Bartg 5 529 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca U mnie od razu sie uruchomiła zapadka w mózgu pt "smak lifta jabłkowego zaraz po przepiciu kieliszka wódki" Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca ten dzik jabłkowy całkiem spoko, dość mocno kwaśny Cytuj
iluck85 2 963 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca Ten monster to taki babciny sok z jabłek jak robiła na zimę. Cytuj
creatinfreak 3 855 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Jabłkowy monster mega słabo czuć to jabłko, za to dzik mega mi podszedł, ale już nie mogę znaleźć u mnie. A tego be powera trzeba poszukać. Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Ja go będę dziś sprawdzał, ale nic specjalnego to raczej nie będzie. To nie Gold który jest Cytuj
Josh 4 829 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Rzadko robię zakupy w Kerfurze, ale dzisiaj byłem i se kupiłem. Będzie testowane przez weekend. Cytuj
Rozi 651 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Okrutne gówno. Jakbyś rozcieńczył energola wodą. 1 Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Tak jak myślałem- ten Bad Apple w smaku jak (tania) oranżadka jabłkowa. Od biedy dla urozmaicenia można, ale po co. Cytuj
Josh 4 829 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca W dniu 7.06.2024 o 22:58, Rozi napisał(a): Okrutne gówno. Jakbyś rozcieńczył energola wodą. Reczywiście, sama woda Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Ten Mexico ni to landrynka ni to pina colada Fuj/10 Smak cydru to na pewno nie będzie jabłko Cytuj
Josh 4 829 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Nawet nie wiedziałem, że jest bezcukrowa wersja zwykłego Monstera. Nieco słodsza, ale w gruncie rzeczy bardzo podobna smakowo. Nawet jak bekam to jest identyczny feeling. Cytuj
Josh 4 829 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca Wiem, że nic nowego, ale kupuję od paru tygodni i wjeżdża elegancko, zwłaszcza w upały. No i 3zł za puszkę Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca 23 minuty temu, Josh napisał(a): Wiem, że nic nowego, ale kupuję od paru tygodni i wjeżdża elegancko, zwłaszcza w upały. No i 3zł za puszkę Najgorszy ściek jaki piłem, po paru łykach wylałem do zlewu. Cytuj
iluck85 2 963 Opublikowano 29 czerwca Opublikowano 29 czerwca Ani wiśni ani smaku. Totalnie bezpłciowe. Do tego gówniany posmak ZERO. Spróbowałem oddałem puszkę po 2 łykach. Ale nowość na żabce. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 29 czerwca Opublikowano 29 czerwca 6 godzin temu, iluck85 napisał(a): Ani wiśni ani smaku. Totalnie bezpłciowe. Do tego gówniany posmak ZERO. Spróbowałem oddałem puszkę po 2 łykach. Ale nowość na żabce. Musze sie zgodzic, najlepiej tu pasuje słowo nijaki. Jesli chodzi o wisniowe energole to nadal top jest frugo 1 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 7 lipca Opublikowano 7 lipca Miski na żarcie w salonie, ciekawa sprawa Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 7 lipca Opublikowano 7 lipca Wycofali chyba z żabki jedynego monstera jakiego pije, byłem w kilku i nigdzie nie ma Złoty [`] Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 7 lipca Opublikowano 7 lipca Widziałem go w Kauflandzie, bo teraz jest promocja po 4,50zł za sztukę. Ewentualnie na allegro masz, bierzesz 12 za 60zł. Na ten link przekierowało mnie z polskiej oficjalnej strony monstera https://allegro.pl/oferta/monster-ultra-gold-napoj-energetyczny-500ml-x12-13966180373 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 7 lipca Opublikowano 7 lipca Prawdziwa strata to Mountain Dew Adrenaline. Niepowtarzalny smak. 1 Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 7 lipca Opublikowano 7 lipca całkiem spoko ten nowy, czerwony doze chyba zurawina-mieta. poza tym, że czułem cukier w mordzie po wypiciu to całkiem orzeźwiający Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 8 lipca Opublikowano 8 lipca Ja pamiętam takie wynalazki jak Black Horse(?), American Bull(?), Bullit czy XL. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi