Opublikowano 16 lutego 20196 l 10 godzin temu, krupek napisał: A on ma wincyj kofeiny, czy czegoś innego, że to na ciężkie poranki? No chyba ma te cytyne. Mi przynajmniej na kaca pomaga kwasne.
Opublikowano 16 lutego 20196 l @Krystyna JJanda Rockstar cytrynowy był kiedyś w takiej żółtej puszce, mniej słodki niż standardowe energole. Także arbuzowy smak od nich był spoko. A taką szklankę ktoś kojarzy/pamięta? Gdzieś około dekady temu, można było kupić z czteropakiem Tigera.
Opublikowano 16 lutego 20196 l 21 godzin temu, krupek napisał: A on ma wincyj kofeiny, czy czegoś innego, że to na ciężkie poranki? Tiger restart zawiera elektrolity - dlatego na ciężkie poranki.
Opublikowano 17 lutego 20196 l pachnie jak biale landrynki, a smakuje jeszcze lepiej. szkoda, ze slabo z dostepnoscia
Opublikowano 17 lutego 20196 l W kioskach Inmedio i Kolporter są. Za to Ultra Red już stają się białym krukiem [`]
Opublikowano 17 lutego 20196 l 55 minut temu, Qvstra napisał: pachnie jak biale landrynki, a smakuje jeszcze lepiej. Czyli smak migdalow?
Opublikowano 17 lutego 20196 l 11 minut temu, krupek napisał: W kioskach Inmedio i Kolporter są. Za to Ultra Red już stają się białym krukiem [`] tesco juz nie ma?
Opublikowano 17 lutego 20196 l 2 godziny temu, Shen napisał: tesco juz nie ma? Mam obok siebie takie małe Tesco to tylko raz kupiłem.
Opublikowano 17 lutego 20196 l 2 godziny temu, Mejm napisał: Czyli smak migdalow? Pachnie jak migdaly, a smakuje jak wisnie.
Opublikowano 18 lutego 20196 l Dzień dobry, mam na imię Przemek, mam 20 lat i nie piję już miesiąc. Pierwszy tydzień był ciężki ale potem to już totalnie straciłem zainteresowanie xD. To niezłe uzależnienie
Opublikowano 18 lutego 20196 l W dniu 9.02.2019 o 17:58, Shen napisał: Na razie odważyłem się na radlera. O dziwo goryczki więcej niż w większości koncerniaków, ale strach pomyśleć jak została uzyskana xd No dziwne to jest, ale nie rzigołem. Za to tego czyściocha się boję.
Opublikowano 22 lutego 20196 l Dzisiaj piatek z panem Dariuszem M. C0r a ty jak tam? Wciaz celibat czy raz w tygodniu 0,25 nie zaszkodzi?
Opublikowano 22 lutego 20196 l Nadal nic, ostatnio zapijam gorycz życia spritem, bo w sklepie na promocji 1l za 2.99 Edytowane 22 lutego 20196 l przez c0ŕ
Opublikowano 22 lutego 20196 l ten red bull mandarynka bardzo spoko. Na szczescie jako ze nie ma mango loco nigdzie to nic mnie nie ciagnie do energetyka, i uwaga biały monster jednak z czasem ssie
Opublikowano 22 lutego 20196 l @c0ŕ to weź sobie lepiej w weekend walnij energola, zamiast się pocieszać w tygodniu Spritem. Ja zawsze Monster Ultra Red w weekend i styka. Już się bałem, że nigdzie go nie znajdę, ale Carrefour Express na dzielni są wszystkie smaki. A bylem ostatnio w sklepie z produktami z Niemiec obok biura i mają inne Monsterki. Jakis biały Zero w butelce, ale kosztuje 22 zł xd i te proteinowe Monsterki za 15 zł.
Opublikowano 22 lutego 20196 l Odkąd piję buraka to na energetyka mam mniejsza ochotę. Pieprzny burak daje radę aż miło a poza tym samo zdrowie. Jednak gdy widzę Tigera Ice Mojito za 1.99zł to nie mogę się powstrzymać.
Opublikowano 22 lutego 20196 l Dorwałem wreszcie świętego graala energoli. O tak, nagle w jednej żabce oprócz zestawu 4 tych samych co wszędzie wariantów stałą na półce cała bateria niebieskich sc0rwysynów. Loco ani trochę nie przehajpowany W smaku czysta multiwitaminowa ambrozja, wyraźnie gęstsza niż zwykły gazowany ściek. Tylko faktycznie jest chyba jakiś problem z woltażem, bo to raczej nie jest przypadek, że nagle na jednym energetyku nie ma podanej zawartości kofeiny na 100 ml, tylko enigmatyczne 3% No i nie wiem co wy za improty z kambodży mieliście u siebie, ale w Łodzi elegancko puszeczki z polskiej dystrybucji z bekgrałndem do dia de los muertos