Opublikowano 6 marca 20187 l Red Bull Cola był mega, ale na krótko u nas zagościł. W Niemczech chyba cały czas jest.
Opublikowano 6 marca 20187 l Piłem kiedyś jakiegoś noname'owego energetyka o smaku coli i smakował jak lekko wygazowana cola z biedry. Nie ryzykowalbym ponownie. Po wczorajszym energetyku dzisiaj znowu mam ochotę, ale daruje sobie tym razem.
Opublikowano 6 marca 20187 l Dziwne, ze ci idioci jeszcze Blacka nie chcą usuwać. No bo przecież nie jest "patryjotyczny" Defacto Black to oryginalny Tiger (robiony przez foodcare), a obecny Tiger to nie oryginalny Tiger (robiony przez maspexa). Dla mnie ta "afera" była tylko okazją do śmiania się z pseudo "patryjotów" z debilem cejrowskim na czele. Jak się zrzekł obywatelstwa, to niech wraca do swojej dżungli bujać się z małpami.
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l Niedlugo kazdy celebryta bedzie musial miec swoj energy drink.Pomijam promowanie tego (pipi) przez sportowcow bo to oddzielna kwestia.
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l energetyki z TurboDebilem xDD no ale jako koneser napojów energetycznych i tak będę musiał przetestować
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l Kupuję całą paletę, żebym miał w czasie mundialu co rytualnie do śmieci wyrzucać. Jeszcze wódeczkę sygnowaną mordą Peszki poproszę to drinki będą.
Opublikowano 1 maja 20186 l Więc powinieneś nabrać ochoty na grę w piłkę. Widziałem fioletowego Monstera, dobre to? Pewnie przeslodzony jak reszta.
Opublikowano 1 maja 20186 l Jak tak samo przesłodzony jak reszta Monsterów to ja podziękował. Ostatnio piłem ananasowego Tigera i sztos jest!
Opublikowano 5 maja 20186 l Dla mnie Rockstar i Monster to nie są dobre energetyki. Rockstar jeszcze OK w smaku (chcociaż nie kopie), za to Monster nawet nie smakuje. A ten zielony Monster i jego zapach to trochę czymś dla niemowlaków daje, tylko nie mogę skojarzyć czym.
Opublikowano 5 maja 20186 l 4 godziny temu, krzyhu923 napisał: A ten zielony Monster i jego zapach to trochę czymś dla niemowlaków daje, tylko nie mogę skojarzyć czym. to woda święcona
Opublikowano 6 maja 20186 l dzisiaj miałem ochotę na napój i kupiłem w żabce red bulla kokosowego, ale pyszny, ten tropikalny też dobry.