Tokar 8 262 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Spanie po 4,5 godziny na dobę powoduje przyjemny stan odrętwienia umysłowego, ale czasami sytuacja wymaga, żeby się z niego wybudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 713 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 U was w Piotrach i Pawłach też wyparowały butelkowe energole? U mnie od jakiegoś czasu same puszkowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Ten "zimowy" Red Bull o smaku śliwki z cynamonem to faktycznie taki GOTY napitek? Ziomek ostro zachwalał, ale z dostępnością w okolicy niestety ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 może być, chociaż ja ogólnie nie przepadam za smakowymi. Zdecydowanie wolę oryginały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Narobiliscie mi smak na jakiegoś energola a już ponad miesiac nie piłem. Strzele sobie jakiegoś mohito dzisiaj. Na samą myśl już mam pełno śliny w ryju. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Rozumiem mieć smaka na zwykłego energola, ale mohito? Przecież to ma chemiczny posmak płynu od mycia naczyń. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Zdarzało mi się kiedyś pijać Tigera Mojito i było to spoko o tyle, że w końcu jakoś wyraźniej różniło się to w smaku od "landrynkowego standardu", natomiast czy było dobre samo w sobie, to tu już można dyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 (edytowane) Mi modżajto najbardziej podchodzi i nie ważne jakiej firmy jest. Tigerowe jest dobre, ale sr.am na tą firme po ostatniej aferze z reklamą. Edytowane 5 Marca 2018 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 jaka afera? Ja się staram nie pić energoli, ba, unikam jak ognia, bo zawsze jak wypiję jedną puszeczkę na rozbudzenie to kończy się to ciągiem miesięcznego chlania codziennie i bólem głowy. Uzależnienie Teraz w 100% praktykuję yerbę, w robocie też już mam więc nie odczuwam potrzeby sięgania po energole Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 W dniu 23.01.2018 o 18:31, Tokar napisał: Spanie po 4,5 godziny na dobę powoduje przyjemny stan odrętwienia umysłowego, ale czasami sytuacja wymaga, żeby się z niego wybudzić. Seba co ty tam robisz w tej Łodzi, że tak mało śpisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 14 minut temu, Rayos napisał: jaka afera? Ja się staram nie pić energoli, ba, unikam jak ognia, bo zawsze jak wypiję jedną puszeczkę na rozbudzenie to kończy się to ciągiem miesięcznego chlania codziennie i bólem głowy. Uzależnienie Teraz w 100% praktykuję yerbę, w robocie też już mam więc nie odczuwam potrzeby sięgania po energole Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 a no to trochę niefajnie się zachowali Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 (edytowane) Ja pier.dole ta kampania to była taka żenada no ale bojkot tak zadziałał, że tiger miał najlepsze wyniki ponoć od paru miesięcy Edytowane 5 Marca 2018 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 (edytowane) Jakkolwiek haniebna, to ta kampania była ponoć pomysłem kogoś z najętej agencji reklamowej, z którą zresztą Tiger od razu po wybuchu afery zerwał współpracę, więc nie wiem czy słusznym jest bojkotowanie samego energola. No chyba że jeszcze sami jakoś tego próbowali bronić, to inna rzecz. Nie pamiętam już. W każdym razie raczej rozeszło się po kościach, bo już kilka tygodni później sprzedaż im wzrosła Edytowane 5 Marca 2018 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Ja tam nie wierze, że to poszło bez ich aprobaty. Pewnie było ej ku,rwa leci nam sprzedaż, co robimy? Może lekką (pipi)burze? Nie ważne co ale będą gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Trzeba przyznac ze ladnie z tego wybrneli : http://weszlo.com/2018/03/05/pol-roku-wielkiej-aferze-wielkie-oczyszczenie/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Nawet nie wiedziałem. Ktoś tam umie w PR. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Wpłacili 500k na powstańców a ciekawe ile zarobili na tej całej akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Tiger powinien zrobic limited edition serie o smaku lez i bulu dopy tekstylnych patriotow, ktorzy sie uruchomili bo im jakies powstanie obrazajo. Jakis dzban w tvp nawet na wizji wylal tigera na podloge xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Dzbachon Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Ja na szczęście na pewnym etapie życia odpuściłem energetyki. Był to dzień zakupu kombajnu do kawy. Spróbujcie tego: podwójne espresso+cynamon+olej kokosowy+mleko bez tłuszczu. Sposób maratończyków na długie dystanse. Energia i zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 3 minuty temu, Mejm napisał: Tiger powinien zrobic limited edition serie o smaku lez i bulu dopy tekstylnych patriotow, ktorzy sie uruchomili bo im jakies powstanie obrazajo. Jakis dzban w tvp nawet na wizji wylal tigera na podloge xD To samo się działo jak okazało się, że Jakubiak od Ciechana jest homofobem i ludzie w Warszawie wylewali do kratek ulicznych te browary i ogólnopolski bojkot był, a na wykopie były akcje, że kupujemy ciechany bo lewaków boli dupa. Eh no cóż zwyczajne prawidła skrajności i bojkotów, ale co jak co ta akcja z powstaniem trochę niesmaczna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 A i tak na wszelkich tego typu aferach zarabia producent. Celowe zagranie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Wbijam energola w bice. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 tera po nowelizacji ustawy to by w sądzie sprawa była Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi