Opublikowano 6 kwietnia 20178 l Puszka charakterystyczna, a nigdzie nie widziałem, też się chętnie dowiem gdzie dostać
Opublikowano 6 kwietnia 20178 l Kupiłem w Almie (chyba 2.99zł) . Robi to producent Pitbulla, więc powinno się powoli przebijać do sklepów.
Opublikowano 6 kwietnia 20178 l Tez nigdzie nie widzialem, ale skoro gazowane to moze byc ok. Woda z miodem i cytryna raczej dziala na mnie nie za dobrze.
Opublikowano 17 kwietnia 20178 l Piłem wczoraj tego Burna Kiwi i rzeczywiście dobry był, a mocno schłodzony jest bardzo dobry. Szkoda, że cena bez promocji jest trochę duża za małą puszkę 2.99.
Opublikowano 17 kwietnia 20178 l Za 3.99 nabyłem Red Bull tropikalnego, puszka kolor żółty. No słabo owocowy, taki nijaki, po marce spodziewałem się dużo więcej. Spróbować można ale nie urywa.
Opublikowano 17 kwietnia 20178 l Tylko Red Bull bez cukru, najlepiej mi wchodzi, szczególnie z lodem i cytrynką.
Opublikowano 17 kwietnia 20178 l Kawę bez cukru ogarnę. Herbatę też. Nijak napoju energetycznego bez cukru nie mogę pić. Żeby chociaż smaki owocowe robili to tylko ten obrzydliwy naturalny. W ogóle te napoje bez cukru tracą na mocy działania. Najlepszy energetyk to z solidną porcją niezdrowego cukru.
Opublikowano 14 maja 20177 l Oshee Zero Acai Goji całkiem fajny smak, warto sprawdzić. Kiedyś chyba w podobnym smaku był jakiś od herbapolu ze zwiększoną ilością kofeiny też fajnie wchodził. Ja tam niezmiennie polecam ten 'energy drin' http://chaikola.com/napoje/chaimate/ Dla mnie smak rewelka no i mniej cukru niż tradycyjne jak ktoś nie lubi wersji light jak ja.
Opublikowano 16 maja 20177 l Zdecydowanie wolę chai kolę, może nie energetyk, ale ten ziołowy smak Haha ja nie mogę się przekonać, smakuje trochę jak kofola czeska :)
Opublikowano 16 maja 20177 l chai mate słabe, tylko ewentualnie tylko trochę drogo wychodzi bo club mate można kupić za 3,5zł 0,5l a johny lemony conajmniej 5-6zl za 0,3l
Opublikowano 20 maja 20177 l chai mate słabe, tylko ewentualnie tylko trochę drogo wychodzi bo club mate można kupić za 3,5zł 0,5l a johny lemony conajmniej 5-6zl za 0,3l polecam umyć głowę, te oranżadki z food trucków i PiP za 6-10 zł są przehajpowane, ostatnio kupilem to wyzej z granatem, fajne, ale przypomniała mi sie grodziska, pretensjonalne napoje
Opublikowano 20 maja 20177 l No ceny tych soczkow sa po ch.uju, fakt xD Gdyby kosztowały 3-4 zł, to byłoby w sam raz, Hipstery mogłyby pić napój z minimalistyczną naklejką. Ale mam rozum i nie dam zarobic jakies bandzie brodaczy
Opublikowano 20 maja 20177 l Tyle, że to właśnie o to chodzi. Są tacy, którzy kupują taki napój za 8 zł i mają z tego radochę, że piją coś innego i droższego niż puszka coli za 2 zł, która spożywa cała reszta zwykłych ludzi.
Opublikowano 20 maja 20177 l No to piszę że jestem mądrzejszy, wole sobie aloe drink kupić za 5 zyli, a najlepiej 1,5 l za 10. I to jest (pipi)A NAPÓJ. (pipi) ze wszedzie chemia i jak sie przeczyta skłąd tych aloesów to plakac sie chce