Opublikowano 24 stycznia 20196 l Pyszne energetyczne popołudnie. Edytowane 24 stycznia 20196 l przez Krystyna JJanda
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Kurwa nie wiem co ma ten Hamilton w sobie, niby tyle samo kofeiny co inne, ale po nim mnie tak nosi, że ja pierniczę.
Opublikowano 24 stycznia 20196 l no u mnie to szybciej mango znajde niż czerwonego niedawno było tego pełno a teraz tylko zwykły śmieć, biały, hamilton i doctor
Opublikowano 24 stycznia 20196 l 1 godzinę temu, Rozi napisał: Kurwa nie wiem co ma ten Hamilton w sobie, niby tyle samo kofeiny co inne, ale po nim mnie tak nosi, że ja pierniczę. On ma mniej cukru, nie zamula tak jak Doctor.
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Godzinę temu, Krystyna JJanda napisał: On ma mniej cukru, nie zamula tak jak Doctor. Chyba o to chodzi. The Doctor smakuje jak zwykła Fanta. Jak piłem go do sesji w Magiczny Miecz to i tak o 12tej w nocy lekko przysypiałem.
Opublikowano 24 stycznia 20196 l 7 godzin temu, ragus napisał: Rehab xddd Edycja dla cora Dla kanabisa.
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Wbijam do żaby po zamówione mango loco a ekspedientka mówi, że zamówiła 250 sztuk więc będzie pan miał. Chyba mnie rwała ale ja tam nie wiem - jutro stestuję od rana to zdam szczegółową relację i jakby co biorę więcej na zapas. Jakby kto pytał to Żabka na Praczach Odrzańskich ma pełne półki tego napitku. Dzisiaj wjechał biały bez cukru i muszę przyznać, że miło się rozczarowałem. Forumek nie kłamie tylko zielony Monster jest obrzydliwy.
Opublikowano 25 stycznia 20196 l Godzinę temu, D.B. Cooper napisał: Śniadanie mistrzów Tylko klasyczny Monster i bułki z serkiem ziołowym MILANDIA.
Opublikowano 25 stycznia 20196 l 2 godziny temu, Rozi napisał: Tylko klasyczny Monster i bułki z serkiem ziołowym MILANDIA. -__- No rozumiem zachwyt forumka - po prostu sok wieloowocowy o przewadze smaku mango. Aksamitna konsystencja, leciutki gaz. Tylko te 58 g cukru na puchę to potwornie dużo no ale co zrobić? Z pewnością najlepsza opcja sokowych Monsterów dostępna w PL - The doctor się chowa i wydaje się być sztuczny. Dobra rzecz. Wasze zdrowie. Mam tylko jedno ale - to cudo nie pobudza. Niby jest wszystko co ma być ale ta porcja cukru. Też tak macie? Edytowane 25 stycznia 20196 l przez Krystyna JJanda
Opublikowano 25 stycznia 20196 l Nigdy fanem energoli nie bylem ale narobiliscie smaka i wczoraj trzy monsterki wjechaly - dwa czerwone (w tym jeden bez cukru) plus bialasek. No i na razie ultra red>bialy
Opublikowano 25 stycznia 20196 l Już pisałem, głównie jest w Carrefourze, Leclercu, Auchanie, albo miejscowych delikatesach. Tak samo cytrynowy Ultra, ale ten to już chemiczny strasznie.
Opublikowano 26 stycznia 20196 l czerwonego zawsze w tesco kupuje, żabka kiedys miala, ale teraz tylko biały z tych bez cukru. ten żółty zero chyba najciezej dostac.
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Ten żółty Citron zawsze brałem w Lewiatanach, nie widziałem go chyba nigdzie indziej.
Opublikowano 26 stycznia 20196 l 4 godziny temu, Shen napisał: czerwonego zawsze w tesco kupuje, żabka kiedys miala, ale teraz tylko biały z tych bez cukru. ten żółty zero chyba najciezej dostac. W Trójmiejskim Merkusie są cytrynowe.
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Z żabki przed chwilą przytargalem, 3,49 te kolorowe, białe wiadomo 6zl za dwa :Banderas: