Skocz do zawartości

Energy Drinki

Zetsu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Biały monster... no lepszy od poprzednich które piłem, ale wciąż szału nie ma. Przynajmniej trochę mniej słodki.

biały bez cukru? ja dolewam do niego wode, bo jest (pipi)a za słodki. Czerwony bez cukru lepszy.

Opublikowano

tak. Czerwony piłem i był obrzydliwy, ten jakoś bardziej mi podszedł, choć przegryzałem żarciem i może dlatego nie był tak słodki.

Opublikowano

No podobnie się wkręciłem ostatnio a to przez popołudniówki w pracy. Tylko, że umiem się ograniczyć i jak wypije kawe to energola sobie odpuszcze, ale dochodziło do sytuacji, że specjalnie kawy nie piłem, żeby walnąć sobie chłodny energetyk. Od jutra robie detoks.

Opublikowano

Ja tylko w weekendy.

Ja juz ostatnio przesadzalem bo szedl jeden dziennie.

Jak jechałem tak na początku liceum, to pewnym momencie zaczął mi się wzrok pogarszać, rozmazywanie obrazu, zmęczenie wzroku, odstawiłem i ustąpiło.

Opublikowano

Bo imo lepiej sobie kupic czysta kofe/guarane jak ktos szuka typowo pobudzenia niz pic ten syf na codzien.

Opublikowano

Biały monster... no lepszy od poprzednich które piłem, ale wciąż szału nie ma. Przynajmniej trochę mniej słodki.

biały bez cukru? ja dolewam do niego wode, bo jest (pipi) za słodki. Czerwony bez cukru lepszy.

wczoraj wypiłem 2 na wieczór, o jenysiu mój brzuch  :beksa:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem który bo rzadko pije red bulle, ale piłem ostatnio jakieś Oshee w puszce z magnezem, o smaku coli, obrzydliwe, chyba slodsze niż normalna cola xD

Opublikowano

Patrzylem swoj poprzedni wpis i sie okazuje ze ponad miesiac bez energetyka. Troche jestem z siebie dumny.

No ja tez tyle ze prawie miesiac juz. Bez kawy, bez energola. Kawy najbardziej brak do ciasta popoludniu.