Opublikowano 15 października 20186 l W Auchanie dziś patrzyłem i też nie było, tylko te niebieskie i czarne, jak w Żabce. Za to znalazłem takie coś: Za(pipi)ista alternatywa dla energoli, w smaku lekko gorzkie na początku, potem fajnie wchodzi. Ciekawe, polecam sprawdzić.
Opublikowano 19 października 20186 l Ten red bull bez cukru nie taki zly. Znacznie lepszy od tigera zero ale jednak brakuje troche slodkiego, jest maly posmak chemii.
Opublikowano 19 października 20186 l Jak ktoś lubi słodkie napoje, ale bez cukru to ten winogronowy Rockstar chyba najlepszy.
Opublikowano 19 października 20186 l Niestety nie lubie smakowych energoli. Przez przypadek kupilem jakis mochito ostatnio (vpower czy cos, z jakims kierowca rajdowym czy zuzlowym) i wypilem z pazernosci i cebulactwa bo zaplacone.
Opublikowano 19 października 20186 l Kiedyś kupiłem rockstara na promocji w kojflandzie, nie pamiętam który, chyba żółty, nie dość że straciłem 1.59 to gorszego syfu nie piłem. Lepsze już są te z Tesco litrowe energetyki typu volt albo superwat
Opublikowano 19 października 20186 l Komod połączenie energola i soku o smaku kaktusa. Bajeczka w smaku.
Opublikowano 27 października 20186 l Biały monsterek = miłość. Ja pier,dole, zdecydowanie najlepszy bezcukrowy szajs Smakuje jak niebieskie Oshee vitamin, tyle że więcej i bez cukru. Potężny napój W dniu 9.10.2018 o 13:11, c0ŕ napisał: Ten Tiger zero o dziwo mi podszedł, za to biały monster bez cukru smakuje jak mydło moim zdaniem ;/ ty (pipi) gnoju
Opublikowano 29 października 20186 l Biały słodki w (pipi), zawsze trochę wody dolewam do niego. Tego rockstara winogronowego nigdzie nie widziałem, poddaje sie.
Opublikowano 29 października 20186 l No nie popisali się z dystrybucją, bo ja na razie tylko w jednym miejscu widziałem. Może z czasem się w Żabkach pojawi.
Opublikowano 30 października 20186 l A ja bez cukru polecam bieda energetyka ze Stokrotki(delito to ich własna marka). Bardzo dobry, tiger czy te śmieci z żabki bez porównania. Edytowane 30 października 20186 l przez Ryo-San
Opublikowano 30 października 20186 l O, to wezme bo mi najbardziej tez leza te ze stokrotki. Tylko, ze "moje" sa po 1,5 (Rapid) a te delito sa za 2zl xD.
Opublikowano 30 października 20186 l W dniu 29.10.2018 o 08:09, krupek napisał: A czerwony piłeś? Moim zdaniem, lepszy. piłeś, jest ok ale dla mnie król jest tylko jeden
Opublikowano 30 października 20186 l walnąłem teraz białego monsterka i zmieniam opinię, to było dawno i nieprawda, chyba majaczyłem wtedy
Opublikowano 30 października 20186 l ale dobry ten monster, szkoda że już wypiłem bo wypiłbym jeszcze raz
Opublikowano 30 października 20186 l Biały M jest nawet spoko ale ogólnie wszystkie te bezcukrowe jakieś takie wygazowane mi się wydają, a ten bieda delito ze Stokroteczki nabuzowany gazem jak Yeti w Consol Warsach Edytowane 30 października 20186 l przez Ryo-San
Opublikowano 30 października 20186 l Monstera wieczorem pijo, a później pójdą spać o 2 i cały dzień w trybie awaryjnym. Albo na kolejnych monsterkach. Też jestem fanem białego, ale na czerwonego nigdy nie dane mi było natrafić.
Opublikowano 30 października 20186 l Ja nie pijam energetyków od paru lat już, czasami kupię jak zobacze coś ciekawego, albo poczytam. Ostatnio te smakowe red bulle były spoko. grejfiut i kokos
Opublikowano 30 października 20186 l 30 minut temu, milan napisał: Latasz po forum jakbyś dostał figurkę Lary bez zeza Odkrywam po 10 latach foruming na nowo, do tego nigdy bym nie przypuszczał że jakiś zj..eb założy temat o energy drinkach, od których jestem w sumie uzależniony Edytowane 30 października 20186 l przez Ryo-San