć ogólnie bardzo mało tego świństwa pijam. Bardziej mi szkoda właśnie obsługi w mniejszych sklepach, która ma przez to więcej żmudnej roboty.

Opublikowano

kupiłem tego be powera o smaku białego wina, bo mi ziomek wkręcił, że smakuje jak sok winogronowy, kurwa bardziej jak jakiś tani ruski szampan, wylałem do zlewu

Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, kanabis napisał:

W lidlu normalnie kupilem na samoobslugowej energola. W biedrze trzeba bylo potwierzenia kasjerki. Dziwne. 

Teraz tylko czekać na materiał w republice - "Tusk w zmowie z niemiecką siecią sklepów truje polskie dzieci!" ;D

Edytowane przez Agent_Man
  • Haha 2
Opublikowano

Już są co mają 14g, a nie 15 i przechodzą barierę zakazu. 

Ostatnio u nas w firmie ładowali maszynę vendingową i pytam typa co teraz. Mówił że Red Bull wylatuję, ale Tiger/Black może być.