Skocz do zawartości

Energy Drinki

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 293,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Red Bull Cola był mega, ale na krótko u nas zagościł. W Niemczech chyba cały czas jest.

Opublikowano

Piłem kiedyś jakiegoś noname'owego energetyka o smaku coli i smakował jak lekko wygazowana cola z biedry. Nie ryzykowalbym ponownie.

Po wczorajszym energetyku dzisiaj znowu mam ochotę, ale daruje sobie tym razem.

Opublikowano

Dziwne, ze ci idioci jeszcze Blacka nie chcą usuwać. No bo przecież nie jest "patryjotyczny" 

Defacto Black to oryginalny Tiger (robiony przez foodcare), a obecny Tiger to nie oryginalny Tiger :D (robiony przez maspexa).

Dla mnie ta "afera" była tylko okazją do śmiania się z pseudo "patryjotów" z debilem cejrowskim na czele. Jak się zrzekł obywatelstwa, to niech wraca do swojej dżungli bujać się z małpami. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W pakiecie z setką Starogardzkiej powinien być. Turbo zestaw.

Opublikowano

Xd

a summer redbull bardzo fajny, ten kokos nie dominuje smaku.

Opublikowano

Niedlugo kazdy celebryta bedzie musial miec swoj energy drink.Pomijam promowanie tego (pipi) przez sportowcow bo to oddzielna kwestia.

Opublikowano

energetyki z TurboDebilem xDD

no ale jako koneser napojów energetycznych i tak będę musiał przetestować :cool:

Opublikowano

Kupuję całą paletę, żebym miał w czasie mundialu co rytualnie do śmieci wyrzucać. Jeszcze wódeczkę sygnowaną mordą Peszki poproszę to drinki będą.

Opublikowano

Na popitę w sam raz #zabierzkluczyki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Piję kurwogrosika i czuję jak mi spada iloczyn inteligencji

Opublikowano

Więc powinieneś nabrać ochoty na grę w piłkę.

Widziałem fioletowego Monstera, dobre to? Pewnie przeslodzony jak reszta.

Opublikowano

Fioletowy rockstar o smaku guawy był pyszny, szkoda że zniknął.

Opublikowano

Najlepszy monster to o smaku mandarynki, ale u nas chyba nie ma ;/

Opublikowano

Jak tak samo przesłodzony jak reszta Monsterów to ja podziękował. Ostatnio piłem ananasowego Tigera i sztos jest!

Opublikowano

wypiłem tego TurboGrosika, moja ocena iq Grosickiego / 10

Opublikowano

Dla mnie Rockstar i Monster to nie są dobre energetyki. Rockstar jeszcze OK w smaku (chcociaż nie kopie), za to Monster nawet nie smakuje. A ten zielony Monster i jego zapach to trochę czymś dla niemowlaków daje, tylko nie mogę skojarzyć czym.

Opublikowano
4 godziny temu, krzyhu923 napisał:

A ten zielony Monster i jego zapach to trochę czymś dla niemowlaków daje, tylko nie mogę skojarzyć czym.

to woda święcona

7ts347laoop01.jpg

Opublikowano

dzisiaj miałem ochotę na napój i kupiłem w żabce red bulla kokosowego, ale pyszny, ten tropikalny też dobry.