Skocz do zawartości

Energy Drinki

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 293,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Gazowane. Słodzone miodem.

Opublikowano

Puszka charakterystyczna, a nigdzie nie widziałem, też się chętnie dowiem gdzie dostać :lapka:

Opublikowano

Kupiłem w Almie (chyba 2.99zł) . Robi to producent Pitbulla, więc powinno się powoli przebijać do sklepów.

Opublikowano

Tez nigdzie nie widzialem, ale skoro gazowane to moze byc ok. Woda z miodem i cytryna raczej dziala na mnie nie za dobrze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Piłem wczoraj tego Burna Kiwi i rzeczywiście dobry był, a mocno schłodzony jest bardzo dobry. Szkoda, że cena bez promocji jest trochę duża za małą puszkę 2.99.

Opublikowano

Za 3.99 nabyłem Red Bull tropikalnego, puszka kolor żółty. No słabo owocowy, taki nijaki, po marce spodziewałem się dużo więcej. Spróbować można ale nie urywa.

Opublikowano

Tylko Red Bull bez cukru, najlepiej mi wchodzi, szczególnie z lodem i cytrynką.

Opublikowano

Kawę bez cukru ogarnę. Herbatę też. Nijak napoju energetycznego bez cukru nie mogę pić. Żeby chociaż smaki owocowe robili to tylko ten obrzydliwy naturalny. W ogóle te napoje bez cukru tracą na mocy działania. Najlepszy energetyk to z solidną porcją niezdrowego cukru.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Oshee Zero Acai Goji całkiem fajny smak, warto sprawdzić.

Opublikowano

Oshee Zero Acai Goji całkiem fajny smak, warto sprawdzić.

Kiedyś chyba w podobnym smaku był jakiś od herbapolu ze zwiększoną ilością kofeiny też fajnie wchodził.

Ja tam niezmiennie polecam ten 'energy drin'

http://chaikola.com/napoje/chaimate/

Dla mnie smak rewelka no i mniej cukru niż tradycyjne jak ktoś nie lubi wersji light jak ja.

Opublikowano

Zdecydowanie wolę chai kolę, może nie energetyk, ale ten ziołowy smak  :banderas:

Opublikowano

Zdecydowanie wolę chai kolę, może nie energetyk, ale ten ziołowy smak  :banderas:

Haha ja nie mogę się przekonać, smakuje trochę jak kofola czeska :)

Opublikowano

chai mate słabe, tylko

CMORIG16_grande.png?v=1458595085

ewentualnie

13285510_176775376058279_1756265865_n.jp

tylko trochę drogo wychodzi bo club mate można kupić za 3,5zł 0,5l a johny lemony conajmniej 5-6zl za 0,3l

Opublikowano

chai mate słabe, tylko

CMORIG16_grande.png?v=1458595085

ewentualnie

13285510_176775376058279_1756265865_n.jp

tylko trochę drogo wychodzi bo club mate można kupić za 3,5zł 0,5l a johny lemony conajmniej 5-6zl za 0,3l

polecam umyć głowę, te oranżadki  z food trucków i PiP za 6-10 zł są przehajpowane, ostatnio kupilem  to wyzej z granatem, fajne, ale przypomniała mi sie grodziska, pretensjonalne napoje

Opublikowano

No ceny tych soczkow sa po ch.uju, fakt xD

Opublikowano

No, ale nie mają tańszej konkurencji jakby nie patrzeć.

Opublikowano

No ceny tych soczkow sa po ch.uju, fakt xD

Gdyby kosztowały 3-4 zł, to byłoby  w sam raz, Hipstery mogłyby pić  napój  z minimalistyczną naklejką.

Ale mam rozum i  nie dam  zarobic jakies bandzie brodaczy

Opublikowano

No raczej tej. 4zl brutto mozna jeszcze wysuplac.

Opublikowano

Tyle, że to właśnie o to chodzi. Są tacy, którzy kupują taki napój za 8 zł i mają z tego radochę, że piją coś innego i droższego niż puszka coli za 2 zł, która spożywa cała reszta zwykłych ludzi.

Opublikowano

No to piszę że jestem mądrzejszy, wole sobie aloe drink kupić za 5 zyli,  a  najlepiej 1,5 l  za 10. I to jest (pipi)A NAPÓJ.

(pipi) ze wszedzie chemia i jak  sie przeczyta skłąd tych  aloesów to  plakac sie chce