kanabis 22 470 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Fajni są ci ochroniarze w tych spożywczakach i galeriach gdzie dostają na łeb od 17 letniej lesby z tlenionymi włoskami na głodzie energolowym. Cytuj
Josh 4 521 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia Ci ochroniarze w sklepach to są często emeryci albo ludzie z grupą inwalidzką, więc jest dosyć prawdpodobne, że nawet niebieskołosa Julcia bez problemu sobie z nimi poradzi. Druga sprawa, że oni tam zarabiają takie śmieszne pieniądze, że nie ma co się wysilać i ryzykować zdrowia obskakując opcjonalny wpierdol. Btw, kupowałem Monsterka w Biedrze i oczywiście podeszła miła pani zweryfikować wiek. Myślałem, że samo spojrzenie na moją nieogoloną, lekko pomarszczoną i zniszczoną życiem mordę będzie wystarczyć, a ona do mnie, że chce zobaczyć dowód o_O Mam 34 lata. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Może sprawdzała, czy nie powinieneś być z opiekunem Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 20 stycznia Opublikowano 20 stycznia Jak ktoś często pije i kasuje na samoobsługowej to może się wkurwić. Albo jak dziś rano jeden typek w lidlu wziąć od razu 20 puszek na zapas. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 20 stycznia Opublikowano 20 stycznia Pewnie mamrotał pod nosem: to nie jest uzależnienie, mogę przestać w każdej chwili... Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia Jak komuś się jednak nie chce codziennie czekać żeby mu zaakceptowali jedną puszkę, a ma to gdzie trzymać to się trochę nie dziwię. Sam zresztą pewnie jutro na zapas wezmę, bo mają go w dobrej cenie. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia Monstery do czwartku najtaniej ma Kaufland. Jeśli kto chce wziąć na zapas, to 4zł za puszkę. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Monsterki w bierdze już po 5,99. Złe czasy dla nas nastały. Trzymajta się tam mordy, Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Skończył się u mnie w deli RB za piątaka- nowe ceny dowalili konkretne za 3 wielkości puszek- 6/9/12.5. Pełno tego im zalega, Monsterów też, podobnie jak burn i R*, a Tigera jak zwykle kilka puszek które schodzą od razu. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Ja odstawiam, miałem z 30 puszek na chacie, zostało 5 czy 6, to skończe i koniec na jakiś czas chociaż. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Nie wydali jeszcze żadnego pod nowe przepisy jak Żabka i Tiger? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego Jestem czysty od kilku dni, myślałem, że bedzie gorzej. Bez picia energola o 8 rano, nie łapie mnie senność pod koniec pracy. 1 Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego W deli znowu promo na monsterki po 5zl przy zakupie dwóch. Trzeba Golda kupić o ile będzie. Cytuj
kazetwu 63 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Nie wiem, czy w każdej Biedrze, ale w mojej okolicy Monsterki są na wyprzedaży już od chyba miesiąca. Ten złoty wchodzi za 1,99, inne smaki typu Hamilton czy niebieski po 2,99. Dodatkowo w zeszłym tygodniu była znowu promka 2+1, więc realnie wchodziły za 2 złote, a goldy za 1,33. Polecam sprawdzić, jak ktoś chce przycebulić Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 19 lutego Opublikowano 19 lutego W Biedrze w tym tygodniu monstery 2+1 gratis. Szkoda tylko, że wybór smaków jest tam niewielki. Co do postu wyżej, to bardzo tanio. U mnie za puszkę bez promocji jest 6zł. Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 22 lutego Opublikowano 22 lutego Pozytywnie zaskoczylem sie lidlowym kongiem pigwowym. Calkiem unikatowy smak w energolowej grze. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 22 lutego Opublikowano 22 lutego Nie piję już 14 dni, przeszli dwa tygodnie i jakoś lepiej jest. Mniej wkurwiony chodzę i jeżdżę autem na spokojnie. 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 22 lutego Opublikowano 22 lutego 3 godziny temu, Faka napisał: Nie piję już 14 dni, przeszli dwa tygodnie i jakoś lepiej jest. Mniej wkurwiony chodzę i jeżdżę autem na spokojnie. Ja w weekend dla smaku sobie jednego strzele, ale w tygodniu czysty też Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Puszki niemal w takim samym kolorze. Black też zrobił wersję z mniejszą dawką kofeiny pod przepisy- różnica puszek to mały napis na górze. Cytuj
Josh 4 521 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Szukałem jakiejś ciekawej alternatywy, bo energole o smaku mango czy arbuza już mi strasznie zbrzydły. Po otwarciu od razu czuć banana, w smaku jest już nieco mniej wyczuwalny, ale coś tam się przebija i w sumie jest to dosyć smaczne. Cena około 2.50zł, nie widziałem nigdzie poza Carrefourem. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca W dniu 22.02.2024 o 21:35, Shen napisał: Ja w weekend dla smaku sobie jednego strzele, ale w tygodniu czysty też W sobote sobie wzialem na testy tego peach apricot, ale to było pyszne I taka nowosc w biedrze Cytuj
Josh 4 521 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca Kupiłem tę gruszkę z cynamonem. Dobre, nietypowe, fajny balans między owocem a przyprawą. Co prawda troszkę za mocno przebija się posmak sztucznych słodzików, ale to już niestety jest wada większości takich napojów. Ależ by to było dobre, gdyby dali też wersję z cukrem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi