Opublikowano 3 września 20243 wrz Zamiast tych słodkich gówien wolę trochę mniej słodkie gówno w postaci mate. To jest mega, ewentualnie z dodatkiem konopii. Do tego ma sporo kofeiny więc daje jakiegoś kopa, po tych monsterkach i dzikach nic nie czuje. Mio Mio też spoko, ale tylko w wersji zero. No i z taką elegancką buteleczką wygląda się jak człowiek z klasą a nie gimbus z puszką tanich siurów z żabki
Opublikowano 3 września 20243 wrz Jak nie mam ochoty na mózgotrzepa 0,5l to chaimate z żabki całkiem dobre jest i bez dodatku cukru
Opublikowano 5 września 20245 wrz Gruszka, lepsza niż swego czasu Be Power gruszkowo-cynamonowy, bo nie zostawia aż tak chamskiego posmaku słodzika. Not great, not terrible, dam 6/10 i może jeszcze kiedyś kupię
Opublikowano 10 września 202410 wrz Ananasowy dzik w biedrze, jestem ciekaw czy pobije złotego monsterka
Opublikowano 10 września 202410 wrz Godzinę temu, PiotrekP napisał(a): Przebić złotego monsterka? To jest to możliwe? Przebił, czuć prawdziwym ananasem, obecnie dzik mój top1.
Opublikowano 11 września 202411 wrz 22 godziny temu, PiotrekP napisał(a): Przebić złotego monsterka? To jest to możliwe? Wycofany już niestety Monster Ripper był lepszy, o ile komuś nie przeszkadzał cukier.
Opublikowano 11 września 202411 wrz Nie wiedziałem że Ripper był wycofany. Ale fakt, dla mnie to był najlepszy Monster.
Opublikowano 11 września 202411 wrz I Mixxd wycofali w zamian rzucili Bad Apple, chyba najgorszy z tych owocowych.
Opublikowano 11 września 202411 wrz Najlepszy Monster, wiśnia przy której te wszystkie wiśniowe Dziki, Tigery i inne smakują jak woda z kibla. Szkoda, że zawsze jak coś jest zajebiście dobre, to muszą to wycofać Właśnie piję. BARDZO DOBRE. W porównaniu do tego Tigerowego ścierwa tu naprawdę czuć zielone jabłko, jest lekko kwaskowy napój i aż tak nie zalatuje sztucznym słodzikiem. Drugi po gruszkowym Black, który daje radę. Edytowane 11 września 202411 wrz przez Josh
Opublikowano 11 września 202411 wrz Bad apple ma smak Lifta (ktoś pamięta?) Ananasowy dla mnie najlepszy ze smakowych. Cała reszta może nie istnieć, a próbowałem chyba wszystkich, nie licząc niektórych RB, bo cena to jednak meh. Najlepiej mi jednak wchodzi Tiger i zdania nie zmienię.
Opublikowano 11 września 202411 wrz No Red Bull to dyma na rynku energii jak nikt. Smak w 99% taki sam jak Rockstar, tylko napoju 2 razy mniej. Jedyne co mogę przyznać, to że dobrze kamuflują cukier. Jest go tyle samo co u konkurencji, ale nie jest tak bardzo wyczuwalny. Np Monster w swoim oryginalnym napoju stara się go zbijać solą i to czuć.
Opublikowano 11 września 202411 wrz 5 minut temu, Zwyrodnialec napisał(a): Jest go tyle samo co u konkurencji, ale nie jest tak bardzo wyczuwalny. Np Monster w swoim oryginalnym napoju stara się go zbijać solą i to czuć. No prawie wyrównali.
Opublikowano 11 września 202411 wrz Rockstar i burn te klasyczne dla mnie ciut inaczej smakują. Taki dziwny posmak mają. R taki jakby karmelowy a burn kwaskowy. Choć nie taki jak lata temu.
Opublikowano 11 września 202411 wrz 22 minuty temu, krupek napisał(a): No prawie wyrównali. Ale że ma być tyle samo? Przecież tego by się pić nie dało. Już ta ilość jest wyczuwalna i przebija się przez słodycz.
Opublikowano 11 września 202411 wrz krupek, nasikaj sobie z 10 mililitrów szczyn do coca coli i zobaczysz jak się smak zmieni. Nie, żebym sam próbował czy coś.
Opublikowano 11 września 202411 wrz Ja bym nawet komuś zapłacił za wypicie 500ml energola z 55g soli, czyli 11-krotną dzienną dawką.
Opublikowano 12 września 202412 wrz 15 hours ago, PiotrekP said: Bad apple ma smak Lifta (ktoś pamięta?) Jak się napiłem od razu miałem flashbacki z czasów studiów i popijanie ciepłej wódki ciepłym liftem jabłkowym
Opublikowano 25 września 202425 wrz Monstery od jutro w delicentrum po 4zł przy zakupie dwóch. W biedrze pewnie ciągle po tyle, ale piszę dla informacji.
Opublikowano 25 września 202425 wrz Tak jak zielone jabłko i gruszka smakują rewelacyjnie, tak ten Black jest obrzydliwy. Żaden producent nie umie dobrze zrobić energetyka z wiśnią w dodatku jakoś dziwnie gryzie w gardło podczas picia, jakby dodali chilli czy coś. Jeszcze jak wylewałem do kibla to ten zapach mnie gryzł.